< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (846. sayfa)
-
-
katılıyorum doğru söylüyorsun.alt tarafı telefon. ben hep 5 yıl kullandım androıdde.sonra bir tek 14 pm den 15 e gectim sırf usb c için.yoksa hep uzun yıllar kullandım.
-
Ya ön kamera 12mp olsa ne olur 48 olsa ne olur bana göre boş işler hep :) 16 pro sırf 120hz hızlı diye aldım 60hz kanser ediyordu düz seri 120hz olsa pro almazdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
doğru.hep kullanıcıyı kandırmak için.sanki 75x100 fotoğraf yaptırcaz.
-
S24 ultra ayı çekiyomuş yok 100x zoom yapıyomus kaçkere kullanacan acaba 100x zoom yapıp sanki 100x zoom gerçek zoom asla değil yapay zeka felan filan milleti kandırıyorlar 16 pro mükemmel bir cihaz ios için, apple kullanmamın en büyük nedeni stabil olması
aynen katılıyorum ne yapayım 100 zoomu cok sacma bence.yapay zekayla ay fotoğrafı koyup 100 zoomla cekiyor diye kandırıyorlar. gerek yok bence
-
16 pro ya geçince ben çağ atladım hocam bu bile fazlasıyla yetiyor bana :) samsung düz s24 alacaktım sonra dedim bildiğinden şaşma pişman olursam çok zarar ederim diye iphone ile devam ettim hayatımda hiç android kullanmadım iphone dan androide geçenlerde geri iphone a döndükleri için 16 pro almakta karar kıldım.
mantıklı bir tercih olmuş.bende aynısını yapardım.
-
Bugun 16 pro max alarak araniza katıldım. 15 pro kullanıyordum, anneme verdim onu. Telefon biraz buyuk ve agir geldi şimdilik. Umarim alışırım.
En buyuk artısı batarya oldu benim icin.
30x’ten sonrası fena bozuyor samsung’ta iPhone’da 5x’de zoom meselesinde samsung önde ama zoom yaparken çok takılıyor bazen donuyor iPhone daha staybıl abi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ister apple olsun ister samsung 10x zoom olsun yeterde artar bile.ama tam kaliteli olsun.
-
Merhaba. Hepsiburada degisim kampanyasindan yurtdisi 3 yil gecmis kayitli cihaz takaslayan oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet aşağıdaki arkadaş dün takas yaptı sorunsuz çift e simli amerika cihazıyla iphone 14 plusu verip 16pm aldı.
@mrtcbk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_R6 -- 24 Ocak 2025; 11:37:56 >
Çarşamba akşam sipariş geçtim, dün sabah teslim aldım telefonu. 13 pro 256 gb verdim, 16 pro 256 gb aldım. Teklif fiyatı neyse sonrasında tutar değişmedi.16 pro kasım üretimi.
-
-
Ne kadara sayip ne kadar ödedi.?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%20/80 mi şarj ediyorsunuz
33968 tl saydılar ek 5000 tl ile 49300 gibi bir rakam ödedim
-
genelde evet hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X