< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (663. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Telefonda 1 yıl Türkiye garantisi var diyor, diyelim ki senin dediğin gibi ama benim için çok da önemli değil.
Olur ya arızalanırsa oraya göndermek kolay benim için. Kısa zamanda geri gelir.
Ayrıca arkadaş, tam tamına 23.307 TL gibi ciddi bir rakam cebimde kaldı. Bu paraya insanlar bir ay çalışıyor bu ülkede.
-
%60 kullanımla 5 saat 41 dk = 341 dk
341 / 60 = 5,68 dk %1 şajla
%100 şarjla 568 dk = 9 saat 28 dk ekran süresi olması lazım gibi 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Reklamlarında 27 saat video oynatma süresi falan diyorlar o ne oluyor acaba :D
Wifi kullanım onlar
Aşırı standart hocam :)
Apple ın yetki verdiği bağımsız onarım saplayıcıları hizmet verebiliyor imai kayıtlı telefonlara, amerika cihazları sadece esim olduğu için bakmayabilirler belki ama bi sorarsın ilerde umarım lazım olmaz ama bi bilgi edinirsin
Apple sitesinde yer alan Bağımsız Onarım Sağlayıcılarında pil değişimi yapılabiliyormuş
Burada bir kişi deneyimini yazmıştı
https://forum.donanimhaber.com/iphone-14-pro-14-pro-max-ana-konu--153217008-1900#158749539
Servis bulmak için bu linkten ili seçip servis adını yazmanız gerekiyor, google da "ilçe + bağımsız onarım sağlayıcısı" aratıp servis bulun bu linkten servisi doğrulayın
veya
ili seçip sağlayayıcı kısmına alfabenin harflerini tek tek yazıp arayın bu şekilde Apple Yetkili Servis Sağlayıcılarından sonra bağımsız onarım sağlayıcıları çıkıyorsupport.apple.com
Onarım Sağlayıcısını Doğrulama - Resmi Apple Desteğihttps://support.apple.com/tr-tr/repair/verify-repair-provider
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BM35 -- 23 Kasım 2024; 0:13:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam ürün geldiğinde kutu üzerindeki seri numaralarını ve üretim tarihini paylaşır mısınız? E tabi birde ekrana uygulanmış halini :) duruma göre bende talep edeceğim.
Ülkemizde sadece A3296 nın kayıtlı olma şartıyla garantisi bulunmakta, diğer modellerde garanti gözüksede sadece ilgili bölgede garantisi geçerli, ülkemizde malesef geçersiz kılıyorlar.
Ülkemizden uyguna almak isteyen pttavm den 85.999tl ye alması daha mantıklı, en azından istediğiniz kadar kullanır satarsınız, diğer türlü 3 takvim yılı zorunluluğu var, ben bunu 14 PM cihazımdan biliyorum, satabilmem için halen sürenin bitmesini bekliyor dolapta.. hele birde kdv sini kullanacağınız bi firmanız varsa telefon 71.665TL ye gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah1982 -- 23 Kasım 2024; 0:25:6 >
-
Harikasınız, çok teşekkür ederim. Şimdi baktım Ankara'da bir kaç yer daha buldum. Yorumlar da güzel.
-
Tamam hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burası önceden Apple yetkili servisiydi şimdi bağımsız olmuş
https://eforteknik.com.tr/
Birde gelir vergisi düş 55 60k miss
Haklısınız öyle yapabilirdim ama Pttavm'yi sonradan gördüm, zira şirketin üstüne alabilirdim. Artık kısmet diyelim, umarım elektronik ürünlerde şansı olan bir alışverişim olmuştur.
-
Efortek, Ofis İletişim, Bireysel Bilişim daha birçok yetkili servis vardı, hepsi kapatıldı. Şimdi gürgençler ve troy var. Gürgençler aşırı berbat. Her yerde tekelleşmiş bu ikisi. Başka alternatifleri çok azalttılar.
Sonunda ekran yemeyen kaliteli bir koruyucu
Karşılaştırma için, (sol) Blueo glass ve (sağ) Benks shappire glass;
Görüldüğü üzere Blueo nun ekran çerçevesi daha ince..
BLUEO iPhone 16 Pro Max 3D Curved Anti-Reflective Yansıma Önleyici HD Uygulama Aparatlı Cam Ekran Koruyucuhttps://app.hb.biz/DisqVdTBdQeX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 23 Kasım 2024; 0:55:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, Suadiye Bağdat caddesinde 128K Teknoloji var orasıda Apple Bağımsız Onarım Sağlayıcı olmuş. Ben memnun kaldım sizlerede önerebilirin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lugano013 -- 23 Kasım 2024; 0:49:21 >
Ekrandan yine yiyor hocam ekrana dikkatlice bakın göreceksinlz
Hayır hocam kesinlikle yemiyor. Zaten ekran çerçevesinin dışında kalıyor koruyucunun çerçevesi.. yarın çift çizgi ile de fotoğraf yüklerim, yemediğini görebilirsiniz net bir şekilde.. 15PM den beri takığım bu konuya :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X