Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.449
Cevap
134
Favori
816.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: twilight_flame

Yukarıda hızlı şarj özeliği için ekstradan 250 TL ödenmesi gerekiyor diye yazmıştım ama çok iyi niyetliymişim.

Kötü haber arkadaşlar 430 TL'lik aksesuar ücreti ödemeniz gerekiyormuş, apple demekki ben daha buradan çok ekmek yerim diyerek, tüketicinin tabiri caizse etinden sütünden faydalanmaya devam ediyor
    https://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/iPhoneu-hizli-sarj-etmek-icin-430-TLlik-aksesuar-almaniz-gerekiyor.htm

Aslında bu durum bana çok acayip gelmeye başladı, yanlış anlamayın ama 5000 TL'ye, Samsung Gear S3 Frontier modelini yanında hediyeli olarak aldım, ekstradan hızlı şarj cihazı Samsung kutusundan çıkacak, platformlar farklı benim işimi o cihaz görüyor diye aldım ama telefon bana sizin hesabınıza göre 3070 LT gibi bir fiyata gelmiş oldu :)

Alacak arkadaşlara hayırlı olsun, Apple diğer üreticilerden yıllar sonra özellik olarak telefonlara bazı arkadaşlarında dediği gibi sağlam bir şekilde koydu.

3-4 saatte şarj ederler sıkıntı yok :)

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Sonuçta Apple ama hocam öyle deme nolacak ki sadece telefonlarını kullanmak isteyip 3-4 saat kullanamayacaklar ya da appleın koyduğu özelliği kullanmaya çalışıp 430 TL'cik daha verecekler. (bir Apple kullancısı böyle şeylere alışkın olduğu için 430 TL onlar için hiç birşeydir diye düşünüyorum)

Ama Apple'ın politikasını destekliyorum, bende böyle ne yaparsam yapayım hatalı dahi olsam peşimden gelecek bir sürü insan bulsam, değil aksesuarı bu paraya satmak, tuş kilidi açıp kapamaya 1 TL para alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 17 Eylül 2017; 12:17:35 >
  • Ocak gayrı resmi bilgi ve bir tahmin. Ama Aralık olur mu olabilir. Ne yazık ki bu böyle. Ben X'i beğenmedim, 8 plus alacaktım ama o da Kasım sonunu bulabilirmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hizli sarj batarya omrunu normalden daha hizli tuketmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Öldürüyor tabi, onun için çok sevdikleri samsung cihazlarında 6 ay sonra pil çöpe dönüyor, ama onlar mutlu çünkü hızlı şarj candır
  • tabiki zarar vermekte hocam, yalnız ilk başta hızlı doldurup, sonradan yavaş hızına döner hızlı şarj özelliğinde, yani ilk yarım saatte %50 doluyorsa, tamamen dolması 1,5 saati bulmaktadır, yeni pil teknolojilerine göre.

Samsung pil gücü tükenmesi konusunda 2 yıl sonra pil gücünün %5 tükeneceğini, %95 oranında çalışmaya devam edeceğini açıklamıştı.

Arkadaşın biri Samsung cihazlarında 6 ay sonra pil ölüyor demiş ama, 2 yıl piller garanti altındadır, ücretsiz değişim yapılır, birde şöyle düşünmek lazım Iphone bir hızlı şarj cihazından 430 TL ücret alıyorsa, kendi pilinden ne kadar alacak acaba? :)

Samsung pilini ben orjinali ile 150 TL'ye değiştirebileceğim için kısacası bir iphone hızlı şarj cihazına vereceğim parayla toplamda en az 4,5 yıl rahatlıkla pil parası ödeyebiliyorum

Kısacası Samsung benden 4,5 yılda 450 TL para kazanacakken, Apple standart bir kullanıcıdan 450 TL'ye sadece hızlı şarj cihazı için kazanacak, pile ne kadar derler orasını bilemiyorum :)

Birde tam bilmiyorum sonraki cihazlarını görmedim ama iphone 5 ve 5s'te pil şişince ekranı atıyordu, bildiğin açılıyordu iphone telefon sanırım ona çare bulmuşlardır (umarım bulmuşlardır, bildiğin telefon iki parça gibi görünüyordu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 17 Eylül 2017; 14:41:58 >

