Şimdi Ara

Apple (İphone) Uluslararası Garanti Zorlu Apple Store da Geçerli Olacak mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
25.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce apple care i aradım yine belli değil dediler. Biraz bağırındım bir üst birime amerikalı birine aktardılar. Oda dükkan bugün açıldı amerika cihazlarına bakılıp bakılmayacağı belli değil dediler. Bana zorlu apple store un telini verdiler.

Getirin hiç problem yok amerikan cihazlarada bakıyoruz dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Peki paralel ithalat ürünler ne olacak? Elimizde Türkiye faturası var. Bir yıl mı iki yıl mı sayacaklar?

Hocam bende de aynı durum var anlatığınız gibi aradım sordum abd kıtası cihazı olduğu için 1 yıllık uluslar arası kapsamında garanti altındasınız tr apple storeden teknik destek hizmetinizdedir denildi.Ama ben bunu uzatmak istersem 1 yıl daha alma durumunuz olacak sanırım ama tam olarak netleşmedi bu hafta netleşecek denildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

quote:

Peki paralel ithalat ürünler ne olacak? Elimizde Türkiye faturası var. Bir yıl mı iki yıl mı sayacaklar?

Hocam bende de aynı durum var anlatığınız gibi aradım sordum abd kıtası cihazı olduğu için 1 yıllık uluslar arası kapsamında garanti altındasınız tr apple storeden teknik destek hizmetinizdedir denildi.Ama ben bunu uzatmak istersem 1 yıl daha alma durumunuz olacak sanırım ama tam olarak netleşmedi bu hafta netleşecek denildi.

beklemediyiz
  • quote:

quote:

Benimki amerika değil ing. Cihazı ve türkiye faturalı. Ama bu paralel ithalat firmaları bir arıza durumunda çamura yatıyorlar. Onu merak ettim.

• quote:

quote:

quote:

Benimki amerika değil ing. Cihazı ve türkiye faturalı. Ama bu paralel ithalat firmaları bir arıza durumunda çamura yatıyorlar. Onu merak ettim.

Sizin cihaz avrupa cihazı olduğu için hiç bir sıkıntıy yok 1 sene kesin bakıyorlar ama bnm cihaz a1533 abd cihazı sordum sorun yok getirebilirsiniz denildi.

• la randevulari bitirmişler peh :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin cihaz avrupa cihazı olduğu için hiç bir sıkıntıy yok 1 sene kesin bakıyorlar ama bnm cihaz a1533 abd cihazı sordum sorun yok getirebilirsiniz denildi.

Benim telefon da Türkiye'den alınma ama paralel ithalat. Avrupa cihaz. 1 yıllık uluslararası garantisi iki ay önce doldu. Apple türkiyeden alınma telefonların 2 yıl garantili olduğunu belirtiyor. Şimdi benim İ5'in garantisi var nı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tahaak kullanıcısına yanıt
    hocam bilmiyoruz işte bende onu merak ediyorum benım cihazın 6 ay daha uluslar arası garantisi var ona bakıcak eyw. ama sonra bakarmı bilmiyorum.
  • Sali gününe kadarki randevular bitmiş . bence biraz acele edin
  • Yani ABD cihazı 1 yıl garantili. Bu şekilde Türkiye'ye gelirse garanti kapsamı yine 1 yıl olarak mı kalıyor?

• Arkadaşlar bugün gidip saatlerce randevum olmasına rağmen bekledim. kaos hakimdi içeriye. Amerikadan alınmış iphone konusunda çok karışık bir durum var. Uzun müddet mağazanın manager'ı yanımda yabancı cihazların parayla bile tamir edilmediğini söyledi herkese. Birkaç kişiyi elimizden bir şey gelmez diye yolladı. Ama birçok kişinin de değişimi, tamiri yapıldı. Mağazada çalışan 3-4 kişiye sordum ve manager dışında herkes tabi ki bir yıl garantisi var, bitmişse de ücretiyle tamir edilir dediler. Benim cihazıma bakan arkadaş da ekranın değişmesi gerekiyor dedi ve aşağı götürdü telefonumu fakat bugün yetişmeyeceği için başka zaman gelmemi rica etti. Şimdi açıkçası korkuyorum bir daha gittiğimde kabul etmezler diye. Müdür dışında herkes defalarca sormama rağmen tabi ki garanti var dedi. Manager da uzun uzun öyle bir imkan olmadığını anlattı herkese.

Yine değiştiren eden varsa yazsın buraya da bilelelim nedir durum. umarım gittiğimde tamir yapılır.

hatta ekliyim, manager avrupa cihazlarının dahi bakılmayacağını söyledi, onlar avrupa birliğini içerisinde dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkcanan -- 5 Nisan 2014; 21:59:23 >

• ABD Cihazi vardı WiFi sorunu olan, garantisine 100 küsür gün kalmıştı ve cihaz değişimi yapıldı..

ABD cihazlarıda dahildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

ABD Cihazi vardı WiFi sorunu olan, garantisine 100 küsür gün kalmıştı ve cihaz değişimi yapıldı..

ABD cihazlarıda dahildir.

Hemen bugun aldinizmi hocam cihazinizi?

• Kargoyla göndersek oluyor mu?
    İzmirde oturuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz Değimleri hakkında bir yazı yazdım.

Garanti ile ilgili değişimle ilgili tüm sorular var

http://forum.donanimhaber.com/m_90184798/f_//tm.htm
  • Arkadaşlar bende dün görüştüm şu aralar sadece arap ülkelerinden gelen cihazlara servis sağlıgorlarmiş
    Ayrica da diyelim ki cihaz degisti buyuk ihtmal tr cihazi veriyorlar vermezlersede btk icin belgeyi kendileri veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: californication_

Arkadaşlar az önce apple care i aradım yine belli değil dediler. Biraz bağırındım bir üst birime amerikalı birine aktardılar. Oda dükkan bugün açıldı amerika cihazlarına bakılıp bakılmayacağı belli değil dediler. Bana zorlu apple store un telini verdiler.

Getirin hiç problem yok amerikan cihazlarada bakıyoruz dediler.

Sonuç ne oldu hocam onu paylaşmamışsınız???

• Kabul etmiyorlar amerika cihazlarını arızalı bir şekilde kullanmaya çalışıyorum hala garantili cihazımı.

• Aynen benimki de amerika cihazı. Dün götürdüm pilinde sıkıntı vardı. Değiştireceğiz dediler sonra amerika cihazı olduğunu söyleyip işlem yapmadılar. Böyle saçma şey de görmedim yani :))

• Bugün apple storedaydım kuzenimin arızalı telefonun pilini değiştirdiler. Ben tekrar amerika cihazlarının durumunu sordum. İlerde bakılacaktır avrupadada mağazalar açıldığında ilk önce bakılmadı sistem oturdukça bakılmaya başlandı 6 ay falan sürer kayıt açtırın garantiniz bitsede ilerde bakılmaya başlarsa cihaZınız değişir dediler. Bu arada muamele iyice seviyesizleşmiş. Adamın biri geniusa 5 saniyelik bişey sorucam diye yalvardı resmen adam işim var diye yüzüne bakmadı. Bişey sorarken sanki suçlu gibi hissediyorsun. Çok gergin insanlar vardı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.