Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1766. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.315
Cevap
1.249
Favori
3.673.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17621763176417651766
Sayfaya Git
Git
Giriş

eşimde 14 bende 13 var birinde 4 ötekisinde 6gb ram var geri kalan herşey aynı, bana kalırsa 2 yıl kullanmak için 13 alıp sonra model yükseltmek daha mantıklı

• Joseph4 kullanıcısına yanıt
    üç sene mi .

8plus 8 sene oldu kullaniyorum .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Guzelyali kullanıcısına yanıt

Sıkılmadınmı hocam ya en fazla 2 yıl kullanırım sıkılırım telefondan.

• AMC kullanıcısına yanıt
    sıkılmadım hocam, tek isteğim stabil olması, fazlası ile ihtiyacımı karşılıyor, donma/aksama vb. yok

• Osvajac kullanıcısına yanıt

Hocam bende gittim inceledim görünüşte öyle gözle görülür fark göremedim. Asıl fark pro versiyonlarında yenileme hızı sayesinde onlar daha güzel. Ama 13 ile 14 arasında dediğim gibi gözle görülür bir fark göremedim. Kameralarınıda inceliyicem duruma göre karar vericem.

Amacım 3 sene civarı kullanıp daha sonra Apple ın pro versiyonlarından almak. O zamana 16 pro olur mesela 17 pro çıkar. Kullanmışkende telefon değer kaybetmesin diyorum. Takas desteği ile vs kolay yenilenir diye düşündüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joseph4 kullanıcısına yanıt
    Kamera vs aynı o konuda şüphen olmasın ama takas teklifi olarak düşünüyorsan 14’e daha fazla teklif ederler mantıken

• Guzelyali kullanıcısına yanıt
    Zaten bir insan telefondan neden sıkılır ki bilinçli eskitme (yavaşlatma) ve bilinçli uygulama destekleri kesilmesi uygulanmasa sonsuza dek kullanırsın. Popüler kültürün Kapitalizmin esiri olmaya hiç gerek yok bence bilmem ne megapiksel daha kötü çeksin kamerası sanki profesyonel fotoğraf makinelerin yanında esamesi okunuyor işini görsün seni idare etsin yeterli hele de bizim gibi bir ülke de ama parayı kolay kazanan bir kesim de var nereye harcayacaklarını şaşırıyor haydan gelen huya gider hesabı..

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hocam size, sıkılmak kelimesini kullanmak çok kolay bazı insanlar için ben anlam veremiyorum açıkçası, ortalama bir maaşla geçinen birisi bir telefonu en az 4-5 sene kullanır kullanmalı diyeyim, paran varsa eyvallah ona bişey diyemeyiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu ay tam 4 sene oldu alalı iphone 11 64 gb çizik dahi yok

vatandan iphone 13 almak istesek benim telefona ne veriyorlar yakın zamanda tecrübe eden veya bilgisi olan var mı

• iphone 16 128 gb eskiyi getir muhabbetine fiyat alan oldu mu

• 8 10 yıl kullanılacak şekilde minimum hangi serisini almka lazım hiç i phone kullanmadik

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    O kadar uzun kullanılacak cihaz henüz üretilmedi, heleki yeni çıkan serilerde planlı eskitme programıyla sürekli yeniyi almaya teşvik ediliyor. Diğer türler telefon üreticileri cihaz satamaz

• 16 pro 128 siyah trendyolda 75.600

• eoktay kullanıcısına yanıt

Onlar almazlar, biz alırız. Takasta yerine isterseniz yurtdışı, isterseniz yurtiçi herhangi bir iphone modelini verebiliriz.

• Mexxwelll kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında 2014 de iphone 6 almıştım 2 sene kullandım suya düştüğü için 6se geçtim hâlâ kullanıyorum.
    Bataryası eskiyince kendim değiştirip devam ediyorum.
    6s ile aynı yıklarda çıkmış başka bir telefon şuan kullanılır durumda olduğunu hiç sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 17621763176417651766
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.