Şimdi Ara

Apple iPod Hakkında Sorularınız Var Mı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni bir ürün almayı planlayan arkadaşlara her zaman önerim Yeni nesil iPod Touch ı beklemen ve satınalamandır. JB işlemi hakkında herhangibi desteğim bulunmamaktadır. Zaten düzgün ve yasal bir şekilde iTunes kaydını yaptığın taktirde bütün programları indirebilecek ve garanti şartların tehlikeye girmeden rahatca restore işlemleri de yapabileceksin. Diğer bir sorun ise Video formatları hakkında olmuş. Apple iPod ürünlerinin hepsi sadece .mp4 formatındaki videoları desteklemektedir. Alternatifi bulunmamaktadır.

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

merhaba ben ipod touch alacağım,amacım film-internet ve biraz da oyun...2g mi almalıyım yoksa 1g mi?1g de jeilbreak güzel ancak müzik vb dinlersem 2g deki tuşlar işimi görür,wireless olayında kendin girmen gereken dns falan oluyormuş onlar zor mu yani dns yi bilmiyorum o nedenle soruyorum...sadece mp4 mü destekliyor?çünkü nwz-a815 i kullanıyorum ve çevirmeler çok uzun sürüyor:( avi destekleme yok mu?jb nin diğer artıları nelerdir?touch a bir şekilde gps aktarılamaz mı?

cevapların için şimdiden çok teşekkür ederim

• Merhaba arkadaşım,

Bütün Apple iPod ürünleri 3,5 mm stereo kulaklık çıkışına sahiptir. Bu sebeple bütün 3,5 mm lik kulaklıkları kullanabilirsin.

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: alumsum_89

hocam bi sorum var gayet amatör bi soru ama idare edin:) emin olmak için.
    ipodların orijinal kulaklıklarının girişi düz ya
    L şeklinde kulaklık girişi olan cx300ü alsam taksam problem yaratır mı?
    ona göre alıcam da :)
  • Merhaba arkadaşım,

Genellikle son 1 yıldırdır süregelen ve tartışılan bir konudur iPod larda eskisi gibi ses yüksek değil diye. Ama ben buna pek fazla katılmıyorum. Son yeni jenerasyon ürünlerin hepsi Dünya sağlık örgütü tarafından insan kulağına uygun olan desibellerdeki sınırlama yapılmıştır. Ama beni normal derecede ses yüksekliği olarak tatmin eden bir sese sahip. Sıralamam gerekirse en yüksek ses sırasıyla, Shuffle, nano, Video, iPhone , Touch dır.

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet331

ipod nano 4g almayı düşünüyorum ama kafama birşey takıldı mevcut kulaklıkla çokmu kötü ses ve bas veriyorda ipod sahibi her insan iyi bir müzik deneyimi için sennheiser tarzı kulakiçi kulaklıklara yöneliyor?????

ve apple bu yönelimi faketmiyormu

• Merhaba arkadaşım,

Benim sana tavsiyem Library listenin hepsini kaldırıp, örnek 1 tane mp3 üzerinde kapak ekleme yapıp sync etmendir. Şayet başalılı oluyorsa sanırım anlık iTunes dan kaynaklanan bir sıkıntı başgöstermiştir.

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: Maqq

Merhaba.İpod touch'da şarkılarımın hepsine albüm kapağı atmıştım.Sonra birkaç şarkı daha attım. ve bütün albüm kapakları bir anda sapıttı. Kapaklar karıştı başka şarkıcılarda çıktı vs. napabilirim ??
  • Merhaba arkadaşım,

Sanırım senin muhtemelen bir cookies problemin var. Bunun için, Settings kısmında Safari ye gir, hemen en alt kısımda Clear Cookies , Clear History ve Clear Cache işlemi yaptıktan sonra, cihazını Sol üst köşede bulunan butona ve Seçme tuşuna basarak Swich the Power Of yaparak cihazını kapat ve tekrar sol üst köşedeki açma buttonuna basarak cihazını aç ve dene. Büyük bir ihtimalle sorunun çözülecektir.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: vogue

merhaba

ipod touchtan internete girdiğim zaman şifre gerektiren sayfalarda şifremi kullanıcı adımı giriyorum ama sayfada giriş yapmış görünmüyorum. mesela DH'e üye girişi yapıp pm'lerime bakamıyorum..herhangi bi ayarı var mı acaba bunun ?

teşekkürler.

