Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (838. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
17.324
Cevap
516
Favori
777.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İroni yapıyorsunuz sanırım; ama sıfırdan farksız sadece pil devri 22 olmuş başka farkı yok hocam. Neredeyse 128 gb fiyatına vereceğim 25 günlük cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebugra E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Öyle düşünmüştüm ben de. :))

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam ben PM sandım. Pro imiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gokhandsome kullanıcısına yanıt

Satmak zor 15promaxi 80k ya 512ligini koydum 5 ay bekledi en son ne olur diye soran bile olmadı soran olsa 78e bile verirdim…sonra telefoncuya verdim sanirim 80k istiyosunuz 80k vercek adami bulmak zor ha diye cikarip 80k vercek adam 6k daha koyar 80i bulan 6 daha bulur sifir alir 86ya hayirli satislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 19 Ocak 2025; 22:54:13 >
  • gktg26 G kullanıcısına yanıt

Tabi haklısınız o konuda hocam alacak olana biraz daha yardımcı olurum. İnanın o farka airpods alırım diyenler de olacaktır. Tekrar sağ olun hocam

• Her sene yenisi çıktığında, abi aynısı yeaaa hiç bi değişiklik yok gerek yok değiştirmeye söylemlerine aynen abi diye cevap veren ben.

Sonuç : Kasım 2025 e kadar garantisi olan 15Pro 512 65 e verdim. 92600 tl ye amazondan yine 512 16pro siparişi verdim. diyecek bir şey yok hastalık agalar. :)

Bi ekleme benim gibi manyaksanız ve apple ekosistemi sizin için olmazda olmaz ise elinizin altında telefonunuz kapasitesinde verdiğiniz ve alacağınız telefon kapasitesinde bir yedek telefon bulundurun. Ani telefon değişikliklerinde iyi oluyor. Bende yurt dışı kayıtsız bi 13 vardı yenisi gelene kadar onunla idare edeceğim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 20 Ocak 2025; 1:50:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cawrash C kullanıcısına yanıt

65 bedava gitmiş gibi 512 için 65k alan sattiğin yaşatmişsin:)

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    3 e beşe bakmadık ya tandııktı verdiğim

• cawrash C kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum.

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

15 PM den 16 Pro ya geçtim. Hem cepte taşımada hem de elle kullanımda çok rahatlık verdi. İyi ki geçmişim.

• OBOZDEN kullanıcısına yanıt

Fiyat farkı ne çıktı?

15 PM'yi kaça sattınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: OBOZDEN

15 PM den 16 Pro ya geçtim. Hem cepte taşımada hem de elle kullanımda çok rahatlık verdi. İyi ki geçmişim.

Pil konusunda deneyimleriniz ne yönde oldu hocam. 15 PM'i arattı mı 16 Pro batarya konusunda..?

• 14 promaxten 16 promaxe geçtim, whatsapp bildirimleri gelmiyor, sadece uygulamayı açarsam görüyorum gelen mesajları, çözümü var mıdır? Kişilerden gelen mesajların bildirimleri düşüyor gibi ama gruplardan kesinlikle gelmiyor. Çok can sıkıcı.

• OBOZDEN kullanıcısına yanıt

hocam aradığım insanı buldum :) 2 sene oldu 14 pm kullanıyorum taşıması gerçekten zor bayağı yordu beni. 16 pro batarya konusunda nasıl acaba bende 16 proya geçmeyi düşünüyorum ama en çekindiğim nokta batarya açıkçası. bide boyut olarak 6.7 inçten sonra 6.3 inç çok küçük hissettiriyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 20 Ocak 2025; 11:40:25 >
  • iPhone 15 pro Lansman zamanı aldım 128GB Pil yüzdesi şu an 309 devir %88 Piyasada kaç tl satılır ?

• Gencbeyiin kullanıcısına yanıt
    55-60 arası

• Benks armorair kullananlar memnunlar mı ? Teli çıiziyor mu ?

• c.guleken C kullanıcısına yanıt

Aralık ayının başından itibaren kullanıyorum henüz çizilme, boya atma vs durumu olmadı 16 pro max

• 
Sayfa: önceki 836837838839840
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.