Şimdi Ara

Apple iPod Hakkında Sorularınız Var Mı ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Youtubedab indirdiğim videoları atamıyorum.Sanırım dönüştürmem gerekiyor.
    Hangi modları destekliyor nano?
  • Total video converter'la çevirebilirsin, mp4 formatında atmalısın.
  • O halde henüz gecmeme gerek yok 3.0 versiyona...Artısı da elbetde cok ve guzel ama baglantı tırtladıkdan sonra ne anladım ben o guncellemedn.. Umarım en yakın zamanda duzeltirler ek bi guncellemeyle...
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

O halde henüz gecmeme gerek yok 3.0 versiyona...Artısı da elbetde cok ve guzel ama baglantı tırtladıkdan sonra ne anladım ben o guncellemedn.. Umarım en yakın zamanda duzeltirler ek bi guncellemeyle...
    Saygılar

Oyun ve uygulama yönünden bir sıkıntınız yoksa tabi bencede geçmeyin.
  • Merhabalar ben ipod nano 8.nesil 16 g lik var. ama bnm laptop da su an net yok. ben laptopa takiyorum hemen kendisi baglantiyi kesiyor ve muzik atamiyorum. acaba bnn nedeni ne olablir? laptop da home vista yuklu.
    bn net olmadigindan saniryorum. bi arkdas aydinlatirsa sevinirim..
  • ipod touch 3g, 32gb almayı düşünüyorum uzun zamandır ve türkiyede olmadığı için yurtdışından almak tek çözüm gibi görünüyor. bu konuda önerebileceğin site var mı ? amazon ve bestbuy türkiyeye göndermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Wade_

merhaba benim bi sorum olucak 3.0 a geçtim(geçmez olaydım) şimdi 2.2 e düşücem ama bi türlü düşüremiyorum naptım ne ettim düşüremedim itunes 8.0 8.1.1 7.7 7.5 ve 8.2 var 8 ve 8.1.1 deyken dfu mode a alıyorum itunes açıkken başarılı bi şekilde alıyorum yeni cihaz algılandı tarzında uyarı veriyor ipod un ekranında bir şey yok siyah ama itunes dan cihaz ı bağlatamıyorum itunes un ekranında ''waiting for ipod'' çıkıyor ilerleme çubuğu sürekli ileri gidip başa dönüyor en sonunda da hata veriyor 1 gündür uğraşıyorum yardım eder misiniz

FW yi uyumlu iTunes ve shift+restore ile yüklemeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 21 Eylül 2009; 1:46:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flashmontana

merhabalar benim cok onemlı iki sorum olacak yardım edebilirseniz cok cok sevinirim
    itouch 8 gb 2g kullanıyorum

1- simdi ipodda her sayfa ıcın ekranda noktalar var ya o noktalar bende 9 dan fazla gıtmıyor yanı ipod touchda 126 app gorunuyorçama akıl karıstıran su esela applerın yerini degistirirken sayfadan sayfaya kayıyor ya 9. sayfadaki 16. app bi sonraki sayfaya kayıyor yani galiba var ama ben ulasamıyorum mesela yukledıgim ama ulasamadıgım applerı acaba yukledimmi diye apple storea bakmaya gidince installed diyo cozemedim bi turlu

2-ben ipoddan yüklüyorum bütün appleridolayısıyla ıtunesta yok ama ben olsun ıstıyorum nasıl atabilirim itunestan app atılıyo da ipoddan itunes'a atmak sonra baska ipodlar sync etsin diye mumkunmu acaba...

simdiden tesekkurler acil sayılır..:D

1.
    Selamlar. Normalde her sayfada 4x4=16 ikon bulunur. Menülerdeki ikonları 5 li yapabilmek için Cydia dan Five-Column SpringBoard u, en alttaki 4 ikonu 5 li yapmak için de Cydia dan FiveDockIkon u indirip kurabilirsin. iPod Touch larda 3.0 dan önceki FW ler 9 sayfa gösterebilir, daha sonra kurduğunuz programlar kurulur ama gözükmez. 3.0 ve sonrası FW lerde Search dahil 12 sayfa açılabilir. Aynı şekilde kurulan programlar kurulur ama 12 sayfadan sonra gözükmez. Search ten ismiyle aratıp bularak çalıştırabilirsiniz.
    Diğer 1 seçenek; Cydia dan Categories i kurarak ikonları klasörlere ayırabilirsiniz. Categories i açarak Documents, Games, Recycle, Start, Downloads, iPod ve Computer (isterseniz bunlara Türkçe karşılıklarını yazın) kategorilerini oluşturun. İkonları kafanıza göre bölüştürün.

