< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1765. sayfa)
-
-
-
PT'de iPhone 16 Pro 128GB 76.000'e inmiş. Düşünenlere çok güzel fiyat bence.
-
2025 de 128 GB tercih edilmemeli bence hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben zaten icloud alıyorum ekstra 50gb, kaldı ki 128gb telefonun 70-80gb'ını maks doldurabiliyorum. Üstünü görmedim henüz. O yüzden kişisel tercihe kalıyor bana göre :)
-
merhaba arkadaslar 14 plusi yurt disindan alip kayit ettirdiydik. yerine 16 plus alalim dedik ama vatan takasta 36 bin verirken son anda yedekleme islemini bile baslattiydik -7500 daha dusmemiz lazim yolcu kayirliymis dedi. telefon tertemiz ama neden 7500 bir fiyat farki cikardi anlamadim. kissadan hisse yurtdisi kayirli cihazimi verip model yukseltebilecegimiz bir site magaza var mi? merdiamarkt hic almiyormus.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Radical Brainmerhaba arkadaslar 14 plusi yurt disindan alip kayit ettirdiydik. yerine 16 plus alalim dedik ama vatan takasta 36 bin verirken son anda yedekleme islemini bile baslattiydik -7500 daha dusmemiz lazim yolcu kayirliymis dedi. telefon tertemiz ama neden 7500 bir fiyat farki cikardi anlamadim. kissadan hisse yurtdisi kayirli cihazimi verip model yukseltebilecegimiz bir site magaza var mi? merdiamarkt hic almiyormus.
hepsiburada da 3 sene gecmesi gerekiyormus. :/
-
14 plus üzerinden 3 yıl geçmediyse zaten sizin hattınızın dışında çalışmaz. O yüzden satamazsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riveryilmaz -- 21 Ocak 2025; 22:43:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: riveryilmaz
14 plus üzerinden 3 yıl geçmediyse zaten sizin hattınızın dışında çalışmaz. O yüzden satamazsınızbilmiyordum hocam cok tesekkur ederim.
-
Easycep e nasıl sattınız telinizi acaba ? Fiziksel mağazasına gidip mi sattınız yoksa bunun online bir yolu mu var acaba ?
Hocam online yolu var mı bilmiyorum, ben fiziksel mağazaya sattım.
-
Çok teşekkürler
Fiyat hatalımı bilmem ama çok iyi fiyat alacak olan kaçırmasın satıcı mediamarkt
-
Kaça satıldı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
86200 kuponla birlikte çok çok iyi fiyattı sepete felan eklendi yani sorunn yok ama sipariş verenlerinki iptalmi oldu gönderilecekmi bilgim yok. kupon:400₺ sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_R6 -- 24 Ocak 2025; 23:38:46 >
Vatanda 76.600 TL 128Gb iPhone 16 Pro.
-
Migrostada 16 pro beyaz 256 82000 e inmiş
Bu kara cuma indirimlerinde en fazla 83 e kadar indirdilerdi sonradan daha iyi fırsatlar oldu nedense 😊
16 deniz mavisi şu anda en ucuz nereden alabilirim, 55 seviyesine düşer mi?
-
Arkadaşlar Hepsiburada yurtdışı ve kayıtsız 15 pro alıyor mu? Bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar iPhone 14 128 gb almak istiyorum. 42 bin lira fiyatı var hepsiburadada. Hafızası 2 sene sonra dolucak ama iCloud ile çözerim diye düşünüyorum.
3 sene kullanmak istiyorum. 14 mü almalıyım yoksa 8 bin lira daha az verip 13 mü almalıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X