Şimdi Ara

Apple iPhone 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 3 yada 3gs modeli var (model konusunda emin değilim 2 seçenekten biri). Telefonu bir arkadaşıma vereceğim ancak birtürlü açılışını sağlayamıyorum. Sorun nasıl oluştu emin değilim ama kısaca sorundan bahsedeyim. Telefonu açıyorum meşhur apple logosunda kalıyor şarj bitene kadarda hiçbir işlem yapmıyor şarj bitince de kapanıyor. Bunun yanında açma kapama tuşuna kaç saat basarsam basıyım şarj bitmeden kapanmıyor kapanmak için illa şarj bitmesi gerekiyor.

İnternetten araştırdım ama pek benim sorunumu çözebilecek bir içerik bulamadım. Telefon üstünde tuşlarla yapılabilecek tüm herşeyi denedim açma kapa tuşuyla home tuşuna aynı anda bastım açtım hemen usb taktım nekadar yöntem varsa hepsini denedim ama sonuç alamadım.

Bu telefonu nasıl düzelte bilirim sorunu ne olabilir. Bir arkadaşıma söz verdim telefonu vereceğim diye ancak bozuldu. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnZByhN -- 4 Kasım 2013; 21:56:13 >

• İtunese bağlayip denedinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leyla281

İtunese bağlayip denedinmi

evet denedim itunes görmüyor.
  • Usb girişi bozulmuş gibi, değişmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Usb girişi bozulmuş gibi, değişmesi lazım

Usb giriş bozulmuş olsa telefon şarj olur mu çünkü telefon şarj alıyor.
  • Telefonu bana ver ;D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dfu moda alıp itunese bağlamayı denedin mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dfu moda girmiyor ki :) gise formatlamayı deneyecektim.

Telefon azıcık şarj olduktan sonra direk elma geliyor ve şarjı bitene kadar bu şekilde kalıyor.
  • Telefon kapaliyken bilgisayarda itunes u ac telefonu bagla home tusuna basili tutarak. İtunes ve usb logosu gelirse itunes da telefonun modeli ve geri yukleme gelecektir telefonun calisir hale gelmesinin tek yolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarath -- 4 Kasım 2013; 23:17:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakorsan24

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Usb girişi bozulmuş gibi, değişmesi lazım

Usb giriş bozulmuş olsa telefon şarj olur mu çünkü telefon şarj alıyor.

Bana da olmuştu böyle. Hasar gördüğü için düzgün şarz olmuyor. Yere düşürmüş olabilirsin

• jarath kullanıcısına yanıt
    Yine apple logosu geliyor ve bu şekilde bekliyor.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Peki bir çözümü var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakorsan24

Peki bir çözümü var mı ?

kesin o demiyorum ama başıma geldi. belki başka bir sorundur ama bence %99 donanımsal sorun.

usb girişi değişince düzeliyor. telefonu ben öylece bozuk sattım ve sattığım arkadaş önce iki defa orjinal olmayan usb denedi, olmadı. sonra orjinal aldı ve düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 5 Kasım 2013; 0:21:18 >
    USB dediğin kablo değilmi ? Telefonun portu değil.
  • malesef telefonun portu
    Peki ben değiştire bilirmiyim yada nereden bulabilirim ?
  • sen değiştiremezsin. bir iphone tamircisine gideceksin. sorunun başka birşey de olabilir, ama bu olma ihtimali yüksek. donanımsal olduğu kesin gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.