Şimdi Ara

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.449
Cevap
134
Favori
816.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 8 konusuna giriyorum iphone ile, iPhone konusuna giriyorum note 8 ile tabiri caizse şirazesinden çıkmış tartışmalar.

Arkadaşlar birbirlerinizin kalbini kırmadan, saygısızlığa varan ithamlarla birbirinizi incitmeden telefonların özelliklerini tartışın. Sağlıklı, taraf olmadan tartışın ki insanlar varsa bilgi birikiminizden faydalansın ve iki cihaz arasında kalan kullanıcılar ihtiyacını en iyi karşılayacak cihazı seçsin.

Ama üzülerek takip ediyorum. Kısır döngü dönüp duruyor iki konuda da.

Note 8 i daha işlevsel görüyorum, hatta note serisini çok seviyorum. Ama iphone x almaya niyetliyim. Bir tarafı yüceltmek için diğer tarafı baltalamanın bir anlamı yok.

Saygılarımla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Yok sorun değil, samimi bir şekilde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim:)
  • Iphone 8 ekran çözünürlüğü düşük olduğu için inanılmaz performanslı olacak. Android cihazlarda en az 3 sene geçer bu performansa ulaşmak.

7 ile 8 arasında kalmak mantıksız. Sadece işlemcisi bile olayı bitiriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame
    lakin Note 8'in amoled ekranı Iphone X'in amoled ekranından kalite olarak daha yüksektedir, bunu unutmamak gerekiyor.

Var mı ispatınız?

İspata gerek yok. Samsung note 8 de kullandığı ekrandan daha iyisini Apple a vermez. Zaten verdiği ekranların parlaklığı bile düşük.

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Mesele daha iyisini satıp satmadığı değil, zaten hala Samsungtan mı alacak bu ekranları Apple yoksa başka birinden mi onu da kesin olarak bilmiyoruz. Mesele alınan ekranların renk kalibrasyonu olarak düzgün olup olmayacaklarıdır. Apple genelde buna çok önem veriyor ve eğer aynı nesil ekran veya önceki nesil olsa bile mevcut Samsung amiral modellerinden daha iyi sonuç çıkarırsa moraracak çok insan var buralarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Mesele daha iyisini satıp satmadığı değil, zaten hala Samsungtan mı alacak bu ekranları Apple yoksa başka birinden mi onu da kesin olarak bilmiyoruz. Mesele alınan ekranların renk kalibrasyonu olarak düzgün olup olmayacaklarıdır. Apple genelde buna çok önem veriyor ve eğer aynı nesil ekran veya önceki nesil olsa bile mevcut Samsung amiral modellerinden daha iyi sonuç çıkarırsa moraracak çok insan var buralarda.

Sizin gibi tek cihazı övebilmek için burada olmadığımdan, ekran kötü sonuç verirse morararacak kişi sizsiniz.

Iphone 8 plus alma niyetindeyim fazla param olsa x alırdım.

• Yurt dışından nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

komisyon karşılığı getirecek varsa pm atsın lütfen trden alamam bu fiyatlarla

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 16 Eylül 2017; 20:37:42 >
  • 10 kasimda iphone x icin video cekerim almak isteyenler icin yardimci olur.
    buraya pek takilmadigim icin sorulariniz olursa bana sosyal aglardan tekno kaptan olarak ulasabilirsiniz.
    amerikadan temin etmek 20 ile 30 gun arasi suruyor ama almak isteyen icin beklemeye deger.turkiye icin fiyati sanirim 4200TL 64luk 256lik ise 4650 TL olacak.

https://www.facebook.com/groups/1097387133661856/ herkesi grubuma beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Abd için arada para birimşne göre bakınca 200 birimlik bir fark var. Bizde fark 1000 birime çıkıyor. 1000 birimlik farkı aslında sadece çerçevesiz oled ekrana vereceğiz

• Türkiyeye bir gelsin telefonlar
    sonra bakalım
  • Canım ülkemden bir manzara...

Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU]

• Arkadaslar İphone x almayı dusunuyorum kafama takılan bazı sorular var yardımcı olurmusunuz.

1.Emojiler whatsapta kullanılabılecek mı ?

2.Kablosuz sarj ozellıgı ıcın ayrı urun alıyoruz ve sadece onun uzerındeyken mı sarj edıyor ?

3.Bataryasının kapasıtesını goremedım 8 ile aynı mı ?

4.Kulaklık kablosuz ama ıstedıgımızde kablolu olarak kullanabılme ımkanımız var mı ?

5.3 kasım çıkıs tarıhı denıldı bu tarıh Türkiye içinde geçerli mi ?

Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1BaDBoY1

Arkadaslar İphone x almayı dusunuyorum kafama takılan bazı sorular var yardımcı olurmusunuz.

