Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (668. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SEHZADE63 , SEHZADE63 , MehmetCan ILHAO Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.379
Cevap
540
Favori
840.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş yoğunluğundan dolayı 4 gündür evde yatan 16 pm çöl titanyumun kurulumunu yaptım dün. Dokunmatik sorunu yok. Kasa kusursuz. Pil ekim. Ekran koruyucu takmadım henüz bakalım yapınca nası olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasifik. kullanıcısına yanıt

yukarıda epey kişi kullanıyordu hele bir kişi 80'de kullanırken 1 yılda pil sağlığı 100'den düşmemiş o yüzden bende 80'e aldım

• Japonya kullanıcısına yanıt

benim mantığıma göre pili aksine %100'de kullanmanız lazım. zira 2 yıl içerisinde %80'e erişirseniz döngüye bakılmaksızın(1000 döngüye erişmeniz zor bence) piliniz ücretsiz değişecek. yani bence pili 2 yıllık garanti süreci içerisinde olabildiğince eskitmelisiniz.

zaten bu %80 olayı apple'ın bir oyunu. amaçları belli, 2 yıl içerisinde batarya sağlığını %80 üzerinde tutmak istiyorlar. böylece pil değişim sayısı azalacağı için oldukça kâra geçmeyi umuyorlar. kullanıcıları umurunda değil, tamamen şirket çıkarını gözeten bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 24 Kasım 2024; 11:46:35 >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Buraya bence hepimiz sikayetleri translate ederek yazalım ki adam akıllı cihaz göndersinler 👍🏼

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n8birbaslangic -- 24 Kasım 2024; 12:37:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt

Tamamen aynı cihazlarımız, cam spigen taktım ekrandan yemiyor, algılama sorunu yok memnunum

• Arkadaşlar Eşimiz 16 pro böyle bir uyarı veriyor nasıl düzeltirim?

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• iCloud gurmesi arkadaşlara birşey sormak istiyorum, eski telefondan yeni telefonuma aktarım yaptım ilk açılışta sistem özelliğinden. Şimdi eski telefonun iCloud yedeklemesi çok yer kaplıyor, onu silersem bu telefondaki fotoğraflar falan da gider mi arkadaşlar acaba? Sadece bu telefonun yedeği olsun istiyorum da. Korktum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    16 pro max cihazimi 2 kere dokunmatik problemi ve sarı ekran yuzunden iade ettigimi bildirdim. Ne kadar cok yazarsak o kadar kaale alırlar arkadaşlar . 1 dakikalık birsey yazin lutfen

• n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt

Benim ciddi bir sorunum olmamasına rağmen sorun yaşayanlar adına dokunmatik sorununu bildirdim. Bu cihazların dokunmatik hassasiyeti 120 hz(yenileme hızından bahsetmiyorum) ve bir yerde okumuştum apple bunu yanlış basmaları önlemek için sınırlıyor diye. Android kullananlar daha iyi bilir. Androidler eli yaklaştırınca , neredeyse dokunmadan algılıyor. Eğer 16 lardada yazılımsal olarak böyle bir boşluk varsa güncellemeyle düzeltebilirler.

• Arkadaşlar 8.1.1 de hala ısınma sorunum devam ediyor. Havalar soğuk olmasına rağmen kısık ekranda film izlerden inanılmaz derecede ısınıyor 6.gün telefonda ısınma problemi yaşayan başka kimse var mı ?

Harikasınız hocam çok teşekkür ederim ❤️

Bence bu yıl böyle biter birton üretmişlerdir bile yıl sonuna kadar yeten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 24 Kasım 2024; 15:51:37 >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Bence de yeni sorunsuz üretim en erken nisan mayısı bulur.

Rica ederim hocam. Eğer sorun varsa inşallah güzel bir güncelleme veya değişim yoluyla çözülürde insanlar rahatlamış olur.

Sorunu olan olmayan herkes 2 dakika ayırıp feedback yaparsa olaylar dahada hızlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 24 Kasım 2024; 17:9:14 >
  • Firattix F kullanıcısına yanıt

Bence bir temiz kurulum deneyin. Maaşallah diyeyim cihaz ılınmıyor bile. En az şikayet ettiğim özelliği sıcaklığı.

• Firattix F kullanıcısına yanıt

ısınma sorunu hiçbir şekilde yok hocam sizin sıfırlamanız lazım eski cihazdan aktarım yapıldığında bazen olabiliyor böyle

• Bir fikri olan var mı ?

• İyi pazarlar 12 mini den 16 Pro ya geçmeyi düşünüyorum 12mini deki yedeği (18.1 yüklü) direkt 16 ya mı kurmalıyım ?

• Gang Starr kullanıcısına yanıt

Bir haftadır kullanıyorum. Bende problem yok.

• bir önceki cihaz kurulum ekranında kaldığı için değişime gitmişti 10 gün önce diğer cihaz geldi ve kurulumunu yaptım. Şimdi ise cihazın kenarlarında boya atma sorunu ve ekranda dokunmatiğin bazı yerlerinde dokunuş algılamama problemi var. Yarın gün içine randevu oluşturdum sanırım tekrardan değişime gidecek. Neden böylesine tüm cihazlar beni bulmuş anlamış değilim

• 
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.