Şimdi Ara

Apple iPod Hakkında Sorularınız Var Mı ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam kolay gelsin elimde ipod touch 8 gb var itunes dan convert ettigim videolarin sesi cikmior hem i tunes icerisindeyken cikmior hemde ipoda yukledigim zaman cikmior bu durumu anlamis degilim bana acil yardimci olursan cok sevinirim aksi takdirde bu ipodu cope aticam zaten bunun icin aldim bu aleti uzun yolculuklarda film izleyim diye. itunesa yuklemeden once kontrol ediyom ses var i tunesa yukledigim zaman yani library e ordada ses var ama convert ettikten sonra ses gidiyor arkadas anlamis degilim tekrara tesekkurler cevap bekliyom :D
  • sanırım codecle ilgili bir problem var videoları başka bir programla izleyebiliyormusun bilgisayarında izliyorsan codec sorun değildir tezim çürür
  • merhaba ı pod touch a nasıl fılm atarım hangı convert prog ındırmelıyım?
  • Ücretsiz olarak bulunan Xvid4PSP kullanabilirsin.Çok kaliteli bir program.Bunun dışında Sothink iPod Video Converter da kullanabilrsin.O da iyidir..
  • selam 30gb lık ipod 5g video var menüde dolaşırken kilitleniyor müzikleri çalmıyor. kapanınca açılmıyor resetleyerek açtıgımda yine aynı sorunlar devam ediyor. itunes 8 den restore ederken 1437 hatası veriyor update yapamıyorum neyapabilirim lütfen yardım edin.Daha önce verdiğiniz tavsiye ile biçimlendirdim sorunum hallolmadı
  • merhaba touch alacağım da jeilbreak olmadan bir hiç mi bu ipod yha?ücretsiz bi uygulama yüklemenin hiçbir imkanı yokmu 2gye?bir de hareket sensörü varmı bu alette?yani hareket sensörü ile oyun oynayabilir miyim ben?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amylee

quote:

Orjinalden alıntı: creater_6

Jailbreak olayını anlayamadım nedir jailbreak?

Şu linke bi göz gezdir arkadaşım
    http://forum.donanimhaber.com/m_21894789/tm.htm

Bugün 40 oldu hiç ne bi haber ne bi telefon
  • Merhaba arkadaşım,

Başka bir iTunes daki yeralan mp3leri kendi iPod una atman mümkündür fakat dikkat etmen gereken öenmli bir nokta vardır. Cihazını USB kablosundan bağladıktan kısa bir süre sonra sana Yeni iPod cihaz tanımı hakkında bir uyarı çıkacaktır burayı Okey ledikten hemn sonra sana RESTORE etmeni isteyecektir. Buna Cancel diyip çıkacaksın. Ardından sol tarafta yeralan Deviaces menüsünde senin iPodunun ismi var onun üzerini tıklayıp ardından sağda açılan sayfadaki Options menüsünden 3. sekme olan MANUAL MUSİC AND VIDEOS seçeneğini mutlak işaretlemelisin. Ardından datalarını sorunsuzca aktarabileceksin.

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: janyazgan

slm beyler bir sorum olucak bende itouch ve 4g nano var ben bunlara başka bilgisayardaki itunes deki müzikleri benimkiler silinmeden atamam mı?

• Merhaba arkadaşım,

Konu hakkında detaylı bilgiyi tek yetkili merci olarak Apple IMC Türkiye İletişim Merkezi (0216) 4540101 den alabilirsin.

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: amylee

Geçen ayın 24 ünde ipod touch ımı tuşu bozulduğu için servise verdim değişicek dediler hala bir haber yok ne yapabilirim ? 30 günü geçti
  • Merhaba arkadaşım,

iTunes üzerinden kayıt işlemini yaptıktan sonra bütün database deki ücretsiz oyun ve uygulamaları sınırsızca indirebilirsin. Bunun dışında Yeni Touch büyük bir ihtimalle 20 gün e kadar gelecektir Bilkom a. Fiyat konusunda pek bir yorum yapamıyorum ama sanırım 550 - 750 arası bir rakam beklemekteyim. Hayırlısı ile yeni bir Touch alırsın.