• Acaba sari ekran muahbbeti geri dönücek mi 8-8 plus da cok mrk ediyorum:))

• Bu arada iphone servis fiyatları yenilendi, i8 serisi eklendi. X'ten henüz haber yok.
    support.apple.com
    iPhone Onarım - Resmi Apple Desteği
    https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/pricing
  • Fennezs F kullanıcısına yanıt
    kasımı bulmaz hocam ekim ortası gibi alınabilir olur muhtemelen 13 eylülde. apple cuma günleri başlatıyor satışı genelde.
  • Face ID ile ilgili merak edilenler burada güzel anlatılmış. Bu arada sitenin tekrar aktif olması sevindirici haber. Çok yararlanmıştım mac ve iphone için sitedeki bilgilerden.
    http://www.sihirlielma.com/2017/09/17/face-id-hakkinda-sikca-sorulan-sorular/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 18 Eylül 2017; 3:26:41 >
  • iPhone X Ekran olarak 5,8 inch ancak ne varki Phablet olarak piyasaya surulen Plus modellerinden 0,3 inch daha buyuk ekrana sahip olmasina karsin ana menüde ekrani yan yatirinca Plus modellerdeki gibi yana yatmamasi bence bir eksikliktir.

iPhone X alacak arkadaslar renk seciminiz ne olacak? bugune dek hep siyah modellerden gitmis biri olarak bu sefer beyaz alacagim sanirim, cunku ön yüz siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

iPhone X Ekran olarak 5,8 inch ancak ne varki Phablet olarak piyasaya surulen Plus modellerinden 0,3 inch daha buyuk ekrana sahip olmasina karsin ana menüde ekrani yan yatirinca Plus modellerdeki gibi yana yatmamasi bence bir eksikliktir.

iPhone X alacak arkadaslar renk seciminiz ne olacak? bugune dek hep siyah modellerden gitmis biri olarak bu sefer beyaz alacagim sanirim, cunku ön yüz siyah

Hocam bende hep siyah kullandım. Sonra gittim 6 plus'ı Silver aldım. Çokta pişman oldum. Ekranın siyah olması bir süre sonra gözünüze batıyor (ışık kapalı iken)

Siyahta bilirsiniz ışık kapalıyken ön taraf bir bütünlük hissettiriyor. Ama beyazda ekran siyah cihaz beyaz kötü görünüyor (bence)

6 plus ı verip 6 alırken boyutu bahane etmiştim ama şuanda yine plus cihaz düşünüyorum ve anladım ki boyuttan çok renkmiş benim değiştirme sebebim.

Bu daha önce sizin gibi düşünüp pişman olan birinden bir tavsiye sadece tabi, siz bilirsiniz gene :)

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Ekran alanının ne kadar büyük olduğu tartışılır. Kulak kısımından dolayı ve yandan incelip boydan uzadığı için kaplanan alan da daralıyor.
    Phone Arena
    Apple iPhone X vs Apple iPhone 7 Plus - Visual phone size compare
    https://www.phonearena.com/phones/size/Apple-iPhone-X,Apple-iPhone-7-Plus/phones/10414,9816
  • Versace precious kullanıcısına yanıt
    Sanirim sen beni tam anlamadin. Ben bugune dek hep siyah kullandim, sebebi ise ön yüzdeki bütünlük olmasi ve ön yuzdeki beyazin rahatsiz edici olmasi. Ancak iPhone X in beyaz versiyonunun ön yüzü siyah ve sadece arka kismi beyaz ve bana göre daha hos görünmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ToLGaHaN-

Önemli Not: Apple iPhone 8,İphone 8 plus ve İphone X hakkında ürünü almamış olup durup dururken kötüleyenler, trollük yapanlar, konu harici; reklam, atışma ya da kavga çıkaranlara konu içerisinde itibar etmeyiniz ve Şikayet Et butonunu kullanınız. Tarafsız ve keyifli bir konu olması adına, bu konu başlığı altında yapılan tüm yorumlar kullanıcılar ya da cihazı almayı düşünenler için olup bu yönde hassasiyet göstermenizi sizlerden rica eder, keyifli forumlar dilerim.

