3 hane ne olum 6 haneli olur |
Apple, iPhone 16 tanıtım tarihini resmen açıkladı (5. sayfa)
-
-
120 k ile 145 k arasında olabilir telefoncu arkadaş söyledi
-
15 promax kullacısıyım önce 15 in donma takılma ısınma sorununu çözmeden yeni model çıkardı her güncellemede bilerek yavaşlattılar cihazı rezil ettiler iyice
-
bu platforma sırf sana cevap verebilmek için üye oldum.. bir insan nasıl olabilir de binlerce konuda 13 binden fazla cevap yazmasına binlerce konuda fikir sunmasına rağmen hala 60 hz ile 120 hz farkının olmadığını iddia edebilir? Bakın çok net söylüyorum apple trolleri maaşa bağlasa aylık 5000 dolara yine böyle bir iddiada bulunmaz hiçbirisi. 24 fps üzeri hiç farketmiyormuş bir de :D ekran kartını boşuna alıyor millet desene çeksin 750ti 20 fps oynasın
-
16 serisine hiç yoktan ProMotion teknolojisinden yoksun da olsa bir 90hz koyar insan, gerçekten milleti kerizliyorlar. Tabii ki suç insanlarda, bu şekilde satıyorsa adam niye daha iyi ekran koysun ki ? 13 Pro kullanıcısı olarak hala kullansam da Apple'ın saçmalıklarına tahammül edemiyorum artık, en kısa zamanda Androide dönmeyi düşünüyorum.
-
iphone 15 civarındaki paralara s24 ultra var hocam onda exynos yok :)
hatta iphone 128 olmasına rağmen daha pahalı
-
Duz modeller neden 60 hz ozaman sen neyin kafasini yasiyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana ne düz modelden? Ben 120 hz olanini alacak maddi güce sahibim. Senin apple a sallama gibi bir derdin olduguna göre paran 120 ye yetmiyor demek ki 60 hz i al ya da alma git samsung a bilmem ne al 10 bin tlye bize ne ?
Bize her turlu 120 hz ve her turlu ozelligi ile tatmin eden pro max modelleri fazlasiyla yetiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim para mesele değil bende duz modellerin rengini seviyorum bide g?r?ksiz pahali satıyor apple bu yalanları birak artik apple samsungtan daha pahalı samsung appleden pahalı degil
Dostum senin algilayamadigin konu bu, Apple alan insan parasina bakarak almiyor. Umurumda degil, parası. Samsungun ucuz olmasi beni ilgilendirmiyor.
Samsung daha pahalı diyen sen degilmiydin ne biçim trolsun ya😂yazdığın yorumdan haberin yok cahil olmasan 60 hzli iphoneyi ovmezdin 60 hz 2007 yılında çıktı :)
iphone 13 mini kullanıyorum, 16 ya mı geçeyim 15 ten devam mı uzmanı arkadaşların karşılaştırma konularını bekliyoruz.
-
Arkadaş seni muhattap alip ne diye adam yerine koyup cevap yaziyorsam ben sucluyum zaten. Samsung parasina göre pahali, piyasayi apple belirler. Sana göre ucuzdur, pahalidir beni ilgilendirmiyor. 30 bin olsa bi dusunulur o para etmez zaten.
Cekil, defol git başimdan. Bloklamadan kurtulmak zor sanirim.
Niye onu o kadar ciddiye aldın ki hocam her yerde samsungun exynosun süper olduğunu kanıtlamaya ve kabul ettirmeye çalışan tam bir velet blockla gitsin ben öyle yaptım
Düz model için 60hz yeterli demesini biliyorsunuz ama. 50 bin liraya satılıyor düz olsa da, kimse almasa apple da paşa paşa 120hz koyacak. Sizin anlamadığınız da bu.
Telefon çıksın ona göre tavsiye edelim :)
Bende apple severim hocam ama şirketin ciddi anlamda pinti olduğu gerçeğini değiştirmez, biraz daha cömert davranması lazım. İstediği fiyata göre donanım konusunda cimri.
Düz modele EN AZından 12 GB ram, 90 hz ekran, 45,65,90 watt hızlı şarj katması lazımdı. O zaman Android tabutuna son çiviyi çakardı.
Bizim telefona 6 GB ram yetiyor, 8 GB ram yetiyor masalarını bırakmaları lazım. Macbook için 8 GB fazlasıyla yeterli dedi bu sene 16 GB en düşük ram koyacak bilgisayarlarına. Ele ne değişti 1 yılda. Yalanlar, cimrilikler vs.. vs..
Ben Ceo olsam
Pro modellere 16 GB ram, 144 hz ekran, 5.000 küsür batarya, 90 ve üzeri hızlı şarj, 50 watt kablosuz şarjı koydurur Androidi gömerdim.
Ooo hayloft bana velet demiste 😂😂 sen burda velet olduğun için apple 60 hz ovuyorsun kesin krstarica senin dedikl?rini kimse umursamiyor çünkü gercekle alakan yok 60 hz ekranı savunarak psikolojin bozulmus kafayı yemissin en kısa sürede tedavini ol gercekler acıdır yegen senin işine gelmese bile 60 hzin çöp olduğu gercegini degistirmez😂😂bidaha bu kadar komedi troll olmayın komedi filmi gibisiniz aynı daha hz hakkında bilginiz yok boş iskembeden salliyorsunuz samsung fiyatına gör? 120 hz verdiği için 30 bine gerek yok 60 bini bile hakediyor appleye 50 bin verip 60 hz ekran alacak kadar enayi keriz degilim siz oylesiniz sanırım belli oluyor
Exynos konusuna gelecek olursak 2021 den beri exynos fiyatını hakediyor kağıt üzerine bakmayin ?liniz? alın kullanın apple size aylık kaç maas veriyor
Samsunga burda krstarica gibi ergen bebeler laf ediyor ama en azından samsung 120 hz daha uzun süre guncelleme veriyor bu sene apple kaç yıl güncelleme verecek o belirsiz ama 16 16 plus 60 hz olacakmis samsungun fiyatını haketttigini bilmiyorsunuz apple para versin alalım diyorsunuz o yüzdende samsung daha ucuzken gücünüz yetmiyor belli oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X