Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.449
Cevap
134
Favori
816.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    N11 de on satışa sunanlar var fiyat artmaz ama düşerse iade yok düşmez diyor satıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4300 8 4800 8 plus için

• headhunter kullanıcısına yanıt
    İlanları gördüm ama o kadar yüksek fiyattan çıkacağını sanmıyorum. iPhone 8 için max 3.999 tl , plus için 4.699 tl max bekliyorum. Resmi sitesinde haftaya açıklanır diye düşünüyorum. Bi an önce açıklansa keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biologistx -- 18 Eylül 2017; 19:15:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acilin müneccim geldi olacakları yazayım, simdi iPhone x bu haliyle kapıs kapıs satılacaktır amma ve lakin face id kararlı çalışmayacak, çalıştığı zamanlarda da Touch ID kadar kullanışlı ve hızlı olmayacaktır.

bir sonraki x modelini (x2 diyelim) apple aynı kasayla çıkaracak ve face id bilmem kackez daha hızlandı artık cok daha kararlı diyerek ilk nesildeki kadar olmasa da satacaktır.

3. Nesil x modelinde ise artık parmak izi okuyucusunu ekrana entegre edecek, dolayısıyla face id icin gereken sensörleri kaldıracak, kalan ahize on kamera ve yakınlık sensörünü ekranla kasa arasındaki ufak bölüme yerleştirirerek su anki x modelindeki sensörlerin ve kameranın oldugu yere de ekran koyarak simetrik ve guzel bir görünüm elde edecektir amma ve lakin ilk kez ekrana entegre edilen Touch ID yine kararlı ve hızlı olmayacaktır

4. Nesil x modelinde ise bu sefer ekrana entegre touch id'nin 2. Nesli gelecek kararlı ve hızlı çalışacaktır (her nesilde cpu gpu hızlanacagini kamera iyileştirmeleri olacağını söylemeye gerek yok)

Bu durumda gerçekten işlevsel ekrana entegre touc id'li üstte çıkıntısı olmayan ful ekran bir iPhone x almak icin 3 sene civarı beklemek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmilita -- 18 Eylül 2017; 19:18:14 >

• Biologistx kullanıcısına yanıt
    Bende o fiyatların az da olsa düşeceğini ümit ediyorum

• Pasaport işi de tamam.

Babam yarın Batum'a geçecek.

Hem gezinti hem de arabanın depo'yu fulleyecek.

20 ocağa kadar telefonu hava da kara da kayıt ettiririz.

300 lira kayıt parası vermekten kurtulduk millete

• quote:

Orijinalden alıntı: Biologistx

İlanları gördüm ama o kadar yüksek fiyattan çıkacağını sanmıyorum. iPhone 8 için max 3.999 tl , plus için 4.699 tl max bekliyorum. Resmi sitesinde haftaya açıklanır diye düşünüyorum. Bi an önce açıklansa keşke

Bir tanesi de sahibinden'e ilan açmış iPhone 8 plus 64 gb diye yazmış. Resimde 128 gb yazıyo.

Dolandırıcı olduğu belli

• 7 gayet güzel cihaz bu kadar para vermektense eğer x alınmayacaksa 7 iyi bir tercih.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    aynen oyle hocam guvenemiyor insan sahibindene falan ufak paralar degil sonucta

• Apple neden Türkiye'de 3 Kasım'da cıhazı satısa sunmuyor kı ? Iphone 7/plus telefonu Amerıka'da cıktıktan kısa bır zaman sonra Türkiye'de sunmustu X neden bu kadar geç.

Grönland,Guernsey,Bahreyn,Lihtenştayn,Yunanistan,Kıbrıs gibi ülkeler bizden daha önce İphone x sahıbı olabılırken biz neden aralık Ocak ayında bekliyoruz bu telefonu.Apple Türkiye'yi önemsemiyor mu acaba neden bizi 2.sınıfa itiyor bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BaDBoY1 -- 18 Eylül 2017; 21:21:25 >
  • metalmilita kullanıcısına yanıt
    Bu mesaji her yere siz mi yaziyorsunuz? Nedir bu kararlilik geyigi? Bana gore Apple'in en guzel ozelligi, teknolojileri oturduktan sonra kullanmasidir. Esimde bende 3 senedir ip6 kullaniyoruz, parmak izi okuyucuyla ilgili hic bir sikintimiz yok. Sizin mantiginizda olmasi gerekirdi.

• 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    Hocam kibrisa gidip, alip gelsek? Orada fiyatlar nasil bilmiyorum ama.

• Hocam aslında benımde ılk aklıma kıbrıs geldı bende dusunmuyor degılım cıkıs tarıhını beklıyorum emınım kı daha ucuz olcak.Aklımda 2 soru var global garanti hala var mı yoksa bıle kıbrısa bırsey oldugunda kargo ıle gonderırım ? 2.si yurt dısından samsung galaxy s8 aldık yarısı ingilizce yarısı turkce dıl paketlerının tam yayınlamamıslar apple'da boyle bır sorunla karsılasırmıyım sirinin baska dılde olmasını ıstemem.
    Türkiye hep ikinci dalgasında yer aldı şimdiye kadar, standart modeller hep iki ay geç geliyor buraya birinci dalgaya kıyasla. X için de durum aynı olacak.
    Benimde aklıma siz getirdiniz. Ama konuyla ilgili bilgim yok, bilgisi olan veya Kıbrıs'ta arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • Versace precious kullanıcısına yanıt
    6 plus dan 8 plus a geçmeyi planlıyorum, x yeni tasarım ve daha ilk nesil, alacaksanız bence 8 plus bekleyin.
  • Hocam İphone 7 16 eylül'de Amerika'da satısa sunulmus 14 Ekim'de Türkiye'de satısa sunulmus.1 ay bir süre geçmiş şimdi ise 3 Kasım'da satısa sunulmasına ragmen Ocak ayından önce gelemeyeceği söyleniyor.Daha önce hep İphone X'in yetısemeyecegı soylenıyordu zaten.
  • X2 beklenir, X yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

X2 beklenir, X yaramaz.

Hocam zaten 7 yi begenmeyip X i bekledım birde onu beklersem telefon alamam teknolojıye yetısılmez zaten her yıl daha ıyısı cıkacaktır :D
    x tanamdır, beklediğine değecek bir cihaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.