Şimdi Ara

Apple iPod Hakkında Sorularınız Var Mı ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben ipod touch 8gb 2g kullanicisiyim ben apple store un dilini nasil degistireblirim nasil olmussa almanca olmus
  • merhaba,ben 4. nesil 8 gb lık ipod nano aldım

çok acil iki sorum var

-tam şarj dan sonra 3 saat müzik,en fazla 1 saat oyun ve 2-3 saat menüyü kurcalama sonrası batarya bitti

bu bir problem gibi geldi bana

-ve ipod un register ını yapamıyorum

özellikle register konusunda çok acil bilgilendirirseniz çok mutlu olucam
  • the ipod 'ipod' could not be restored. An unkonow error occurred(1603)
    ipod u hiç para verip update etmedim dün crash die oyun var onu alayım dedim aldım hatalar verdi acaba update yapmak mı istiyor dedim update ide aldım parayla indirdi falan kurmadı bu hatayı verdi şimdi ipod i-tunes ve usb işareti ile açılıyo ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim...
  • 1g touch ım bozuldu 2g verdiler yerine istemeyerek te olsa aldım şimdi 2 sorum var wallpaper ı ana menüye koyamaz mıyım jb siz birde klavye deki otomatik tamamlama beni çıldırtıyor jb siz çözümü yok mu bunların :(
  • Merhaba,
    hepsiburada.com'dan aldığım Apple IPod Shuffle 1GB kullanıyorum.
    Yüksek seste müzik dinlerken sol kulaklıktan cızırtı geliyor. Alalı 1 ay oldu olmadı. Ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

Merhaba,
    Yüksek seste müzik dinlerken sol kulaklıktan cızırtı geliyor. Alalı 1 ay oldu olmadı. Ne yapmam gerekiyor?

Hocam garanti ye ver dicem ama aynı sorun tekrar lıyor o kulaklıklardan kurtulman lazım.
  • Apple'ın kendi kulaklıkları zaten çok kalitesiz.Sennheiser almanızı öneririm.
  • BENDE İPODTOUCH'IN BATARYASININ NE KADAR OLDUGUNU VE BATARYANIN ORTALAMA NE KADAR SÜREDE ÖLDÜĞÜNÜ MERAK EDİYORUM...
  • Cok saol da ipod ara sira yavasliyor neredeyse tum ucretsiz uygulamalari yukledim ve ozellike safaride sanal klavye falan cooooooook yavas ve bazrn tkiliyor kapatiyorum birkac saniye acilmio so ra acoliyor mesela su anda com yvs sanal klvye yzim htam varsa kusura baakma
    Birkaç sorunum daha var;Ogame oynarken belirli bir yerden sonra aşağıya inemiyorum...O java sorununu nasıl çözebilirim yada nasıl başka tarayıcı yükleyebilirim?
    Bir de 1g kullanan bir arkadaş bir site verdi oradan paralı satılan(app store de)bir uygulamayı sürükle bırak yaptım ve kabul etti nasıl ipod a geçirebilirim?
    Bir de pcden resim atamıyorum nasıl halledebilirim onu?
    Cevabın için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 18 Kasım 2008; 21:19:52 >
  •  Apple iPod Hakkında Sorularınız Var Mı ?

