Şimdi Ara

Apple (İphone) Uluslararası Garanti Zorlu Apple Store da Geçerli Olacak mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
25.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazımı bir şekilde amerikaya yolladım cihaz netten sorgulattığımda değişmiş gözüküyor. Henüz elime ulaşmadı hafta içerisinde elime ulaşacak. Teşekkürler apple beni ne hallere soktun....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç ne acaba hala değiştirmiyorlarmı, ikinci store da açıldı
  • Jan!ssaRy kullanıcısına yanıt
    Amerika cihazlarına türkiyede işlem yapmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

sonuç ne acaba hala değiştirmiyorlarmı, ikinci store da açıldı

TR'de 100 tane AppleStore açılsa bile, TR'deki mevzuat ve kısıtlamalar değişmediği/esnetilmediği sürece Apple TR Ameriakan veya birtakım başka pazarlar için üretilmiş Apple cihazlarına (telefonlara ve muhtemelen 3/4G'li iPad'lere) servis ver(e)miyecektir...
  • İngiltere'den ALinan ürünlerin garantisi kaç yıl geçerli burada?

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

İngiltere'den ALinan ürünlerin garantisi kaç yıl geçerli burada?

Avrupa ürünleri 1 yıl garantisi var .

Bu arada konu eski biraz bir güncelleme yapmakta fayda var .apple türkiye amerikan a1586 iphone 6 lara da 1 yıl garanti veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

quote:

Bu arada konu eski biraz bir güncelleme yapmakta fayda var .apple türkiye amerikan a1586 iphone 6 lara da 1 yıl garanti veriyor.

Teşekkürler

• ekotim kullanıcısına yanıt
    Sorunuzla ilgisiz ama:

Bkz:https://www.apple.com/iphone/LTE/

TR'deki bu yamyam zihniyet (ister Turkcell/Avea/Vodafone Servis Sağlayıcılarından kaynaklansın...; isterse BTK ve benzeri Devlet Baba Kurumlarından...) nedeniyle 80 milyonluk ülkenin adı Apple'ın listelerinde hala YER ALMIYOR!...

Yaww, ne gereği var: 3G'yi de geri verelim; alsın başlarına çalsınlar!...

• quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

quote:

Amerika dan alınan Macbook lar içinde geçerlimi hocam bu olay?

• _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Amerika'dan alınma iPad'ler (3G/4G'li olmayanları, en azından), iMac ve sair Mac Book'lar için zaten sorun hiç oluşmamıştı ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

Amerika'dan alınma iPad'ler (3G/4G'li olmayanları, en azından), iMac ve sair Mac Book'lar için zaten sorun hiç oluşmamıştı ki...

Teşekkürler. Ben amerika olunca alayına sorun çıkartıyolar sanıyodum

• Ben Abd'den getirttiğim Iphone 6yı arıza verince Zorluda değiştirdim. Fatura falan da bakmadılar bile.
    Önce çağrı merkezini aradım seri numarasını istedi. Şanslısınız cihazınız garantisi var dedi. Sonra zorluya gittim tamir edemeyince değiştirdiler.
    Serilere göre değişiyor garanti durumu...
    Gidin randevu alın hiçbir şey olmamış gibi Amerikan oldugunu da söylemeyin gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dudeykewl D kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten Amerika'da yeni satılan Sim Free cihazlar Türkiye'de satılan cihazlar ile aynı model. Yani bu iPhone 6 için A1586, 6 Plus için A1524 model olmasından kaynaklanıyor. Eğer bu model değilse cihaza hizmet veremiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: californication_

Birde yabancı forumlarda şu bilgiye ulaştım. Ürün nereden alınmışsa orada işlem yapılır. İpad ipod gibi cihazlar uluslararası garanti ama iphone da ülkerelere göre üretim olduğundan alındığı ülkede bakılır demiş herkes.

Ama apple yetkilisi bugün bunu yalanladı direk.

Apple (İphone) Uluslararası Garanti Zorlu Apple Store da Geçerli Olacak mı?

Apple cagrı merkezindeki cogu insan net ve kesin cevap veremiyor . lk basta bana da senin söyledğin gibi birşey söylediler ama sonra artıdan gelen mail bu .

hem telefonu değiştirmediler . hemde arızalarını tamir edemediler . Telefon değişimi Hakediyor (FAbrikasyon arızalardan dolayı ) Fakat değiştirmek için yada tamir ettir mek için tekrar hong kong a gitmem gerek ...

kesinlikle yurtdışı topuna girmeyin .

• Ben apple'ı aradım 6+ için A1524 modelini bulabilirseniz garanti olayı olur dedi.

Bayan A1593 de olur dedi fakat A1593 China cihazı olarak gözüküyor. Sanırım orada yanlışlık var. Garanti olayının Türkiye yasaları ile ilgisi yok. Apple'ın kendi politikası. Yabancı forumlarda da insanların kafasında soru işareti var. Düzeltmek gerek bunu. Apple'ın tüm frekanslara izin veren global olarak ürettiği cihazı var. Bu da model olarak A1524 (6+ için). Fakat bunu ABD'de bulabilir misiniz onu bilemiyorum. Normalde 6+ 64 GB 900$ iken ebay'den a1524 olarak arattım 915€'ya ABD'den satan var. Yani 100$ fazla vererek TR garantisi elde edebilirsiniz diye tahmin ediyorum. ABD Apple Store'lardan alacağınız 6+'lar muhtemelen a1524 değil t-mobile unlocked model olacaktır.

Google'dan "how to buy a1524 in US" diye aratırsanız daha detaylı sonuçlar elde edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 21 Mayıs 2015; 9:15:23 >
  • Ben umudu kestim açıkçası. İşim gücüm yok ABD'de a1524 cihaz mı arıcam? Gidip 6+ alıp 2-3 ay neyse kullancam sorun çıkarsa orada değişir, çıkmazsa şans gerisi. 4S i 4 senedir kullanıyorum tık etmedi.
  • beyler almanyada iphone 6 64gb alicam.turkiyede sikinti cikti diyelim bozuldu.Burada garanti dahilinde oluyor mu?
  • Konuyu tekrar pörtleteceğim güncel cevaplar var mı örneğin yunanistandan bulgaristandan ispanyadan alınan cihazlar hakkında
  • A1687 ve A1688 modellerinin burada 1 yıl garantisi mevcut.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.