Şimdi Ara

Apple iPod Hakkında Sorularınız Var Mı ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Fugitive

Şarjı doldu dediğinde çıkarabilirsin, videoları da uygun formatta ise itunes a atıp ipodu sync et. Uygun formatta değilse itunes a atmadan convert et.

convert etmek ıcın hangı prgramı kullanmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns

quote:

Orijinalden alıntı: The Fugitive

Şarjı doldu dediğinde çıkarabilirsin, videoları da uygun formatta ise itunes a atıp ipodu sync et. Uygun formatta değilse itunes a atmadan convert et.

convert etmek ıcın hangı prgramı kullanmalıyım?

Kesinlikle Total Video Converter.
  • araştırdıgım kadarıyla xilisoft video converter ultimate de altyazı puntolarını falanda ayarlıyabılıyormusuz? total dede warmı bu ozellık?
  • quote:

araştırdıgım kadarıyla xilisoft video converter ultimate de altyazı puntolarını falanda ayarlıyabılıyormusuz? total dede warmı bu ozellık?

Evet var.
  • convertledım ve 20 dklık bır dızı koydum ama soyle bı sorunum var altyazılar turkce karaktere uyumlu degıl bunun bır cozumu varmı acaba?

Edit bir sorum daha olucak.. ıpod a virus gırmemesı ıcın bı koruma kurabılıyormuyum ıcıne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwyanewadecns -- 31 Ağustos 2009; 16:23:16 >
  • quote:

convertledım ve 20 dklık bır dızı koydum ama soyle bı sorunum var altyazılar turkce karaktere uyumlu degıl bunun bır cozumu varmı acaba?

Bende normal çeviriyor. Iphone ipod touch içinse MediaCoder iPhone Edition birde bunu dene.
  • ıpod 160 gb classic

Edit bir sorum daha olucak.. ıpod a virus gırmemesı ıcın bı koruma kurabılıyormuyum ıcıne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwyanewadecns -- 31 Ağustos 2009; 16:24:11 >
  • quote:

ıpod 160 gb classic

Virüs falan girmez korkmayın.
  • altyazı sorununu hala çözemedim 160 gb kullanıyorum video classic bilginiz var mı bu konuda? türkçe karekter hakkında?
  • Hocam benim de bir sorum olucak..1.nesil ipod nanoların usb data kablosuyla 2. nesillerin aynımıdır?Yani 2.nesilin usb si ile 1. nesil ipod a şarkı atıp şarj edebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitarist_ipod

Hocam benim de bir sorum olucak..1.nesil ipod nanoların usb data kablosuyla 2. nesillerin aynımıdır?Yani 2.nesilin usb si ile 1. nesil ipod a şarkı atıp şarj edebilir miyiz?

Evet aynıdır.
  • arkadaşlar bilgi paylaşımı olsun ipod larını pc lerinizde şarj edin fişe takmayın voltaj yüksek gelir patlarlar felan
  • iPod Nano 4G'm var ama sanki ipodu kapatamıyormuşum gibi geliyor bana. kapatmak için play-pause tuşuna basıyorum 3-4 saniye ve ekran gidiyor. ama sanki kapanmıyorda sleep moduna vs. geçiyor gibi. sonra kulaklık bile girince açılıveriyor. ilk açılışta apple logosu vs. çıkmıştı ama artık öyle olmuyor.

eğer sleep modu varsa ben sleep moduna almak değil düzgünce kapatmak istiyorum. asıl kapatma tuşu nerde veya hangi tuş?
  • ben genelde adaptörle sarj edıyorum ? zararlımı dersınız?
  • merhaba benim bi sorum olucak 3.0 a geçtim(geçmez olaydım) şimdi 2.2 e düşücem ama bi türlü düşüremiyorum naptım ne ettim düşüremedim itunes 8.0 8.1.1 7.7 7.5 ve 8.2 var 8 ve 8.1.1 deyken dfu mode a alıyorum itunes açıkken başarılı bi şekilde alıyorum yeni cihaz algılandı tarzında uyarı veriyor ipod un ekranında bir şey yok siyah ama itunes dan cihaz ı bağlatamıyorum itunes un ekranında ''waiting for ipod'' çıkıyor ilerleme çubuğu sürekli ileri gidip başa dönüyor en sonunda da hata veriyor 1 gündür uğraşıyorum yardım eder misiniz
  • Arkadaslar cogu kisiddeen de duydum cogu yerde de okudum herkes pişman 3.0'a yukselttigine... Neden acaba? Varmı bi nedeni? Yavas mı kotu mu?Neleri eksi?Bilgilendirirseniz ona gore guncellicem.. Suan 2.0.1 sanırım versşiyonum...
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

Arkadaslar cogu kisiddeen de duydum cogu yerde de okudum herkes pişman 3.0'a yukselttigine... Neden acaba? Varmı bi nedeni? Yavas mı kotu mu?Neleri eksi?Bilgilendirirseniz ona gore guncellicem.. Suan 2.0.1 sanırım versşiyonum...
    Saygılar

Wifi çekim alanında bariz bir azalma var, onun dışında bir problem yok, güncelleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesli1975

quote:

Arkadaslar cogu kisiddeen de duydum cogu yerde de okudum herkes pişman 3.0'a yukselttigine... Neden acaba? Varmı bi nedeni? Yavas mı kotu mu?Neleri eksi?Bilgilendirirseniz ona gore guncellicem.. Suan 2.0.1 sanırım versşiyonum...
    Saygılar

Wifi çekim alanında bariz bir azalma var, onun dışında bir problem yok, güncelleyebilirsiniz.

buna bazıları katılmıyo ama bence doğru.. ewde salonda versiyon 2.1 iken cok iyi cektiği yerde versiyon 3.0 a gectiğmde eskisi kadar güclü cekmedi hatta bağlantının koptuğu oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: zizazu

quote:

Orijinalden alıntı: esesli1975

quote:

Saygılar

buna bazıları katılmıyo ama bence doğru.. ewde salonda versiyon 2.1 iken cok iyi cektiği yerde versiyon 3.0 a gectiğmde eskisi kadar güclü cekmedi hatta bağlantının koptuğu oldu

Çok sinir bozucu bir durum, bizzat ben de tecrübe ettim, eski versiyonda full çeken yerlerde 3.0'la bağlantı hataları aldım, umarım yeni versiyonda düzelir.

• hala sürüm güncelleştirmesi çıkmadı 3.0 üzrine su wifi bi halletseler..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.