Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (847. sayfa)
-
-
@Can_R6 arkadaşımızın da dediği gibi ben çift e-simli amerikan cihazı takasladım, sıkıntısız.. onu da telefoncu komşum akıl verdi, çünkü telefoncu komşum bile çift e-simli cihaz almam millet e-simle uğraşmak istemediğinden çok zor satarım dedi (ayıp olmasın diye başka telefoncu arkadaşlarını aradı maximum 24 verdiler)(hb 26.700+4.000 takas desteği verdi). Sizin avrupa cihazı veya çift fiziki simli cihaz ise zaten hiç sıkıntı olmaz.. ben biraz tırstım takas sırasında sıkıntı çıkarırlar diye ama komşunun dediği gibi bahsi dahi geçmeden aldı gitti cihazı..
bu arada 2 ocakta hb 14 plus 128 için 29.800 + 5.000 takas desteği verdiydi, beyaz 16 pm 256 aldım ama teslimat/takas adresini işyerimi gösterdim, bizim telefoncu komşu yüzünden mimlemişler o adresteki işyerlerini (aramız 1 dükkan) yine başkası adına takasa giriyor diye izmire kadar gelen telefonu alsancak hepsijet teslimat ofis müdürü direkt iptal verip geri göndermiş, açıklamaya da 0 lira teklifi ben reddetmişim de ondan demiş, hb ile bayağı bir görüştüm tartıştım ama bir şey yapamayız dediler, neyse iyi olmuş naturel aldım şimdikini (bu sefer akıllandım ev adresine istedim 😂) 15 pm de natureldi daha iyi oldu gerçi 2.200 fazla para verdim ama olsun…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
16 PM söktü götürüyor yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selamlar geçen ay kendime Teknosadan ticari kartla 6 taksit 16 pro aldım ancak şimdi eşim için almak istediğimde 2 taksit veriyor anlaşması mı bitti acaba var mı bildiğiniz 6 taksite bölen firmalar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar fiyatda yanlışlık mı var acaba satıcı mediamarkt.
-
1.99
Bende sordum 2 taksit yapıyor 6 bitmiş
Video da adamdaha çok samsung'u övmüş ama şöyle bir şey var portre video gibi çekimlerde İPhone ezmiş görüm ben Türkçesinin söyleyemeyeceğim more vibrant saturated renkler çok baskın adamın montu siyah ama samsung ta kapkara çimenler yeşil samsungta koyu yeşil tamam samsung ta netlik daha başarılı ama renk paleti çok kötü obje silme samsung ta başarılı çünkü o özellik iphone da henüz beta da tam oturmadı
sağdakiler çok kötü bana göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyat iyi geri iade cihazi değilse alinir valla ah ah bidaha tövbe yd cihaz alirsam:)
iPhone’un nesne silme olayı halâ iğrenç. iğrenç ötesi hatta. bunu neden düzeltmiyorlar anlamıyorum Samsung bu konuda çok başarılı
Yd boş iş hocam ucuz etin yahnisi gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15p 16p olsaydi için yanmazdi 3 yil mahkum yine kalirdim:) kaldi 11 ay:) ama işte bedavaya geldi o yüzden kullaniyorum:)
-
Şaka gibi 16pro cihazi samsung teklifine 65k sayip s25u alani gördüm pro fiyati 65k değildir yahu.!!
Ben de ne verecek diye denedim 67 verdi e tabi kendi cihazını her marka daha üstün görür harbiden alan var mı ya 16 pronun üstüne para verip S25 ultra alan :) birkaç ay sonra gelen pişmanlık hissi
Beyler geri iade alan firmalara güvenipte ürün göndermeyin özellikle garantili cep firmasından uzak durun
Sıfır hafasız cihaza 5000 tl eksik teklif veriyor.
Piyasa kötü diye birde onlar vuruyor.
5000 ek ödeme var diye 5000 tl kırıyorlar
Yazıktır günahtır ucuz telefon gönderirsinizde 13 pro 14 pro 15 vs asla göndermeyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık bu senenin başından beri fiyatları takip ediyorum, 100bin gibi rakamlardan 91 bin ₺ ye kadar düştü.
Örneğin dün gece vatan computer bile web’e özel 92.149₺ ye düşürdü birde tüm renkleri aynı fiyattan.
Tüm satıcılar bi kampanya yaparak telefonu satma derdinde bu aralar, biraz daha beklemek mantıklı olur mu yoksa bugün sipariş geçmek mi?
Yd cihazdan neden illallah ettiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Al geç hocam %10 altına düşmez pro pro max.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X