Şimdi Ara

Apple iPod Hakkında Sorularınız Var Mı ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim 2 sorum olacak:

1-)Kardeşim yeni ipod nano (4g)8 gb aldı.Şimdi bu alete video nasıl atabilirim?Quicktime fln çeviriyor mu?
    2-)Bende ipod mini 4 gb var.İlk çıkanlardan.Şimdi bu aletin şarjı full gösteriyo.Fakat bazen bir şarkı bitmeden kapanıyor.İşin ilginç yanı;elimle ısıttığım yarıya geliyo şarj.Şimdi batarya sorunluysa ne yapmam gerkiyor?

YETKİLİ SERVİSTEN BATARYAYI SATIN ALMALISIN DOSTUM!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: L_O_S_T

Merhaba ,
    biliyorum ki ipod touch ta güncelleştirme yapınca veya jailbreak yapınca 200 mb gibi birşey yükleniyor.Her seferinde 200 200 artıyomu yoksa hep 200 mü kalıyo çünkü ozaman hiç 8 gb almanın mantığı yok çünkü yüklene yüklene 1gb de olur 2 gb da olur!

Overwrite yapıyor. Sorun yok yani.

@***Leopard***
    Video ipod tarafından desteklenen formatlarda ise itunes'a ekle sync ederken videolar yüklenir zaten. Formatı uygun değilse de convert etmen lazım.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buckethead® -- 21 Ocak 2009; 19:12:10 >
  • itunes den photos sekmesinden fotoraflarımı atıyorum yer de kaplıyor ancak makinanın içinde gözükmüyor sorun nedir acaba?
  • quote:

@***Leopard***
    Video ipod tarafından desteklenen formatlarda ise itunes'a ekle sync ederken videolar yüklenir zaten. Formatı uygun değilse de convert etmen lazım.

Peki hangi programla convert yapacağım?Ha bu arada bi programla yaptım videora diye...Filmi oynatıyor ama sanki sanki ekrana zoom yapılmış gibi...Bunu çözemedim...
  • kullanan varsa ipod 'a hoparlor için fiyat performans bakımından iyi önerebileceğiniz modeller var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhns -- 21 Ocak 2009; 21:29:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

@***Leopard***

Peki hangi programla convert yapacağım?Ha bu arada bi programla yaptım videora diye...Filmi oynatıyor ama sanki sanki ekrana zoom yapılmış gibi...Bunu çözemedim...

Benim kullandığım prog. adı XviD4PSP5. Zamanında birsürü converter denemiştim. En iyisi buydu.
  • quote:

Apple destek merhaba

Benim 2 sorum olacak:

1-)Kardeşim yeni ipod nano (4g)8 gb aldı.Şimdi bu alete video nasıl atabilirim?Quicktime fln çeviriyor mu?
    2-)Bende ipod mini 4 gb var.İlk çıkanlardan.Şimdi bu aletin şarjı full gösteriyo.Fakat bazen bir şarkı bitmeden kapanıyor.İşin ilginç yanı;elimle ısıttığım yarıya geliyo şarj.Şimdi batarya sorunluysa ne yapmam gerkiyor?

Şimdiden teşekkürler....................

quick time ücretli sana windows media player benzeri bir program önereyim COWON tarafından üretilen bir program içinde herşey mevcut oradan convert edebilirsin, su sürümü indir Jet Audio 7.1.8.4006 Plus VX bunu kullan videoları mp4 formatına çevirip, ardından itunes içerisinde solda LİBRARY sekmesinin üzerine sürükle bırak ve ipodun takılı oldugu herhangi bir zamanda solda ipodunun isminin çıktıgı yerin oraya tıkla
    ipod summarize sayfası gelecek, o sayfa geldiğinde sayfa içinde üst kısımda videos a tıkla oradan videonu seç senkronize at,videoların ipodunda olacaktır..

Kolay gelsin ;)

• Yalnız benim Quicktime pro su anda...
  • quote:

Yalnız benim Quicktime pro su anda...

O zaman söyleyeceksin sorunu dile getirirken,ben müneccim değilim ne kullandıgını bilemem ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

kullanan varsa ipod 'a hoparlor için fiyat performans bakımından iyi önerebileceğiniz modeller var mı?

logitech pure fi falan var onları önerebilirim kullanmadım ama almayı düşünüyordum ondan söylüyorum,birde apple abd sitesine gir ordan bak orda güzel seyler var...
    http://store.apple.com/us/product/TR136?mco=MjI4NTUy
  • Itouch aldım ve ilk kez 14 saat sarj ediyimmi.
  • beyler benim ipod 3g var.ama sesi sıradan 30tl lik mp3 lerle aynı ses çıkıyo bunu arttırmanın bi yolu war mı..yeni sürüm filan..
  • merhaba arkadaslar ben 1 hafta önce ipod nano 4.nesil 8 gb chromatik aldım herşey hoş guzel ama şarjı cabuk bıtıyor parlaklık yarıda coverflow kapalı yanı tasarrufflu kullanıyorum ama dinleme suresı 4-5 saat max.diyebilirim tek fazla yaptıgım sey menude cok dolasıyorum oda etkılıyordur ama bu kadar da degil elbet.bazıları yeni oldugu için az gidebilir diyorlar.kullandıkça dinleme süresi uzar diiyorlar .sizcede öyle mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardaaltay29

beyler benim ipod 3g var.ama sesi sıradan 30tl lik mp3 lerle aynı ses çıkıyo bunu arttırmanın bi yolu war mı..yeni sürüm filan..