1.Emojiler whatsapta kullanılabılecek mı ?

2.Kablosuz sarj ozellıgı ıcın ayrı urun alıyoruz ve sadece onun uzerındeyken mı sarj edıyor ?

3.Bataryasının kapasıtesını goremedım 8 ile aynı mı ?

4.Kulaklık kablosuz ama ıstedıgımızde kablolu olarak kullanabılme ımkanımız var mı ?

5.3 kasım çıkıs tarıhı denıldı bu tarıh Türkiye içinde geçerli mi ?

Tesekkurler.

1- Bilmiyorum. Ama sanırım kullanılabilecektir.
    2- Kablo ile şarj edebiliyorsunuz, kablosuzda ise aynen dediğiniz gibi. Kablolu charger'ın üzerinde kablosuz şarj ediyor, bence bu teknoloji komik ve gereksiz. 10 metre uzaktan şarj eder hale gelirse işte o zaman wireless olur. Önemli nokta, iphone X wireless şarj hızı androidlerin yarı hızında olacak zira 15 wattlık Qi standardı yerine 7.5 watt yapmışlar.
    3- Batarya kapasitesi açıklanmadı ama Apple iphone 7'den 2 saat daha fazla gidiyor diyor. iphone 7+ ve 8+'dan ise daha az gidecek. Sitesindeki teknik özelliklere gözatın.
    4- Adaptörle evet. Lightning connector adaptörü kutudan çıkıyor.
    5- 3 Kasım ABD dağıtım başlangıç tarihi. Türkiye'de Ocak'tan önce TR telefonu almanız zor gözüküyor. Apple resmi olarak Türkiye için fiyat, ön sipariş tarihi ve dağıtım tarihi açıklamadı ama en erken Aralık sonu ama muhtemel Ocak ayında dağıtımda olacak sanıyorum. 8 ve 8+ ise Kasım sonunu bulabilir.

• 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    Pil sorunuza cevap vereyim. Bir konuda fotosunuda paylasmistim ancak su an bulamadim. Inceledigim kadari ile kapasite olarak daha dusuk bir olacak 8 de. Ama performansa bağlı daha yüksek süre vaadettigi soyleniyordu. Bunu ancak gunluk kullanim testlerinde göreceğiz sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

Pil sorunuza cevap vereyim. Bir konuda fotosunuda paylasmistim ancak su an bulamadim. Inceledigim kadari ile kapasite olarak daha dusuk bir olacak 8 de. Ama performansa bağlı daha yüksek süre vaadettigi soyleniyordu. Bunu ancak gunluk kullanim testlerinde göreceğiz sanirim.

Hocam oncelıkle yardımcı oldugunuz ıcın tesekkur ederım.Ben kasım ayı ıcın cok gec bır sure dıye uzuluyordum naptınız hocam bıtırdınız benı ocak ne :D vatan bılgısayarda sısteme yuklendı hatta bır ara fıyatını bıle koymuslar 6000 bın tl dıye sonra sılmısler fıyatınıda.Ocakta cıkarsa buyuk hayal kırıklıgı olur benım ıcım bu telefon ıcın cok beklemıstım.
  • 6 yı sattık 7 mi acaba dedik x i beğendik kasım dendi. Türkiyede yılbaşından önce zor.

8 e niyetlendik şimdi ama cihaz bir türlü çıkmıyor piyasaya. Samsung s3 kullanıyorum kafayı yemek üzereyim :)
  • Yukarıda hızlı şarj özeliği için ekstradan 250 TL ödenmesi gerekiyor diye yazmıştım ama çok iyi niyetliymişim.

Kötü haber arkadaşlar 430 TL'lik aksesuar ücreti ödemeniz gerekiyormuş, apple demekki ben daha buradan çok ekmek yerim diyerek, tüketicinin tabiri caizse etinden sütünden faydalanmaya devam ediyor
    https://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/iPhoneu-hizli-sarj-etmek-icin-430-TLlik-aksesuar-almaniz-gerekiyor.htm

Aslında bu durum bana çok acayip gelmeye başladı, yanlış anlamayın ama 5000 TL'ye, Samsung Gear S3 Frontier modelini yanında hediyeli olarak aldım, ekstradan hızlı şarj cihazı Samsung kutusundan çıkacak, platformlar farklı benim işimi o cihaz görüyor diye aldım ama telefon bana sizin hesabınıza göre 3070 LT gibi bir fiyata gelmiş oldu :)

Alacak arkadaşlara hayırlı olsun, Apple diğer üreticilerden yıllar sonra özellik olarak telefonlara bazı arkadaşlarında dediği gibi sağlam bir şekilde koydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 17 Eylül 2017; 12:10:46 >

• Seneye yeni X alınır, bu sene heyecan yapıp, acele edip almam umarım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.