Saygılarımla.

quote:

çok saol,ben itunes ile her türlü oyunu ve programı ücretsiz olarak indirebilecek miyim yani?bir de yeni nesil ipod touch ne zaman gelecek,fiyatı hakkında bir bilgin varmı?ve artıları ne olacak?çok saol başını ağrıtıyorum ama cumaya kadar bir touch almak istiyordum şimdi aklım karıştı,cevabın için şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleDestek -- 5 Kasım 2008; 1:58:03 >
  • Merhaba arkadaşım,

Açıkcası normal şartlarda denenmesi gereken herşeyi denemişsin. Fakat sana son bi önerim sıasıyla şu işlemleri yapman olacaktır.

1) Menü + Orta Seçme Tuşu na 20 sn dar bası tutunuz. (Elma logosu görününceye kadar)
    2) Elma menüsü göründüğünde elinizi çekiniz ve menülere dönmesini bekleyiniz.
    3) iPod u data kablosuna bağlayınız.
    4) Ardından Bilgisayarım sekmesine girip çıkarılabilir disk olarak görünen iPod unuza hızlı biçimlendirme seçili şekilde bilçimlendirme yapınız.
    5) 2. şıkkı aynısını yapınız cihaz açılacaktır.

Şayet bunları yaptığında da aynı sorunu alıyorsan Yetkili Teknik Servislere başvurman gerekmektedir.

Girişim Servis
    0212 227 9559

Formnet Servis
    0216 337 3796

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: leoking

öncelikle bukadar arkadaşın ihtiyaçlarını karşıladığınız için teşekkür ediyorum. benim de sorum olacak.

ipod un içinde veri yok açtığımda itunes dan restore edin diyor ancak itunes restore edemiyor ipod u ne zaman taksam bilgisayara format disk yazısı çıkıyor formatta atamıyor alete. restore dede sona geliyor sonra tekrar format at yazısı geliyor windows tarafından. internette yazılan yapabileceğim herşeyi denedim ama başarılı olamadım. benim ipod geçen sen ABD den hediye olarak gelmişti. 3. nesil 4 gb lık.. elimde fatura olmadığından da bilcom a felan başvuramıyorum. problem ne olabilir nasıl çözebilirim. itunes u sildim son sürümünü tekrar yükledim yapılabilecek herşeyi yaptım farklı bilgisayarlarda farklı kablolarla denedim ama problem aynı. yardımcı olursanız sevinirim.

• Merhaba arkadaşım,

Yaşamış olduğun sıkıntıyı birçok Touch kullanıcısı yaşamakta. Ama bunların hepsi modem den kaynaklanan sorunlar. Çünkü Apple firmasının üretmiş olduğu bütün Wi-fi özellikli ürünleri 128bit protokolü üzerinden internete bağlanıyor. Fakat çoğumuzun kullandığı modem 64bit le bağlanıyor ve elindeki cihazda sana internet çıkışı vermiyor.

Yani kısaca özetlemem gerekirse aslında bağlantı kuruyoruz ama IP (modemin cihaza atadığı numara) alamadığımız için internete çıkış yapamamaktayız. Bunun için bizim dns i elle yazmamız gerekiyor. Bunu da;

Settings » General » Network » Bağlantı isminizin yanındaki mavi Ok a basın » Ardından DNS kısmına dns i yazın. (Örnek DNS: 4.2.2.2)

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: hasancan

Merhaba ben bundan 1 hafta önce ipod touch'ımı satıp 2. jenerasyon touch'ımı aldım ama dünya genelindeki %90 insanın yaşadığı WPA-PSK şifreli yani bir çok kişinin kullandığı şifreli modeme bağlanamıyorum 'unable to connect' tarzı bir yazı çıkıyor apple'ın sitesinde ve birçok forumda herkes aynı şeyden şikayetçi şifresiz, WEP yada WPA-2 yapınca çalışıyo tık diye giriyor ama WPA'da bağlanmıyor ayrıca sadece buda değil 2. sorun müzik dinlerken birden ana menüye dönüyor müzik duruyor 3.sorun programlar birden açılmamaya başlıyo 4.sorun sleep modundayken bazı şarkılarda atlama yapıyo ama bu saydığım 2. 3. ve 4. sorunlar çok nadir olan soranlar 1. sorun hep var apple neden böyle yaptı anlamadım herkes sadece 2.2'yi bekle diyo çünkü yazılımsal sorunmuş sadece elimde 1 yıllık garanti belgesi faturası mevcut istesem götürürüm ama herkes böyle sorunlar yaşadığı için bekliyorum sizdede böyle sorunlar var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleDestek -- 5 Kasım 2008; 2:09:44 >