2.
    Bu iTunes te olan 1 seçenek, ben daha önce yapmıştım ama hatırlayamadım.

• Merhabalar bende ipod nano 8.nesil 16 g lik var. ama bnm laptop da su an net yok. ben laptopa takiyorum hemen kendisi baglantiyi kesiyor ve muzik atamiyorum. acaba bnn nedeni ne olablir? laptop da home vista yuklu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tunaypolat10

Merhabalar bende ipod nano 8.nesil 16 g lik var. ama bnm laptop da su an net yok. ben laptopa takiyorum hemen kendisi baglantiyi kesiyor ve muzik atamiyorum. acaba bnn nedeni ne olablir? laptop da home vista yuklu.

ipoda resim film müzik atmak için net zorunluluğu yok zaten hiç bahsetmediğine göre itunes programını yüklemeden denediğini varsayıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ByFerit

ipod touch 3g, 32gb almayı düşünüyorum uzun zamandır ve türkiyede olmadığı için yurtdışından almak tek çözüm gibi görünüyor. bu konuda önerebileceğin site var mı ? amazon ve bestbuy türkiyeye göndermiyor

Ebay'den alabilirsin türkiyeye gönderim yapıyor, satıcıyla anlaşmalı gift olarak alabilirsin, ama gümrükte takılma olasılığı var, ggden alırsan daha garanti olur
  • Merhaba,

Yakın zamanda yaşadığımız Sel baskınında malesef çalıştığım işyerinin bir kısmı sel sularının altında kaldı. Soyunma odalarımız da sular altında kaldığı için, günlük kıyafetlerimizde sular altında kaldı. Ne acı tesadüftür ki o gün kıyafet dolabımda Ipod Nanomda vardı. Uzun lafın kısası, Ipod Nanım çamurlu su ile tamamen kaplıydı, normal olarak 2-3 gün çalışmadı ama 4.gün Pc'ye taktığımda bir ışık belirdi çalıştı ve ertesi gün yine bozuldu. Acaba tanıdığınız bu işlerin ustası bir yer var mıdır? Ipod Nanom kurtulabilir mi sizce?

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için,

Saygılar

Özgür
  • türkiyede sıfır yeni touch bulabileceğim hiç bir yer yokmu _???? doğubanka fln düşmemişmidir hala_?? bna bi tanıdığım abd den yollıycaktı ama gümrük kargo ve para transfer olayı baya fazla tuttu acaba tr de yokmudur hiç bir yerde_???

bilen arkadaşlar varsa cevap bekliorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

türkiyede sıfır yeni touch bulabileceğim hiç bir yer yokmu _???? doğubanka fln düşmemişmidir hala_?? bna bi tanıdığım abd den yollıycaktı ama gümrük kargo ve para transfer olayı baya fazla tuttu acaba tr de yokmudur hiç bir yerde_???

bilen arkadaşlar varsa cevap bekliorum...

Gittigidiyorda var şuanda ama satıcılar yeni olduğu için tutturabildiğine satıyorlar, biraz bekleyip piyasanın oturmasını beklemek en iyisi
  • ewt ama ne kadar beklemem gerek bn biraz sabırsızım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

ewt ama ne kadar beklemem gerek bn biraz sabırsızım da

Param var diyorsan hemen al bence
  • iyi akşamlar.120gb ipodun sesini yükseltebilmek için bir çözüm var mı?
  • Arkadaşlar 7. nesil Ipod Classic'e nasıl bir kılıf önerirsiniz? Aletin kullanımını engellemesin ve güzelliğini kapatmasın istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar 7. nesil Ipod Classic'e nasıl bir kılıf önerirsiniz? Aletin kullanımını engellemesin ve güzelliğini kapatmasın istiyorum

Silikon kılıf alabilirsin gg'den şu şekil;

http://urun.gittigidiyor.com/iPOD-CLASSIC-80GB-120GB-SIYAH-RENK-SILIKON-KILIF_W0QQidZZ19628880

• Ipod Touch 2gb 8 gb sıfır fiyatı ne kadar ve en ucuz nerede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 2 Ekim 2009; 10:20:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.