Şimdi Ara

Apple, iPhone 16 tanıtım tarihini resmen açıkladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
6.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman bir albenisi yok herhangi bir telefonla aynı şeyi yapabiliyorsan insan neden yapay zeka entegrasyonu konusunda Apple/Siri yi tercih etsin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Retina ekran sadece ekran paneliyle alakali ne alakası var yenil?m? hiziyla sen çağ dışı 2010 daki ekranını kullanmaya devam et apple çıktı bir şirk?t lütfen bidaha boyle boş yorumlarda bulunma dostum telefonu kullanamayacakmissim peh niye bu altinmi sanki

Ekranında ben de memnunum, macbook m2 kullanıyorum zephyrustan geçtim ben de hatta ama akıcılığı hissediyorum. Sadece iş amaçlı kullandığım için çok aramıyorum açıkcası. Ama durum tablet ve telefonda daha farklı. Daha geçen gün ipad air 5 aldım ve elimde matepad air (144hz) var geçişler o kadar akıcı ki matepad sanırsın m1 çipi buna koymuşlar. Tamam çok hızlı cihaz ama takılıyor hissi veriyor. İphoneda da aynı şekilde pm pil tasarrufu modunda motorola atrixe dönüyor, sanırım 60 hzden bile aşağı çekiyor ekranı çünkü standart 60tan daha kötü gibi hissettiriyor.

Hocam retina ekran dediğiniz samsung ve lg’nin ürettiği oled ekran. Sizin gibi apple yaptıysa iyidir diye düşünen insanlar olduğu sürece apple daha çook koyunlar milleti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musta2 -- 27 Ağustos 2024; 15:42:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

Hocam kusura bakmayın, hiç tarzım değil ama, yazdığınız şu saçma ''fakirler'' ifadesine istinaden yazma gereği duydum. ''Cebinizdeki telefon sizden daha değerli bence.''

Bir kere ben alanlar keriz demedim. Apple dediğiniz konularda iyi olabilir. Ama bu telefonu satarken dünyanın en iyi ekranını yada en hızlı şarjını veya en iyi kamerasını koymuş gibi pazarlamayacak veya bu kadar eksik özelliğe rağmen dünyanın en iyi telefonuymuş gibi fiyat istemeyecek o zaman. Özellikle baz modeller bomboş telefon işte. İos sisteminin kısıtlı özellikleri de buna dahil. Pro modelleri 120 hz ama onda da ekran haricinde eksikler var. Dediğiniz herşeyi yapar üstüne de benim dediklerimi eklerse o zaman bu fiyatları anlayabilirim. Benim takıldığım nokta bu işte. Sosyal medya için alanlara saygı duymakla beraber ilk mesajımda "herkes yine alacak" ifadesi telefonlardan anlamayanların bile (sizleri kastetmiyorum öylesine telefon alanlar bile anlamında) iPhone yi dünyanın en iyi telefonu düşüncesiyle almaları ve Apple'ın tonla eksi yönüne rağmen amiral gemisi fiyatına baz model düz telefon satıp hiç olmayacak fiyatlara da pro modelleri satabilmesi. Adamlar çevrecilik ayağına adaptör bile koymayı bıraktılar ve bir çok firma da bu aptalca kararı örnek alıp ona uydular. Ayrıca bütün editörler iPhone mi kullanıyor? Bir sürü Android kullanan ve memnun olan editör var. Mesut çevik vb. iPhone kullanınca dünyanın en iyi telefonu mu oluyor? Özetle herşey kişisel beklentilere göre ama Apple bütün ihtiyaçlara cevap veren bir telefon yapmış gibi fiyat istiyor. Size telefonunuzu iyi günlerde kullanmanızı diliyorum.

• Kalbim küt küt atıyo ayyyyy, Apple Aypon 16! yaşasın. (Türk Halkı Temsili)

Apple, iPhone 16 tanıtım tarihini resmen açıkladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 27 Ağustos 2024; 16:32:27 >
  • Ben iphone 15 pro dan rengi sebebiyle düz modele geçtim. Ekran hızı farkı öyle göz kanatacak derecede değil, 2. gün göz alışıyor nerden aldım ötekinde daha akıcıydı gibi bir fark hissedilmiyor. Bu detaylara takılmayın. Kamera farkı vs onlara bir şey diyemem ama 60-120hz olayı mağazada çıplak gözle görmeden kriter olmasın. Belki kişiden kişiye değişir.

• bildim kadarıyla 60 hz tv uydu yayınları için canlı tv izleycekler için , 120 hz konsol oyunu play station oynayacaklar için diye biliyroum, yoksa benim bildiğime göre de fark yok eğer uydudan canlı tv izleyeceksen.

• tidus kullanıcısına yanıt

Kullandığınız bütün cihazlar 60 hz ise tabi ki bir noktadan sonra göz alışacağı için fark etmez. Evinde 120 hz üzeri laptop, masaüstü, tablet gibi cihazlar varsa kullanıp geri döndüğünde bariz fark ediyor. Eğer sorun alışmaksa bir süre samsung a35 kullanırsanız ona da alışıyorsunuz, iphone gereksiz oluyor. 10 bin liralık a35te bile 120 hz ekran var bu arada bilginize. 60 bin liralık cihazda 60 hz ekranı rica ediyorum eleştiriniz artık.

