Şimdi Ara

APPLE IPHONE 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABALAR IPHONE 4 32GB CIHAZ SIPARISI VERDIM ARKADASIMA 4.0.2 YUKLUYMUS GALIBA BU URUNU NASIL KULLANIMA ACABA BILIRIM ACABA ?
    JB VE UNLOCK ISLEMI VAR MI ?

• 4.0.2'ye JB ve Unlock yok. Yeni çıkacak 4.1 sürüme olacak, onun içinde bir süre beklemen gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 12 Eylül 2010; 22:49:32 >
  • 4.0.2 ve 4.1 jb leri yok cikmadi daha. JB yapmadan da unlock yapamazsin
  • 4.0.1E VEYA 4.0 Dusurme sansimiz yok sanarim
    quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko

4.0.2 ve 4.1 jb leri yok cikmadi daha. JB yapmadan da unlock yapamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakoist
    4.0.1E VEYA 4.0 Dusurme sansimiz yok sanarim
    quote:

Shsh kaydi olmadigi icin malesef :/
  • shsh kaydi dediginiz nedir acaba ?bide cok uzun surer mi 4.1 icin jb?
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakoist
    4.0.1E VEYA 4.0 Dusurme sansimiz yok sanarim
    quote:

Shsh kaydi olmadigi icin malesef :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoist -- 12 Eylül 2010; 22:57:44 >
  • Shsh kaydini almak icin telin jbli olmasi gerekiyor diye biliyorum. Yanlis olabilir daha tecrubeli bi arkadas gelir yazar az sonra. Ama JB 10 gune cikar gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Shsh kaydini almak icin telin jbli olmasi gerekiyor diye biliyorum. Yanlis olabilir daha tecrubeli bi arkadas gelir yazar az sonra. Ama JB 10 gune cikar gibime geliyor
    4.0.2 için suan jb yok.Jb olmayınca unlock ta olmaz.4.0.1 gibi versiyonlarada düşüremezsiniz.Ancak 4.1 için jb bekleyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***NightGuardian***

4.0.2 için suan jb yok.Jb olmayınca unlock ta olmaz.4.0.1 gibi versiyonlarada düşüremezsiniz.Ancak 4.1 için jb bekleyeceksiniz

Alıntıları Göster
    4.1 için tarih varmı aşağı yukarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

1-2 hafta icinde cikicakmis
  • quote:

quote:

1-2 hafta icinde cikicakmis

Alıntıları Göster
    1 hafta içinde amerikadan iphone 4 alsam 4.1 olma ihtimali varmı.Sonra elimizde patlamasın.

Birde sözleşmesiz iphone 4 alınabiliyormu ameerikadan

• quote:

1 hafta içinde amerikadan iphone 4 alsam 4.1 olma ihtimali varmı.Sonra elimizde patlamasın.

Cihazın versiyonu 4.0.2 de olsa farketmezki isterseniz daha sonra 4.1 e yükseltebilirsiniz.
    Sözleşmesiz tabikide alınabiliyor
  • quote:

quote:

Cihazın versiyonu 4.0.2 de olsa farketmezki isterseniz daha sonra 4.1 e yükseltebilirsiniz.
    Sözleşmesiz tabikide alınabiliyor

Alıntıları Göster
    4.1 li alınırsa sıfır olrak base band da yükselmiş gelir.2-3 ay unlock yapamayız.Öünkü o konuda henuz bir çalışma yok .O yüzden soruyorum. Acaba şu anda satılanlar direkt 4.1 olma ihtimali varmı

• quote:

4.1 li alınırsa sıfır olrak base band da yükselmiş gelir.2-3 ay unlock yapamayız.Öünkü o konuda henuz bir çalışma yok .O yüzden soruyorum. Acaba şu anda satılanlar direkt 4.1 olma ihtimali varmı

kesin değildir işinizi garantiye almak istiyorsanız 2 hafta bekleyin
  • 4.1 olmasina gerek yok. 4.02 de ciksa jailbreak ve unlock yok. 4.01 bulmak da neredeyse imkansiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker

4.1 olmasina gerek yok. 4.02 de ciksa jailbreak ve unlock yok. 4.01 bulmak da neredeyse imkansiz
    4.0.2 ile ilgili çalışmalar var.2 haftaya tamam deniyor dev team.. 4.1 sıkıntı aralığa ocak a kadar bekleriz
  • quote:

4.0.2 ile ilgili çalışmalar var.2 haftaya tamam deniyor dev team.. 4.1 sıkıntı aralığa ocak a kadar bekleriz

Dev-team acıklama yaptı 4.0.2 için ugraşmıyacaklarını 4.1 için ugraşacaklarını söylemişti
  • quote:

quote:

Dev-team acıklama yaptı 4.0.2 için ugraşmıyacaklarını 4.1 için ugraşacaklarını söylemişti

Alıntıları Göster
    PArdon karıştırdım 4.1 için çalışmalar var doğru. Ama yine de fabrika çıkışlı 4.1 den kaçmak lazım.Alırken satıcı bilir mi acaba hangi fw rin yüklü olduğunu

• quote:

bende öle biliyordum ama 4.1 için hazırda bekliyorlar cıktıgı an en kısa surede halledeceğiz yazılı ki benim 4.1 için bekleyişim devam ediyor 2 tane cihaz gelicek cunku
  • bende iphone 3g-s de var onda 4.1 i yükledim türkiyeden alınma bi problem olmadı ama 15 eylülden sonra cıkan ürünler 4.1 olucak galiba chip dergisinde bir makale vardı onunla ilgili şimdi sipariş vermiyim mi acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.