Apple'ın kulaklığını kullanıyorsan yeni bir kulaklık al.
    Başka da bir yolu yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardaaltay29

beyler benim ipod 3g var.ama sesi sıradan 30tl lik mp3 lerle aynı ses çıkıyo bunu arttırmanın bi yolu war mı..yeni sürüm filan..

ipod'un üzerinde gelen kulaklıkları kaliteli değil zaten kaliteli bir kulaklık alman gerekli ben sennheiser cx 300 aldım memnunum ama daha kaliteli birşeyde tercih edebilirsin kulaklık bölümünü bi incele istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamweavercs4

quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

itunes den ipod a ne yaptıysam resim aktaramadım bunu nasıl çözebilirim

Dostum ipod'unu bağladıgında pcye itunes açılıp solda ipodunun ismi çıktıgında ona tıkla ve photos sekmesine gel 'sync photos from' yazan yerin sagındaki Gözat gibi bir tuş var oraya tıkla atmak istediğin fotografları "fotograflarim" vs . gibi isimlendir ve hep aynı yerde barındır ve atmak istediğin fotografları bugun attım diyelim yarın yeni fotografların oldu onları da muzik gibi sürükle at yapamıyoruz maalesef,atmayı istediğin yeni fotografları da "fotograflarim" vs. diye isimlendirdiğin dosyanın içine bırak ve sync yap tamamdır =)

ve eğer ki ipodda photos içinde farklı klasörler oluşturmak istiyorsan yani hepsi 'photos library' içinde durmasın dersen de "fotograflarim" vs. diye isimlendirmiş oldugun klasörü aç devamında açtığın klasör içinde yeni klasör oluştur fotografları onun içine at ve tekrar sync yap... atıyorum aile ya da arkadaşların fotograflarını ayırmak için bunu yapabilirsin...

Neyse elimden geldiği kadarıyla yardım etmeye çalıştım,umarım işinize yarar...

Saygılarımla,

Okan :)

yapıyorum yapıldı diyor yer de kaplıyor ancak makinada görünmüyor

• merhabalar benim cok onemlı iki sorum olacak yardım edebilirseniz cok cok sevinirim
    itouch 8 gb 2g kullanıyorum

1- simdi ipodda her sayfa ıcın ekranda noktalar var ya o noktalar bende 9 dan fazla gıtmıyor yanı ipod touchda 126 app gorunuyorçama akıl karıstıran su esela applerın yerini degistirirken sayfadan sayfaya kayıyor ya 9. sayfadaki 16. app bi sonraki sayfaya kayıyor yani galiba var ama ben ulasamıyorum mesela yukledıgim ama ulasamadıgım applerı acaba yukledimmi diye apple storea bakmaya gidince installed diyo cozemedim bi turlu

2-ben ipoddan yüklüyorum bütün appleridolayısıyla ıtunesta yok ama ben olsun ıstıyorum nasıl atabilirim itunestan app atılıyo da ipoddan itunes'a atmak sonra baska ipodlar sync etsin diye mumkunmu acaba...

simdiden tesekkurler acil sayılır..:D
  • bugun ıpod 160 gb aldım muzık yukledım 30 gb a yakın.. pc de sarj oldu tabı mzk yuklerken yukleme ıslemlerı bıtınce eskı ıpod um ıcın aldıgım sarj adoptoruyle fıse taktım bellı sure sarj olmasımı lazım yoksa sarjı doldu dıyınce cıkarabılırmıyım? ve vıdeo fılm tarzı seylerı nasıl atıcam? bılgı verırsenız cok sevınırım..
  • Şarjı doldu dediğinde çıkarabilirsin, videoları da uygun formatta ise itunes a atıp ipodu sync et. Uygun formatta değilse itunes a atmadan convert et.
  • 4 gb lık 4.nesil ipod nano var bende.gün geçtikçe others boyutu artıyor.flashdisk gibi kullanılan bölüme hiç bir şey atmadım.orasının boş olduğuna eminim.4 gb gibi küçük bir alana sahip olunca 40-50 mb insanın gözüne çok batıyor.o kadar alana 10 tane daha şarkı atarım.internette araştırdığımda albüm resimleri böyle bir şeye neden olabilirmiş.ama zaten mp3 fazla yer kaplayarak ipoda atılıyor.bir daha albüm kapağı niye yer kaplasınki.bu sorunun çözümünü duyan bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.