• Yenilik olarak bakalım neler sunacaklar. Heyecanla bekliyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahmet1020 kullanıcısına yanıt

pro modeller zaten 120 hz sen neyin kafasini yasiyosun ya

• musta2 kullanıcısına yanıt

Bizi koyunlayan ulkenin hükümeti, apple alanlar degil. Ben appledan memnunum. Bu da benim tercihim kim ne alirsa alsin.

Kimseyi de alakadar etmez.

Ama bana göre xiaomi falan kaale alinmayacak kadar pahali. Samsung da keza apple a göre pahali. 40 bin bandinda olsa duşunulebilir.

• xmuro312 X kullanıcısına yanıt

Hocam o zaman apple kullananlar teknoloji cahili, salak muamelesi yapmauacaksiniz. Mesaj atanlarin cogunlugu bu şekilde.

Alan alir. Evet, kokoş tayfa var. Daha telefonun yarisini keşfedememiş salak tayfa. Beni de onlar ilgolendirmez. Bana göre apple daha kisitli her uygulamaya para vermek zorunda kaldigimiz bir telefon apk olayi vs yok. Tum bunlara ragmen ekosistemi çok iyi, ayrica telefon çok verimli ve sosyal medya ile optimize. Benim ihtiyacimi fiyat bazinda karsiliyor.

Ayrica android telefonlar aldigin andan itibaren deger kaybi %20 30 bandinda. Ama Apple telefonlari 2 sene kullanip uzerine cuzzi bir miktar ekleyincr ust modele geciyorsun. Iphone 14 pro max var su an 16 pro maxe ya gececeyim. Sebebi de super uber olmasi degil, telefonu iyi fiyata okutabilmem ve uzerine asgari ucrete yakin bir sey ekleyip, yeni bir telim olacak. Xiaomi 13 Ultrasi olan satabilirse satsin hocam %40 falan değer kaybetmeden görelim. Tum bunlar onemli seyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Hocam o zaman apple kullananlar teknoloji cahili, salak muamelesi yapmauacaksiniz. Mesaj atanlarin cogunlugu bu şekilde.

Alan alir. Evet, kokoş tayfa var. Daha telefonun yarisini keşfedememiş salak tayfa. Beni de onlar ilgolendirmez. Bana göre apple daha kisitli her uygulamaya para vermek zorunda kaldigimiz bir telefon apk olayi vs yok. Tum bunlara ragmen ekosistemi çok iyi, ayrica telefon çok verimli ve sosyal medya ile optimize. Benim ihtiyacimi fiyat bazinda karsiliyor.

Ayrica android telefonlar aldigin andan itibaren deger kaybi %20 30 bandinda. Ama Apple telefonlari 2 sene kullanip uzerine cuzzi bir miktar ekleyincr ust modele geciyorsun. Iphone 14 pro max var su an 16 pro maxe ya gececeyim. Sebebi de super uber olmasi degil, telefonu iyi fiyata okutabilmem ve uzerine asgari ucrete yakin bir sey ekleyip, yeni bir telim olacak. Xiaomi 13 Ultrasi olan satabilirse satsin hocam %40 falan değer kaybetmeden görelim. Tum bunlar onemli seyler.

Hocam yorumların çoğunda Apple kullananlar salak olarak nitelendiriliyor olabilir ama ben böyle birşey söylemedim. Ama bu sözü Android kullananları salak olarak nitelendiren Apple kullanıcısı kim varsa onlar için söyleyebilirim. Bu kadar eksiye rağmen akıl almaz fiyatlara satılmasını ve insanların araştırmadan ne beklediğini bilmeden aaaaaa aypon en iyisidir ya deyip almasını hakaret boyutuna varmadan başka bir şeklide eleştirme niyetineyim. Bahsettiğiniz ikinci elde değer kaybetmeme durumu da herkesin almaya çalışmasından kaynaklı işte. İnsanlar biraz tepki gösterse baz modele de 120 hz ekran telefoto lens hızlı şarj gibi özellikler getirebilirler. Kötü mü olur bunlar baz modele de gelse?

• xmuro312 X kullanıcısına yanıt

Hocam ben 120 hz ile 60 hz arasinda ucurum fark görmedim. Zaten baz olmali 120 hz o ayri bir sey. Piyasanin tekeli oldugu icin gidim gidim yapıyor. Type c ye bile avrupa cevre yasalari geregi geçti lightning en berbat porttu.

Aptalca iphone en iyisi diyenlere ben cevap bile vermem. Bana göre parasini hicbir telefon haketmiyor. Bunlar bambaşka seyler.

Ama soz konusu sosyal medya ve instagram ise iphonenun rakibi yok. Bunu tartişmam bile. Yoksa ham halde foto cekip, pc de bakacaksak, google pixel falan al zaten telezoom, optikzoom cok daha iyidir. S24 kamerasi da ham halde daha iyidir ama bana bunu sosyal medyada vermiyorsa fotonun cozunurlugu düsüyor goruntu ve video bozuluyorsa samsung alsin müze yapsin telefonunu. Fotograf icin zaten telefon almam gider mirrorless güzel bir bayonetli makine alir yoluma bakarim

• 60hz ile 120hz farkını göremiyorum,hissedemiyorum diyenler mümkünse 3310 kullansın.

• Biz pocodan devam Apple, iPhone 16 tanıtım tarihini resmen açıkladı 

• DSÖ açıklama yapıp 60 hz ekranlı telefonların üretilmemesi gerektiğini söylemeli. 120 hz'den sonra 60 hz hem daha akıcı deneyim sunuyor hem gözü yormuyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.