< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 19 Aralık 2022; 9:36:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gece şarjdayken sabah açılmayan iPhone 13 Pro
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yazılımsal hatadır hocam boşver açılmış zaten. Tekrar problem yaşarsan yazılım atıp denersiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılımsal hatalar düzeltilir. donanımsal hatalara yazılım da fayda etmez.
bence bu modelde sorun var. sorun sahibine, telefonu apple'a iade etmesini öneriyorum. tekrar beklemesine gerek bile yok. "ne zaman ortaya çıkacağı belli olmayan bu sorunu sürekli yaşıyorum" diyerek ürün değişimi talep etmeli. bu konu, bir nevi android'e cephe alan apple fanatikleri için de kapak bir konudur. öyle boş ver diyerek de geçiştirilemez. alan değil satan düşünmeli.
-
Telefondan memnunsa ve yazılım atılarak düzelecek bir şeyse neden değişim talep etsin. Bu modelde sıkıntı varsa kroniktir ve değişimden gelecek cihazda da sıkıntı olabilir. Yazılım atıp bakılır sorun devam ederse garantiye gönderilir. Telefon 1 kez kapandı diye iade mi edilir? Gereksiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 13 serisi, kullanıcısına yaşatmadık sorun bırakmamış görünüyor. şimdi de ekran kaydırma ve dokunma sorunlarından şikayet edenler var. yani bu kadar problem yaşatan telefondan geriye sorgulanmadık bir tek performansı kalıyor. bu durum bence normal değil. şimdi telefon dandik olsa, sorunlarını anlarsın ama marka apple olunca, bunun sorunları daha kronik ve çekilmez olabilir. o kadar veriyi kaybetmek var ve bu çok kötü bir şey. yaşayan bilir. o yüzden dedim uğraşmasın iade etsin yol yakınken. mümkünse 14'e geçsin.
Benzer içerikler
- itunes satın alınan müziği zil sesi yapma
- app store yavaş indirme sorunu
- iphone garantiden değiştirme taktikleri
- kas efekti
- 2 telefonda aynı apple kimliği
- iphone servis yok hatası
- samsung s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- iphone 15 vs 16
- iphone 14 batarya kaç mah
- iphone alarm çalmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X