• slm beyler bir sorum olucak bende itouch ve 4g nano var ben bunlara başka bilgisayardaki itunes deki müzikleri benimkiler silinmeden atamam mı?
  • Geçen ayın 24 ünde ipod touch ımı tuşu bozulduğu için servise verdim değişicek dediler hala bir haber yok ne yapabilirim ? 30 günü geçti
  • akşam deneyeceğim dostum dediklerini, umarım hallolur sorun..

şimdiden yardımın için çok teşekkürler :)

quote:

Orjinalden alıntı: AppleDestek

Merhaba arkadaşım,

Sanırım senin muhtemelen bir cookies problemin var. Bunun için, Settings kısmında Safari ye gir, hemen en alt kısımda Clear Cookies , Clear History ve Clear Cache işlemi yaptıktan sonra, cihazını Sol üst köşede bulunan butona ve Seçme tuşuna basarak Swich the Power Of yaparak cihazını kapat ve tekrar sol üst köşedeki açma buttonuna basarak cihazını aç ve dene. Büyük bir ihtimalle sorunun çözülecektir.

Saygılar.

quote:

merhaba

ipod touchtan internete girdiğim zaman şifre gerektiren sayfalarda şifremi kullanıcı adımı giriyorum ama sayfada giriş yapmış görünmüyorum. mesela DH'e üye girişi yapıp pm'lerime bakamıyorum..herhangi bi ayarı var mı acaba bunun ?

teşekkürler.

• ben pek memnun olduğumu söyleyemiycem açıkçası. bende 16gb 2nd gen touch var. 2 hafta oluyo alalı. öncesinde sony nw-a1000 kullanıyodum. aralarında bariz ses kalitesi farkı var ve sony nin yanına yaklaşamıyo maalesef ipod. kulaklığım da sennheiser cx300 bu arada...

zamanla kulağımız buna da alışır artık yapacak bişey yok...
  • quote:

Merhaba arkadaşım,

Yeni bir ürün almayı planlayan arkadaşlara her zaman önerim Yeni nesil iPod Touch ı beklemen ve satınalamandır. JB işlemi hakkında herhangibi desteğim bulunmamaktadır. Zaten düzgün ve yasal bir şekilde iTunes kaydını yaptığın taktirde bütün programları indirebilecek ve garanti şartların tehlikeye girmeden rahatca restore işlemleri de yapabileceksin. Diğer bir sorun ise Video formatları hakkında olmuş. Apple iPod ürünlerinin hepsi sadece .mp4 formatındaki videoları desteklemektedir. Alternatifi bulunmamaktadır.

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

merhaba ben ipod touch alacağım,amacım film-internet ve biraz da oyun...2g mi almalıyım yoksa 1g mi?1g de jeilbreak güzel ancak müzik vb dinlersem 2g deki tuşlar işimi görür,wireless olayında kendin girmen gereken dns falan oluyormuş onlar zor mu yani dns yi bilmiyorum o nedenle soruyorum...sadece mp4 mü destekliyor?çünkü nwz-a815 i kullanıyorum ve çevirmeler çok uzun sürüyor:( avi destekleme yok mu?jb nin diğer artıları nelerdir?touch a bir şekilde gps aktarılamaz mı?

cevapların için şimdiden çok teşekkür ederim

çok saol,ben itunes ile her türlü oyunu ve programı ücretsiz olarak indirebilecek miyim yani?bir de yeni nesil ipod touch ne zaman gelecek,fiyatı hakkında bir bilgin varmı?ve artıları ne olacak?çok saol başını ağrıtıyorum ama cumaya kadar bir touch almak istiyordum şimdi aklım karıştı,cevabın için şimdiden çok teşekkür ederim

