Şimdi Ara

Apple iPod Hakkında Sorularınız Var Mı ? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, itouch'ıma oplayer yükledim. .avi uzantılı bir dosyayı açarken bu mod sadece quicktime da geçerlidir diyor ve açmıyor. Nedeni nedir acaba?
  • Merhaba dokunma ekranlı 16gb ıpdom var.
    (vardı desem daha mı dogru olur acaba :))
    gecen gun malesf yere dusurdum .. şimdi ön yuzdeki tek tuş olan yere basınca siyah ekran beyaza dönüyor .. ekran tamami ile beyaz oluyor sonra bekleme moduna geçip gene siyahlaşıyor.
    acaba bir umut varmı?
  • ben bugun aldım 4.nesil ipodtouch ama daha önce hiç kullanmadım apple itunes yükledim taktım usb den açıldı alet ama başka ne yapmam gerektiği konusunda bilgim yok.itunes da ipodu kaydettir fln çıktı ama devam etmedim ona da ne yapmam gerek bundan sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dddorukkk

ben bugun aldım 4.nesil ipodtouch ama daha önce hiç kullanmadım apple itunes yükledim taktım usb den açıldı alet ama başka ne yapmam gerektiği konusunda bilgim yok.itunes da ipodu kaydettir fln çıktı ama devam etmedim ona da ne yapmam gerek bundan sonra?

hallettim gerek kalmadı:)
  • Apple destek artık yok galiba :)
  • Arkadaşlar bende itouch 3g 4.2.1 var ve internette o kadar araştırdım yaptım hala olmuyor bütün adımları tek tek izledim ancam exploiting yaparken tam ortasında donuyor var mıdır çözümünü bilen..
  • arkadaşlar merhaba,
    apple apod nano 6.nesil kullanıyorum.spor yaparken ayakkabı içerisine konlan sensörü görmesi için dock yada kid takmak gerekiyormu..yada Iphone 4 de olduğu gibi direk sensörü görüyormu..bilgi verebilirmisiniz. teşekkürler..
  • böyle bir başlığın ilgi görmemesi enteresan

neyse sorularıma geleyim,

yakın zamanda 4.nesil 32 gb ipod touch almayı düşünüyorum birkaç sorum var siz üstadlara

cihaz flash destekli değil bildiğim kadarıyla, flash gerektiren videoları falan nasıl açıyoruz app mi yüklemek lazım?

office programları kullanışlı mı, belgeler üzerinde düzeltme imkanımız var mı?

nokia e63 telefonum var jouikspotla 3gsini paylaştırabiliyorsunuz ama premium olmayan versiyonda sanırım şifreleme olayı yok ve belli bir süreden sonra bağlantıyı kesiyor. ama touch için ibluever programıyla telefondaki 3gyi ipoda aktarabiliyoruz galiba, bunda şifre vs oluyor mu?

şimdilik bu kadar sorularım.

teşekkürler şimdiden

• merhabalar öncelikle.ipod buldum ve benden önce baskalarıda görüp kurcalamıs ama yapamadıgı icin bırakmıslar.benim sorum ipodun sifresi var ve fazla girildiginden dolayı itunes e bağlayın yazıyo ekranda.indirdigim itunes ipodun adı yazıyo ve passwordu acmadıktan sonra göremeyecegi gibi birşey yazıyo.ne yapmam gerek acil bi cevap veren olursa sevinirim...
  • iPod Touch 3G var. Yazılımı 3'lerde kaldı. 4.2'ye update etsem içindeki uygulamalar ve müzikler silinir mi?
  • 1-2 güne ipod touch alıcam, iyi bir ekran koruyucu ve kılıf önerisi yapabilir misiniz? 4. nesil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 14 Eylül 2011; 21:04:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

1-2 güne ipod touch alıcam, iyi bir ekran koruyucu ve kılıf önerisi yapabilir misiniz? 4. nesil.

Benim kullandığım budur,ve gayet memnunum.TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlkbr

SLM JAILBREAK YAPINCA iPODTOUCH GARANTİ DIŞI OLUYORMUŞ BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ VAR MI??? ŞİMDİDEN TEŞEKURLER...

Jailbreak yapınca garanti kapsamı dışına çıkmaz,fakat garantiye götürülürken jailbreaki kaldırmanız sağlık açısından daha makbuldur
  • ipodu garanti kapsamında tamire gönderdim darbeli diye garantiden kabul etmediler doğrumu böyle darbeli diye apple garanti dışı mı bırakıyor ürünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

iPod Touch 3G var. Yazılımı 3'lerde kaldı. 4.2'ye update etsem içindeki uygulamalar ve müzikler silinir mi?

tabiki silinir önce back up yap daha sonra güncelle ondan sonra ilk gelen ekrandan back up lı seçeneği seçersin eski ipodun geri gelir sadece sürümü değişmiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: oner3585

merhabalar öncelikle.ipod buldum ve benden önce baskalarıda görüp kurcalamıs ama yapamadıgı icin bırakmıslar.benim sorum ipodun sifresi var ve fazla girildiginden dolayı itunes e bağlayın yazıyo ekranda.indirdigim itunes ipodun adı yazıyo ve passwordu acmadıktan sonra göremeyecegi gibi birşey yazıyo.ne yapmam gerek acil bi cevap veren olursa sevinirim...

bence en yakın karakola götürmelisin ama çözümü basit vicdanım rahat etmediği için söyliyemiyorum kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: oner3585

merhabalar öncelikle.ipod buldum ve benden önce baskalarıda görüp kurcalamıs ama yapamadıgı icin bırakmıslar.benim sorum ipodun sifresi var ve fazla girildiginden dolayı itunes e bağlayın yazıyo ekranda.indirdigim itunes ipodun adı yazıyo ve passwordu acmadıktan sonra göremeyecegi gibi birşey yazıyo.ne yapmam gerek acil bi cevap veren olursa sevinirim...

Aman hocam gidin en yakın karakola götürün lütfen,sizin başınıza bu tip olay gelse cihazınızı kaybetseniz neler hissederdiniz? Lütfen bunu düşünürek gidip en yakın bir karakola teslim edin.
  • Merhaba Hocam...

Ben Yurtdışı faturalı Uluslararası garantili iPod Touch almak istiyorum. Fakat satanlar fatura vermiyor diye duydum. Ne derece doğru bu ?

Ve arızalanması durumunda Bilkom'un teknik servisine ücretsiz gösterilebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Merhaba Hocam...

Ben Yurtdışı faturalı Uluslararası garantili iPod Touch almak istiyorum. Fakat satanlar fatura vermiyor diye duydum. Ne derece doğru bu ?

Ve arızalanması durumunda Bilkom'un teknik servisine ücretsiz gösterilebilir mi ?

Ben iPod touch 4-ü, İzmirde, Bilkom tarafından yetkilendirilen teknik servis olan Egemek-e faturasız bir şekilde verdim şahsen. Bana ürünü verirken uluslararası garantisi devam diyorlar mı dediler, evet dedim ve ürünü aldılar. Başka şubelerde de fatura isteyeceklerini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeeeeer -- 16 Ekim 2011; 2:18:39 >
  • en kaliteli sesi ipod mu veriyor ?

ipodlar arasında böle bi fark var mı ?

birde ipod clasic 160gb satılmıyor mu ? bana 40 gb olanı lazım eskı nesıl mı demek oluyor sımdı bu 40gb değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 16 Ekim 2011; 18:19:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.