• Merhaba,
    4. nesıl ipodlarda ve 2. nesıl touch da classıcde oldugu gıbı dock gırısı varmı ?
    Ses kalıtesı bakımından sızce en ıyı modelı hangısı ?
    Bırde line out cıkısı ıle kulaklık amfılerıne baglandıgında ipodların ınanılmaz kalıtelı ses verdıklerı soylenıyor.Bu cıkıs hangı modellerde mevcut su an ?
  • Eskiden ipod video 30GB kullanıyordum. Aleti kapatıp sonra açtığım zaman dinlediğim müzik kaldığı yerden devam ederdi. Şimdi ipod touch 2G aldım. Aleti açtığım zaman en son kaldığım yeri hatırlamıyor, tekrar son kaldığım şarkıyı arayıp bulmam gerekiyor. Bunun bir kolay yolu var mı, yoksa touchlar böyle mi?
  • bişey daha danışmak istiyorum size ben ipod u sıfır aldım hani jelatinini bile ben açtım eve geldim aktivasyonumu itunes 8 le yaptım masaüstümde maps mail hava durumu ve notes uygulamaları da çıktı versiyon 1.1.4 ama arkadaşların ipod larına bakıoyorum da onların jailbreak yapmadan öle uygulamalr gözükmüyo arkasındaki yazan serı no ile içinde yazan da aynı acaba yeni itunes la aktive ettim ondan mı çözemedim ?

hiçbir takılma hiçbir sorun yavaşlama vesaire yok hersey çok iyi çalışıyor ama kafam karıştı ?

bir de netten seri no kontrolünü yaptım amerikada şuan garantide gözüküyo orjinalliğinden şüphem yok sıfırlıgındn da gayet emindim ama sizce ?yardım ederseniz çok sevinrim teşekkürler
  • selam 30gb lık ipod 5g video var menüde dolaşırken kilitleniyor müzikleri çalmıyor. Hoporlör ikonu çıkıyor ama şarkı zamanı akmıyor. kapanınca açılmıyor. resetleyerek açtıgımda yine aynı sorunlar devam ediyor. itunes 8 den restore ederken 1437 hatası veriyor update yapamıyorum. Daha önce tavsiye ettiğiniz gibi resetleyerek açtım pc de biçimlendirdim ama aynı sorunlar devam ediyor. neyapabilirim lütfen yardım edin.
  • Merhaba.Ipod Touch'ımı yaklaşık 1 ay önce kullanmaya başladım ABD'den geldi ve 2. haftasında jailbreak vs. işlemlerini yaptım ve source lardan hoşuma app leri indirdim.Ama son 2-3 gündür aleti bir süre kullanmayınca özellikle gece şarja takıyorum ve sabah oluyor bu,ana ekranda dokunmatik ekran çalışıyor ama müziklere veya oyunlara falan girince hiçbirşey çalışmıyor ve menü tuşuna basıp geri dönüyorum.Bu bir süre devam ediyor açıp kapıyorum falan yine farketmiyor kafasına esince birden düzelebiliyor.
    Ne ile ilgili olabilir? güvensiz applicationlar buna sebep olmuş olabilir mi?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

NOT:Aynı yazıyı konu olarak açtım hiçbir cevap alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatro -- 8 Kasım 2008; 14:51:14 >
  • itunes ipod touch ı görmüyor nası düzeltebilirim
  • merhaba,ben 8gb lık 3. nesil nano almak istiyorum

sizce doğrumu yapıyorum,ses kalitesi nasıl acaba

bir de 4. nesil 8gb var tabii

hangisini almak daha mantıklı(boyut açısında 3. nesili tercih ediyorum)

lütfen mümkünse ses değerleri hakkında bilgi verebilirmisiniz
  • Öncelikle yardımlarınız için sizi tebrik etmek istiyorum.

Benim sorularım :

1.)iPod 120GB 6G kullanıcısıyım.Kulaklık önerisi alabilir miyim? Radyolu kulaklık da bakıyorum.Bunun için ne olabilir?

Radyosuz olarak Sennheiser CX300 ve Koss KEB24 arasında kaldım.

http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=7534

http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=5691

2.)Convert edilen videolara gömülen altyazıyı büyütme imkanımız var mıdır?

3.)Podcast uygulamaları tam olarak nedir?

4.)Yeni fotoğraf yüklerken eskileri silmek zorunlu mudur? Yoksa ben ayarını mı bulamadım?

Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.