Ne için kullandığınız önemli. bende 8 var, arada kullanıyorum. telefon ve sosyal medya+banka gibi uygulamalar için fazlasıyla yeterli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ne için kullandığınız önemli. bende 8 var, arada kullanıyorum. telefon ve sosyal medya+banka gibi uygulamalar için fazlasıyla yeterli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ıphone12 64gb 18650 tl saydı. bir çok yere sordum genelde 15-16 arası verdiler. |
sitelerinde 19.150 gösteriyor. bır tık düşürmüşler o zaman vatana sormuş muydunuz? mesela vatan 20.750 den alırım diyor. ama gerçekte öyle mi alır bilemiyorum: |
evet sordum. net rakamı hatırlamıyorum ama daha düşük fiyat vermişti. ayrıca gürgençlerde ekstra 1500 tl paraf puan var diye orayı tercih ettim. |
Bende IPHONE 11 Pro max 64 GB vatan'a verdim 16k verdiler +3K destek paketi üzerini tek çekim yaptırdım. IPHONE 13 128 alıp çıktım benım için iyi bir ticaret oldu. Not: 1 saat Beklemek istemiyorsanız. min 1 saat önce Iphone bul özelliğini vs kapatın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GNC_ -- 31 Ocak 2025; 13:48:15 > |