Şimdi Ara

Apple iPod Hakkında Sorularınız Var Mı ? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan ucuzu olmaz herhalde. satıcı İzmir den, kargo alıcıya ait. Site üzerinden kredi kartıyla alabilirsiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-IPOD-TOUCH-8GB-2-NESIL-SIFIR-URUN-8-GB_W0QQidZZ21012620
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Bundan ucuzu olmaz herhalde. satıcı İzmir den, kargo alıcıya ait. Site üzerinden kredi kartıyla alabilirsiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-IPOD-TOUCH-8GB-2-NESIL-SIFIR-URUN-8-GB_W0QQidZZ21012620

Teşekkürler.
  • Bunun fiyatı da uygun. Satıcı güvenilir, yorumlarında aynı üründen yakın zamanda satmış. Satıcı İstanbul dan. Kargo alıcıya ait.
    http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-iPOD-TOUCH-8GB-MP3-CALAR-SIYAH-2-NESIL_W0QQidZZ20947597
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Bunun fiyatı da uygun. Satıcı güvenilir, yorumlarında aynı üründen yakın zamanda satmış. Satıcı İstanbul dan. Kargo alıcıya ait.
    http://urun.gittigidiyor.com/APPLE-iPOD-TOUCH-8GB-MP3-CALAR-SIYAH-2-NESIL_W0QQidZZ20947597

Sağol. Üstteki link daha cazip geldi bana hem izmirde olması hemde daha ucuz olması. Biraz daha para gelsin alıcam hemen.

• selamlar
    4-5 gün önce ipod nano 4. Nesil 8GB modelinden aldım
    ilk defa ipod kullandığım için herşeyi yeni yeni öğreniyorum
    ilk sorum:
    itunes store USA da bedava oyunlar buldum fakat indirmek istediğim zaman üyelik istiyor
    üyelik alacağım zamanda kredi kartı mutlaka istiyor eski anlatımlarda "NONE" seçeneğide var ama güncel üyelik almada
    bu seçenek kaldırılmış
    bunun yerine kredi kartı vermeden nasıl üye oluruz
    içi boş kredi kartı kayıtlı olmayan bir paypal hesabı çözüm olabilirmi?
  • arkadaşlar basit bi sorunum var ama kafama takıldı sorayım.

ipod nanomda şarkılar için seçtiğim resimler gözükmüyor. eskiden gözüküyordu ama şimdi format falan attım cihaza yeni şarkılarımı yükledim ayarlarımı yaptım ama şarkılar için seçtiğim resimleri göremiyorum cihazdan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytancekici

arkadaşlar basit bi sorunum var ama kafama takıldı sorayım.

ipod nanomda şarkılar için seçtiğim resimler gözükmüyor. eskiden gözüküyordu ama şimdi format falan attım cihaza yeni şarkılarımı yükledim ayarlarımı yaptım ama şarkılar için seçtiğim resimleri göremiyorum cihazdan?

itunes üzerinden albüm şarkılarını toplu olarak seçip sağ tık get info'ya tıklayıp taglerini düzenle, resimlerini de düzenlersin karışıklık olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesli1975

quote:

itunes üzerinden albüm şarkılarını toplu olarak seçip sağ tık get info'ya tıklayıp taglerini düzenle, resimlerini de düzenlersin karışıklık olmaz

itunes üzerinden hallettim zaten ordan baktığımda şarkıların resimlerini görebiliyorum fakat ipodda görünmüyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esesli1975

quote:

itunes üzerinden hallettim zaten ordan baktığımda şarkıların resimlerini görebiliyorum fakat ipodda görünmüyor

Albümü ipoddan komple sil sonra tekrar at bu sefer resmi değiştir yani başka bir resim indirip onu at

• bunuda denedim fakat olmadı. sanırım ipod üzerinden bir ayarla ilgili birşey bu.
  • quote:

bunuda denedim fakat olmadı. sanırım ipod üzerinden bir ayarla ilgili birşey bu.

Ipoddan değil bu bende de olmuştu bir aralar, mademki tagler düzenlenmiyor itunes'ten,önerim tag scanner diye bir program var onunla taglerini düzenleyip toplu olarak at, resmi değiştirmeyi unutma.
  • SLM JAILBREAK YAPINCA iPODTOUCH GARANTİ DIŞI OLUYORMUŞ BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ VAR MI??? ŞİMDİDEN TEŞEKURLER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlkbr

SLM JAILBREAK YAPINCA iPODTOUCH GARANTİ DIŞI OLUYORMUŞ BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ VAR MI??? ŞİMDİDEN TEŞEKURLER...

Garanti dışı olmuyor.
  • Bi arkadaşınki jailbreak liydi garanti kabul etmediler ama
  • Jailbreakli olarak servise götürdüyse o arkadaşına madalya takmak lazım tabi :) Öncesinde jailbreak kaldırılacak tabikide.
  • Zaten ahraz o çocuk:D nese bide tavsiye edebileceginiz makul fiyatlı bi ipod touch kılıfı var mı acaba arkadaşlar????
  • Arkadaşlar jailbreak konusunda bir sorum var.

Sadece birkaç hafta önce 3. Generation İpod touch 8 gb (mc model) aldım. ilk aldığımda versiyonu 3.1.2 idi. Bu versiyona blackra1n ile jailbreak yapılabiliyor internette videoları flnda var. bunu yaparken de itunes restore hatası verince blackra1n i yeniden çalıştırmak gerekliymiş böylece sorun çözülüyormuş ancak acemiliğimize geldi olmadı sandık restore et dedik restore ederkende 3.1.3 e güncellendi simdi blackra1n kullanılamıyor. Hatta hiçbir yöntem kullanılamıyor :( sorum şu ki versiyonu tekrar 3.1.2 ye düşürsem blackra1n ile jailbreak yapabilir miyim??

lütfen yardım edin en belalı ipod bende sanırım 3. generation 3.1.3 sürüm mc model!!! :(
  • Ipod'u bilgisayara bağladığımda her seferinde " disc tara ve düzelt önerilen " uyarısıyla karşılaşmaktan gına geldi.Burada daha önce sordum ama cevap alamamıştım.Her seferinde birşey olur korkusuyla " taramadan devam et " seçeneğini kullanıyorum.Disc için " tara ve düzelt " yapmam ipod da herhangi bir hasara veya dosya karışıklığına yol açar mı ?
  • Merhaba 5.nesil 60 gb ipod videonun ekranında üzgün ipod simgesi görünüyor,ve resetlemeye çalışmama rağmen bir şey olmuyor.
  • Kaçıncı nesil olduğunu nasıl anlarım?Bu arada Media Markt'tan aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.