Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1765. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.325
Cevap
1.250
Favori
3.674.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17631764176517661767
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazılan rakamın altında teklif ediyor.

Can sıkıyor

Kendiniz satın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • avrupa’da kaldırılan 14’ler tr’de meyvesini vermeye başlamış 39.999 tl mağaza bakırköy’de
    Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PT'de iPhone 16 Pro 128GB 76.000'e inmiş. Düşünenlere çok güzel fiyat bence.

• Woody WP W kullanıcısına yanıt
    2025 de 128 GB tercih edilmemeli bence hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

Ben zaten icloud alıyorum ekstra 50gb, kaldı ki 128gb telefonun 70-80gb'ını maks doldurabiliyorum. Üstünü görmedim henüz. O yüzden kişisel tercihe kalıyor bana göre :)

• merhaba arkadaslar 14 plusi yurt disindan alip kayit ettirdiydik. yerine 16 plus alalim dedik ama vatan takasta 36 bin verirken son anda yedekleme islemini bile baslattiydik -7500 daha dusmemiz lazim yolcu kayirliymis dedi. telefon tertemiz ama neden 7500 bir fiyat farki cikardi anlamadim. kissadan hisse yurtdisi kayirli cihazimi verip model yukseltebilecegimiz bir site magaza var mi? merdiamarkt hic almiyormus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Radical Brain

merhaba arkadaslar 14 plusi yurt disindan alip kayit ettirdiydik. yerine 16 plus alalim dedik ama vatan takasta 36 bin verirken son anda yedekleme islemini bile baslattiydik -7500 daha dusmemiz lazim yolcu kayirliymis dedi. telefon tertemiz ama neden 7500 bir fiyat farki cikardi anlamadim. kissadan hisse yurtdisi kayirli cihazimi verip model yukseltebilecegimiz bir site magaza var mi? merdiamarkt hic almiyormus.

hepsiburada da 3 sene gecmesi gerekiyormus. :/

• Radical Brain kullanıcısına yanıt
    14 plus üzerinden 3 yıl geçmediyse zaten sizin hattınızın dışında çalışmaz. O yüzden satamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riveryilmaz -- 21 Ocak 2025; 22:43:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riveryilmaz

14 plus üzerinden 3 yıl geçmediyse zaten sizin hattınızın dışında çalışmaz. O yüzden satamazsınız

bilmiyordum hocam cok tesekkur ederim.

• Flexi_ F kullanıcısına yanıt
    Easycep e nasıl sattınız telinizi acaba ? Fiziksel mağazasına gidip mi sattınız yoksa bunun online bir yolu mu var acaba ?

• deepgreen1 D kullanıcısına yanıt

Hocam online yolu var mı bilmiyorum, ben fiziksel mağazaya sattım.

• Flexi_ F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• Fiyat hatalımı bilmem ama çok iyi fiyat alacak olan kaçırmasın satıcı mediamarkt

• Can_R6 kullanıcısına yanıt

Kaça satıldı?

• Erkan_76 E kullanıcısına yanıt
    86200 kuponla birlikte çok çok iyi fiyattı sepete felan eklendi yani sorunn yok ama sipariş verenlerinki iptalmi oldu gönderilecekmi bilgim yok. kupon:400₺ sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_R6 -- 24 Ocak 2025; 23:38:46 >
  • Vatanda 76.600 TL 128Gb iPhone 16 Pro.

• Migrostada 16 pro beyaz 256 82000 e inmiş
    Bu kara cuma indirimlerinde en fazla 83 e kadar indirdilerdi sonradan daha iyi fırsatlar oldu nedense 😊

• 16 deniz mavisi şu anda en ucuz nereden alabilirim, 55 seviyesine düşer mi?

• Arkadaşlar Hepsiburada yurtdışı ve kayıtsız 15 pro alıyor mu? Bilgisi olan var mı?

• Arkadaşlar iPhone 14 128 gb almak istiyorum. 42 bin lira fiyatı var hepsiburadada. Hafızası 2 sene sonra dolucak ama iCloud ile çözerim diye düşünüyorum.

3 sene kullanmak istiyorum. 14 mü almalıyım yoksa 8 bin lira daha az verip 13 mü almalıyım?

• 
Sayfa: önceki 17631764176517661767
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.