• Jailbreak olayını anlayamadım nedir jailbreak?
  • öncelikle bukadar arkadaşın ihtiyaçlarını karşıladığınız için teşekkür ediyorum. benim de sorum olacak.

ipod un içinde veri yok açtığımda itunes dan restore edin diyor ancak itunes restore edemiyor ipod u ne zaman taksam bilgisayara format disk yazısı çıkıyor formatta atamıyor alete. restore dede sona geliyor sonra tekrar format at yazısı geliyor windows tarafından. internette yazılan yapabileceğim herşeyi denedim ama başarılı olamadım. benim ipod geçen sen ABD den hediye olarak gelmişti. 3. nesil 4 gb lık.. elimde fatura olmadığından da bilcom a felan başvuramıyorum. problem ne olabilir nasıl çözebilirim. itunes u sildim son sürümünü tekrar yükledim yapılabilecek herşeyi yaptım farklı bilgisayarlarda farklı kablolarla denedim ama problem aynı. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: creater_6

Jailbreak olayını anlayamadım nedir jailbreak?

Şu linke bi göz gezdir arkadaşım
    http://forum.donanimhaber.com/m_21894789/tm.htm
  • herkese selamlar uzun suredir ipod nano 4g kullanıyorum.
    ipod touch almayı düşünüyorum. 1. nesil ve 2. nesil arasında tam olarak ne fark var?
    bir de bazı yabancı forumlara göz gezdirdim, 2. nesil touch jailbreak edilemiyormuş. ekstra bir chip mi ne takmak lazımmış. bu ne kadar dogru?? bu sorularım cevaplarını alabilirsem sevinirim, benimde kafamda soru işaretleri kalmamış olur.
  • Artemi$ ipod nano 4g kullanıyorum demişsin nasıl cihaz memnunmusun yada şöle soruyum neden ipod touch almak istiyorsun nano 4g den memnun değilmisin

bende nano 4g düşünüyorumda fikirlerini belirtirsen sevinirim
  • ipod nano 4g alıp ta memnu olmayan var mı kimileri ses kalitesi iyi değil diyo ne kadar doğru.Bir de ipod nano da görüntülenen resimler yakılnlaştırılabiliyor mu
  • Merhaba ben bundan 1 hafta önce ipod touch'ımı satıp 2. jenerasyon touch'ımı aldım ama dünya genelindeki %90 insanın yaşadığı WPA-PSK şifreli yani bir çok kişinin kullandığı şifreli modeme bağlanamıyorum 'unable to connect' tarzı bir yazı çıkıyor apple'ın sitesinde ve birçok forumda herkes aynı şeyden şikayetçi şifresiz, WEP yada WPA-2 yapınca çalışıyo tık diye giriyor ama WPA'da bağlanmıyor ayrıca sadece buda değil 2. sorun müzik dinlerken birden ana menüye dönüyor müzik duruyor 3.sorun programlar birden açılmamaya başlıyo 4.sorun sleep modundayken bazı şarkılarda atlama yapıyo ama bu saydığım 2. 3. ve 4. sorunlar çok nadir olan soranlar 1. sorun hep var apple neden böyle yaptı anlamadım herkes sadece 2.2'yi bekle diyo çünkü yazılımsal sorunmuş sadece elimde 1 yıllık garanti belgesi faturası mevcut istesem götürürüm ama herkes böyle sorunlar yaşadığı için bekliyorum sizdede böyle sorunlar var mı arkadaşlar?

• Neden Ipod Touchlarda Türkçe dil desteği yok? Bu konuda çalışmalar varmı?
  • Cok tesekkurler dostum sayende bu msji ipodumdan yaziyorum :))

quote:

Merhaba arkadaşım,

Saygılar.

quote:

merhaba

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 2 Kasım 2008; 14:46:37 >

• İyi günler, soru biraz garip olacak ama... 6g kullanıyorum 80gb makine usbden şarj oluyor ama prizden ve arabada çakmak girişinden nasıl şarj olduğunu anlamadım aparatlar mevcut ama herhangi bir şarj oluyor ibresi gözükmüyor ne yapmamı önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.