Merhaba arkadaşlar aktif olarak iPhone 14 Plus 128 GB kullanıyorum. Hem fotoğraf merağım hem de 120 hz cazibesi ile Pro serisine geçiş yapmayı planlıyorum. Ancak bir türlü karar verebilmiş değilim 16 pro mu yoksa 16 pro max mi? Bu kararsızlığıma bir faydası dokunacak yorumlarınızı alabilir miyim :) Açıkçası büyük telefondan biraz yoruldum fakat 16 Pro elime geçince aaa bu küçücük kaldı demekte korkutuyor :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGameX -- 20 Ocak 2025; 19:9:34 > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (839. sayfa)
-
-
PM ye geç bence, plusların batarya iyi oluyor boy zaten aynı gibi, PM üzmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2-3 senede bir telefon değiştiren biriysen ve büyük ve kaba olması canına tak ettiyse pro al geç. Ama uzun yıllar kullanıcam diyorsan. Bence büyük ekran+büyük batarya daha iyi kombo.
-
Pil buyuk ekran seviyorsan max al gec
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HB'den bugünlerde alınan 16 Pro Max'larda ekran sorunu var mı arkadaşlar?
-
16 pro 3500-3560 mah degerin de
16 pm 4680mah degerin de
14 plus 4300mah civarinda..
max aşaği kurtarmaz boyut olarak plus dan 1-2cm daha uzun:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 20 Ocak 2025; 20:45:51 >
-
Kılıf
https://app.hb.biz/SeZOkZ7mjN0U
Ekran koruyucuamazonMinesk Magic GLASS iPhone 16 PRO için Ekran Koruyucu Otomatik Hizalama Yeni Nesil Güçlendirilmiş 9H Temperli Cam ve Takılırken Ekranda Kalan Tozları Toplama Özellikli Ekran Koruyucuhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DFH2JKZT?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_T7SVJF7YBMKAQ7XPHNYW&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_T7SVJF7YBMKAQ7XPHNYW&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_T7SVJF7YBMKAQ7XPHNYW&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
Bunları aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ekran da bir problem yok dokunmatikte.
Arkadaşlar s24 ultra dan 16 pm geçiyorum şarj adaptörü samsung 45waat sorun çıkarır mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cikarmaz.
Ben kullanıyorum sorun yok şimdilik
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kırılmaz cam ve arka kamera lens koruyucu için panzer glass ürünlerini öneririm malum benks türkiye fiyatları saçmalayınca bende biraz araştırdım ve arka kamera koruyucu aldım açıkcası ürünler güzel gibi geldi danimarkada dizayn edilip çinde üretiliyormuş ve genpa getiriyor benkse vereceğim parayla bunlardan 1 ürün fazla alınır işime gelir ..dediğim gibi cam konusunda öneririm not: işbirliği değildir ama panzer cam gönderse sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 20 Ocak 2025; 23:43:10 >
İlk çıktığı günden beri kullanıyorum bir problem yaşamadım.
Wiwu mw-001
Benim kullanım senaryomda hiç aratmadı. Masabaşı çalıştığım için her zaman şarj imkanım var. 20-85 arasına ayarlı. Her gün bir sefer şarj ediyorum. Bu durum PM de de aynı şekildeydi.
-
Hepsiburada takas ile lansman zamanı almıştım. 25.000 TL fark vardı.
-
Selamlar, Ben telefonu çok yoğun kullanan birisi değilim. Akşamları genelde kullanmam. Tablet kullanırım. Bu durum PM kullanırken de böyleydi. Ben açıkçası PM pil avantajından çok yararlanamadım. Büyüklüğü ve taşıması da bana ızdırap vermeye başlamıştı. Bu sebeple değişikiliğe gittim. Tabi ki daha büyük pil daha uzun süre kullanım sağlıyordur PM lerde. Gece gündüz telefonu kullanan biriyseniz belki de günde 2 kez şarj etmeniz gerekebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X