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

iPHONE 8 / İPHONE 8 PLUS / İPHONE X

TANITIM VİDEOSU

İPHONE 8 VE 8 PLUS ÖZELLİKLER VE KARŞILAŞTIRMA

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

İPHONE 8 ÖZELLİKLER

İşlemci: 6 Çekirdekli A11 Bionic Chip

Ekran: iPhone 8’de 4.7 inç, iPhone 8 plus’da 5.5 inç Retina

Kamera: iPhone 8’de 12 Megapiksel tek

Kablosuz şarj

LTE-Advanced gelişmiş mobil modem

Bluetooth 5.0

Arttırılmış gerçeklik için ARKit

iOS 11 işletim sistemi

GÜNCELLENİCEKTİR...

İPHONE 8 PLUS ÖZELLİKLER

İşlemci: 6 Çekirdekli A11 Bionic Chip

Ekran: iPhone 8’de 4.7 inç, iPhone 8 plus’da 5.5 inç Retina

Kamera:12+12 MP çift ve f/1.8 ve 2.8 diyafram açıklıkları

Kablosuz şarj

LTE-Advanced gelişmiş mobil modem

Bluetooth 5.0

Arttırılmış gerçeklik için ARKit

iOS 11 işletim sistemi

GÜNCELLENİCEKTİR...

iPhone X'in Fiyatı ve Özellikleri

EKRAN:5.8 inç ,2436 x 1125 piksel ,458 PPI'lık AMOLED ekran

DAHİLİ HAFIZA:64 ve 256 GB

RENKLER:uzay grisi ve gümüş.

İŞLEMCİ:6 çekirdekli A11 biyonik işlemci

RAM:3GB RAM

FACE ID

KAMERA:biri f/1.8, diğeri 2.4 diyafram aralığı arka kamera 12 MP ön kamera ise 7 MP

KABLOSUZ SARJ

Bluetooth 5.0

Siri Düğmesi

Suya ve Toza Karşı Dirençli

Animoji

Daha Büyük Batarya : +2 saat daha fazla

GÜNCELLENİCEKTİR...

///////FOTO GALERİ/////////

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

İPHONE X İNCELEME

İNCELEME 1

İNCELEME 2

SATIN ALMA VEYA ÖN SİPARİŞ

1-/ VATAN BİLGİSAYAR

2-/ APPLE

Böyle hemen mönü sahipliği olma topaç açma böyle liderlik falan hani bunun amaçlı ne size para falanım kazandırıyor size yetkinlik falanım veriyor bir hırs. Bir böyle işler olaylar bir dur telefon daha satışa çıkmadı

• Şimdi sizce hangisi daha çok tercih edilecek ?

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Tasarım ve kullanım alışkanlıkları arasında tercih yapacak hemen herkes. iPhone X eğer 5C gibi olursa diye arada kalan çok olacaktır. Fakat Face ID en belirleyici unsur olacak belki de.
  • Hayırlı günler,
    Android kullanıyorum ve iPhone almayı düşüyorum.

iPhone büyük yenilik yaptığı ilk telefonlarda genelde sorunlar çıkabiliyor. bu yüzden X almak istemiyorum. X serisini almak için 1 yıl beklemek lazım diye düşünüyorum.

6S veya 7 kullanan birisinin 8e geçmesine gerek olmayabilir belki ama Android'den geçecek olan için iPhone8 çok stabil ve uzun yıllar kullanılacak bir telefon olacaktır. Aynı tasarım dördüncü telefon, en az sıkıntı çıkaracak telefon olur gibi bence. (Sadece batarya soru işareti??)

Ama Apple bundan sonra tamamen X benzeri telefonlar çıkarırsa 8 ve alt modellere desteği çabuk mu keser acaba diye de düşünüyorum.

Kafamda deli sorular

Daha bilgili olup tavsiye verecek olursa sevinirim.

• Huawei tanıtımına az bir zaman kala gönderme yapmayi unutmamis

http://www.log.com.tr/iphone-x-huaweinin-alay-konusu-oldu-video/

• Arkadaşlar önümüzdeki cuma iPhone 8 & 8 plus Türkiye de ön satışa çıkar diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.