Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (665. sayfa)
-
-
Aynen hocam işte bunu kapatınca ses gelmeye başlıyor açıkken ses gelmemişti -
Hayırlı Olsun Güle Güle kullanın :)
-
Merhabalar arkadaşlar telefonum geldi Eylül ayı batarya Çin üretim ekranda dokunmadık problemi yok spigen takıldı sıkıntı yaşamıyorum fakat dün film izlerken TELEFON AŞIRI ISINDI 32 dakikada bu normal mi ? Isınma problemi yaşayan var mı ?
-
Benimde araçta sarj olurken ısınıyor, benim 4 gün oldu geleli ekim ayı batarya.. renk farkından muhtemelen benim gri -
İOS sürümüyle ilgili olabilir hocam renkten olacağını zannetmiyorum
-
Bırakın rengi falan kullanın gitsin☺️ -
keyfini çıkarmak varken stres küpü oldu millet 2 aydır bir panel muhabbetidir bitmedi kabak tat verdi iyice 14 PM kamerasıyla harikalar yaratmıştınız aynı performansı 16 için de bekliyoruz hocam:)
-
Nekadar incelerseniz okadar şey çıkar bende bıraktım o pimpirikliği😊
Evet ufaktan başlayacağım fotoğraf işine. -
Muhtemelen normal değil. Çünkü bazı arkadaşlar hiç ısınmıyor yazıyor. Sizin cihazda bir problem olabilir. -
Arkadaşlar ilandaki telefonum satılıktır bilginize.
https://www.sahibinden.com/s/7gEdUihv -
Ayarlar>hücresel>sseçenekler kısmından LTE seçin
-
Buldum çok teşekürler
-
Arkadaşlar selam,
Bu Temu'dan sipariş edilen 3in1 kablosuz şarj standları telefonlara zarar verir mi kullanan var mı?
Ya da kullandığınız 15W üzeri hızlı 3in1 bir şarj standı var mı?
-
Bende tam tersi buz gibi. 30 watt apple adaptörle yapsam dahi böyle. Fakat işyerinde arkadaşımın samsung hızlı şarjı var o ısıtıyor çok hafif. Bu serinin en sevdiğim özelliği ısınmaması.
-
Arkadaşlar şu sorunlu ekranı olan arkadaşlar resim koyabilir mi ?
Benim ekran LG, Z Fold 6 dan geçtik ona rağmen renkler inanılmaz canlı kaliteli geliyor bana, ben normalde iPhone ekranlarını samsungcu biri olarak beğenmezdim i. Fakat ekran şu an gayet iyi olmuş -
Hocam vazgeçtim diyerek mi iade ettiniz? Ben Trendyol destek ile görüştüm kurusu açılan elektronik cihazlar ikinci el statüsüne girdiği için iade reddedilir diyor. Tablet almıştım boya atmalı çıktı da iade edeceğim. Herhangi bir sorun olduğunu söylemedim , sadece vazgeçtim dedim üstelik.
-
Bir iki ay yakın zamanda trendyola kutusu açık ürün iade eden oldu mu? -
Kurusunu açtıktan sonra vazgeçtim derseniz iade reddedilebilir. Ben cihazdaki sorunun görselini yükledim ve haklarımdan bahsettim iade aldılar. -
linteki ürün güzel tavsiye ederim. Hem ince hem yanları siyah çerçevesi yok.
amazonBelkin ScreenForce InvisiGlass iPhone 16 Pro Max Ekran Koruyucu, Çizilmeye Dayanıklı Darbe Koruması, Kabarcıksız Uygulama için Konumlandırma Kabı, iPhone 16 Pro Max için Geri Dönüşümlü Camdanhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DGGHVKB2?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_1BFD0MMZVTTG5APQPXKP&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_1BFD0MMZVTTG5APQPXKP&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_1BFD0MMZVTTG5APQPXKP&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X