Şimdi Ara

Apple (İphone) Uluslararası Garanti Zorlu Apple Store da Geçerli Olacak mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
25.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonun neresinde yazıyor bu bilgiler yada nasıl bakılıyor yurt dışında bunu anlatması da dert ondan detaylı soruyorum da hiç iphone kullanmamış biri olarak :D
  • Kutunun arkasında model no,part no ve serial no yazar. Buradan kontrol edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam çok teşekkür ederim bilgi için 15 gün sonra yurt dışına gideceğim de alayım diyorum iphone 7 de devrim niteliğinde şeyler olacakta diyolar kafalar karışık analyacağın android çok temiz alıyon pişman oluyonama kullanıyon apple karışıkmış :D
  • benim iphone 5 de uyku uyandırma değişim programına giriyor cihaz amerika cihazı bugunde sarj entegresi gitti garantisi biteli cok oldu amerika cihazı oldugu için burada yardımcı olamadıklarını avrupa ciahzı olsa uyku uyandırma programı dolayısıyla değişim yapabileceklerini söylediler bunu burada yapmanın bir yolu var mı yoksa amerikada arkadasım var ona göndersem diger arızalarını dikkate alırlar mı uyku uyandırma degişim programına girdiginden değişirler mi ayrıca kargo ne kadar tutar :)
  • Taylanda gidicem ordan 6s almayı dusunuyorum garantısı tr de gecerlimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Bir konuyu netliga kavusturayim.
    Apple cihazlarında faturaya gerek yoktur. iPhone hariç cihazlarda Seri Numarası ile iPhone'da ise hem Seri Numarası hem de IMEI ile bulunabiliyor
    Bunun için aşağıdaki linkten bakabilirsiniz:
    https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do

Garanti konusu da şu şekilde işliyor diye biliyorum ben, umarım değişir.
    Amerika'dan aldığınız iPhone sadece Amerika'da
    Amerika'dan aldığınız diğer Apple cihazları Tüm Dünya'da
    Avrupa ülkelerinden aldığınız iPhone sadece Avrupa ülkelerinde
    Diğer tüm dünyadan alınan tüm Apple cihazları tüm ülkelerde
    Garantileri geçerlidir.

Umarım Amerika cihazlarını da burada değiştirebilirler, ama pek sanmıyorum.
    Bende de iPhone 4S var WiFi sorunu olan bakalım ne yapacaklar..

avrupa iphone garantisi Türkiyede geçerli diye biliyordum ve'' Diğer tüm dünyadan alınan tüm Apple cihazları tüm ülkelerde
    Garantileri geçerlidir.'' demişsiniz bu durum geçerli midir?

• Arkadaşlar türkiyede 2 yıl önce aldığım iphone 6 1 ay sonra garantisi bitiyor ekranı kırık kasa yamuk almanyaya gidiceğim bu hafta garanti almanyadada geçerlimi telefonu üst model yada eş değer bir ürünle değiştirme hakkım varmı almanyada ücretini ödeyerek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.