Neden bağlanmıyor olabilir? Bağlanmadığı için iTunesda sync olmuyor
  • Arkadaşlar 16gblik 2sene garantili nano aldım ama ses kalitesi baya kötü geldi(not: daha once ipod kullanmadım), önerilen ve ses kalitesi yüksek denilen bir üründü ama tizler cok yüksek(cogu sarkıda cızırtı gibi oluyor) baslar ise kalitesiz geldi, bu genel bir şey mi yoksa ipodda sorun mu var.
    Not:başka kulaklıklada denedim sonuç aynı...
  • mrb arkadaslar bana yurt dısından 8 gb ıpod touch geldı ve bu cıhaza cok yabancıyım ılk olarak ne yapmalıyım ıtunese baglan dıyor ılk olarak bu ıslemmı yapılacak yapılacak ıslemlerı sırasıyla anlatabılcek bırı varmıdır lutfen yardım edın formlarda baktım bır suru seyler yazıyor surum yukseltme jaılbreak ınstaller programı falan nasıl yuklenecek bırde bu 8 gb 32 gb falan yukseltılebılıyormu yardımlarınız ıcın sımıdden tesekkur ederım
  • 1g ipod tochum var internette gezerken bir sorun yoktu daha sonra tekrar girmek istediğimde aradan 2-3 saat geçti wifinin çekim seviyesi 3 ten bire inmişti önemsemeden girmeye çalıştım fakat bu seferde unable to join network hatası alıyorum ipoda restore attım modemin bütün ayarlarını değiştirdi nafile acil yardım edin lütfen
  • bende ipor nano 4gb var itunes i yukledim yukler yuklememz bilgisayarımdaki 30 parçayı ıpod a yukledi sonra update yap dedi yaptım lakın sorun var yuklenemedi dedi tekrar yukledim restore ettim itunes son versiyondasın dedi şimdi ipod ile bilgisayara bağlantı yaptığımda itunes açıklıyor listeyi guncellemek için işleme başlıyor lakin hata mesajı veriyor bilgisayarıma girdiğimde ıpod bolmesine tıkladığımda bu alanı açamssınız diyor biri yardım etsin lütfen ayrıca bilgisayrımdan ıpod umu cıkardıgım halde bilgisayarda hala takılı görünüyor
  • arkadaslar madem yardıma ıhtıyacınız varmı dıye bı bolum acılıyor neden sorulara kımse cvp vermıyor anlamadım cogu sorular cevaplanmamıs
  • appledestek arkadasa cok cok tesekkurler.

arkadaslar gecen gunlerde ipod touch icin 2,2 firmware i yayınlandı. bunu hemen uygulamanızı tavsiye ediyorum. bu resmi bir update ve itunes ile kombine ettiginizde size soruyor. bu update in olayı su, 1- bazı ipod touchların wireless aglara baglanamama sorunu cozulmus, 2- klavyedeki otomatik tamamlama ozelligi kapatılabilir hale gelmis. yine boyle kucuk degisiklikler var.

wireless sorunu yasayan tum arkadaslara tavsiye olunur. slmlar.
  • arkdaşlar bu ıpod un son versiyonu 8 de baya bir sorun yasayan var mı sadece bende mi oluyor programı kaldırıp yeniden kuruyorum parçaları alıyor yeni parça yuklemek için tekrar silip yeniden kuruyorum yoksa ikinci seferde yuklemiyor
  • ben yeni ipod aldım ve açtım iyi güzel tüm ayarlarını yaptım çk hoşuma gitti :D ama bişi sorcam. bu alet nasıl kapanır_?:D şimdi ben play düğmesine basılı tutuyorum ve kitapcıkta da öyle diyor ancak sanki beklemeye geçmiş gibi oluyor:D Tekrar açmak çin menüye bastığımda direk olarak açılıyor ancak ilk aldığımda açılırken elma falan gelmişti:D Normalmi? böylemi zaten bu olay:D
  • sorularımız cevaplansa daha memnun olucagız ama nerdeeee....
    iki kısasoru için ne kadar beklememiz gerekiyor ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaspery

BENDE İPODTOUCH'IN BATARYASININ NE KADAR OLDUGUNU VE BATARYANIN ORTALAMA NE KADAR SÜREDE ÖLDÜĞÜNÜ MERAK EDİYORUM...

pil ömrü yaklaşık 1.5 sene - pil değiştirme türkiye de 55€ olması lazım yani en son öyleydi..

quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

Merhaba,

herhangi bir apple servisine git ver 1 ay içinde değiştiriyorlar şartsız..

quote:

Orjinalden alıntı: CeNo Tr

ben yeni ipod aldım ve açtım iyi güzel tüm ayarlarını yaptım çk hoşuma gitti :D ama bişi sorcam. bu alet nasıl kapanır_?:D şimdi ben play düğmesine basılı tutuyorum ve kitapcıkta da öyle diyor ancak sanki beklemeye geçmiş gibi oluyor:D Tekrar açmak çin menüye bastığımda direk olarak açılıyor ancak ilk aldığımda açılırken elma falan gelmişti:D Normalmi? böylemi zaten bu olay:D

üstteki siyah kapama düğmesine bikaç saniye basılı tut kapama ekranı çıkıcak zten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubujup -- 29 Kasım 2008; 1:31:31 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.