Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: east10 , PiRaTeS...06 , Christian Lorenz , gokhan4481 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.548
Cevap
520
Favori
795.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 10 günlük şarj kullanımında ekran etkinlen 5 saat 41dk ekran boştayken 57dk görüyorum. Cihaz 16 pro ve %20-80 arasında şarj ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beyhudeee kullanıcısına yanıt

Telefonda 1 yıl Türkiye garantisi var diyor, diyelim ki senin dediğin gibi ama benim için çok da önemli değil.

Olur ya arızalanırsa oraya göndermek kolay benim için. Kısa zamanda geri gelir.

Ayrıca arkadaş, tam tamına 23.307 TL gibi ciddi bir rakam cebimde kaldı. Bu paraya insanlar bir ay çalışıyor bu ülkede.

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    %60 kullanımla 5 saat 41 dk = 341 dk

341 / 60 = 5,68 dk %1 şajla

%100 şarjla 568 dk = 9 saat 28 dk ekran süresi olması lazım gibi 🙂

• BM35 kullanıcısına yanıt
    Reklamlarında 27 saat video oynatma süresi falan diyorlar o ne oluyor acaba :D

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Wifi kullanım onlar

• seksenalti kullanıcısına yanıt
    Aşırı standart hocam :)

• umutsen U kullanıcısına yanıt
    Apple ın yetki verdiği bağımsız onarım saplayıcıları hizmet verebiliyor imai kayıtlı telefonlara, amerika cihazları sadece esim olduğu için bakmayabilirler belki ama bi sorarsın ilerde umarım lazım olmaz ama bi bilgi edinirsin

Apple sitesinde yer alan Bağımsız Onarım Sağlayıcılarında pil değişimi yapılabiliyormuş

Burada bir kişi deneyimini yazmıştı
    https://forum.donanimhaber.com/iphone-14-pro-14-pro-max-ana-konu--153217008-1900#158749539

Servis bulmak için bu linkten ili seçip servis adını yazmanız gerekiyor, google da "ilçe + bağımsız onarım sağlayıcısı" aratıp servis bulun bu linkten servisi doğrulayın

veya

ili seçip sağlayayıcı kısmına alfabenin harflerini tek tek yazıp arayın bu şekilde Apple Yetkili Servis Sağlayıcılarından sonra bağımsız onarım sağlayıcıları çıkıyor
    support.apple.com
    Onarım Sağlayıcısını Doğrulama - Resmi Apple Desteği
    https://support.apple.com/tr-tr/repair/verify-repair-provider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BM35 -- 23 Kasım 2024; 0:13:17 >

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün geldiğinde kutu üzerindeki seri numaralarını ve üretim tarihini paylaşır mısınız? E tabi birde ekrana uygulanmış halini :) duruma göre bende talep edeceğim.

Ülkemizde sadece A3296 nın kayıtlı olma şartıyla garantisi bulunmakta, diğer modellerde garanti gözüksede sadece ilgili bölgede garantisi geçerli, ülkemizde malesef geçersiz kılıyorlar.

Ülkemizden uyguna almak isteyen pttavm den 85.999tl ye alması daha mantıklı, en azından istediğiniz kadar kullanır satarsınız, diğer türlü 3 takvim yılı zorunluluğu var, ben bunu 14 PM cihazımdan biliyorum, satabilmem için halen sürenin bitmesini bekliyor dolapta.. hele birde kdv sini kullanacağınız bi firmanız varsa telefon 71.665TL ye gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah1982 -- 23 Kasım 2024; 0:25:6 >
  • Benks kevlar serisi.. Çöl rengi ile müthiş uyumlu. Fazlaca premium duruyor.
    Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 23 Kasım 2024; 0:29:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BM35 kullanıcısına yanıt

Harikasınız, çok teşekkür ederim. Şimdi baktım Ankara'da bir kaç yer daha buldum. Yorumlar da güzel.

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

Tamam hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Burası önceden Apple yetkili servisiydi şimdi bağımsız olmuş

https://eforteknik.com.tr/

• emrah1982 kullanıcısına yanıt

Birde gelir vergisi düş 55 60k missApple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] 

• emrah1982 kullanıcısına yanıt

Haklısınız öyle yapabilirdim ama Pttavm'yi sonradan gördüm, zira şirketin üstüne alabilirdim. Artık kısmet diyelim, umarım elektronik ürünlerde şansı olan bir alışverişim olmuştur.

• Efortek, Ofis İletişim, Bireysel Bilişim daha birçok yetkili servis vardı, hepsi kapatıldı. Şimdi gürgençler ve troy var. Gürgençler aşırı berbat. Her yerde tekelleşmiş bu ikisi. Başka alternatifleri çok azalttılar.

• Sonunda ekran yemeyen kaliteli bir koruyucu

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Karşılaştırma için, (sol) Blueo glass ve (sağ) Benks shappire glass;

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

Görüldüğü üzere Blueo nun ekran çerçevesi daha ince..

BLUEO iPhone 16 Pro Max 3D Curved Anti-Reflective Yansıma Önleyici HD Uygulama Aparatlı Cam Ekran Koruyucuhttps://app.hb.biz/DisqVdTBdQeX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 23 Kasım 2024; 0:55:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Suadiye Bağdat caddesinde 128K Teknoloji var orasıda Apple Bağımsız Onarım Sağlayıcı olmuş. Ben memnun kaldım sizlerede önerebilirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lugano013 -- 23 Kasım 2024; 0:49:21 >
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

Ekrandan yine yiyor hocam ekrana dikkatlice bakın göreceksinlz

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam kesinlikle yemiyor. Zaten ekran çerçevesinin dışında kalıyor koruyucunun çerçevesi.. yarın çift çizgi ile de fotoğraf yüklerim, yemediğini görebilirsiniz net bir şekilde.. 15PM den beri takığım bu konuya :)

• 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.