Şimdi Ara

Apple iPod Hakkında Sorularınız Var Mı ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müzik dinlerken aleti kapatıp, ertesi gün tekrar açınca müziğe kaldığı yerden devam etmesinin bir yolu var mı? eski ipod video kaldığı yerden devam ederdi, touch 2G aldım her seferinde kaldığım parçayı hatırlayıp, bulup öyle devam etmem gerekiyor...
  • ıpod da 4gb de albumkapaklarını göstermesi için albüm kapaklarının boyutu ne kadar olmalı
  • Merhaba arkadaşlar

Bende bi' tane ipod touch 8GB var. Laptop'um ile şarkıları atıyordum ama 1 ay önce laptopum çalındı. Şu anda ipod içinde 200 tane şarkı bulunmakta ve bunların yedeği de bende yok çalınan laptop ile hepsi gitti.

Ben şimdi diğer bilgisayarıma itunes yükleyip başka şarkılar ipoduma atmak istesem ipoddaki şarkılar silinir mi?

Şimdiden teşekkürler...
  • itunes den ipod a ne yaptıysam resim aktaramadım bunu nasıl çözebilirim
  • itunestan ipod shuffleıma şarkı atamadım.itunes ipodu goruyor sarkıyı atıyorum bi sure donuyr sonra disk cannot red diye bi yazı geliyor.ne yapacağımı şaşırdım.
  • ya ben ipod touchı kardeşime vermiştim getirdiğinde oyun müzik filan yüklemiş(başka bi ituneste) ben kendi itunesten baktım hiç öle müzikler gözükmüyordu bende sync yapıyım dedim yaptım erase ad sync diye seçenek geldi tıkladım sonra transfer dont transfer diye 2 seçenek geldi transfer dedim müzikler gidiyor onu anladım ancak oyunlara artık girmio tıklıyorum 2 sn sonra ana menüye gelio
  • ipod touch 2g kullanıyorum ve gayet memnunum. ama bi ara 15-16 tane uygulama yüklemiştim appstore dan.bikaç gün geçti aradan uygulamaları açtıktan hemen sonra kapanmaya başladı hepsi kendikendine. sonra hepsini silip baştan bikaçtane uygulama yükledim şimdi çalışıyorlar.. o kapanma neden kaynaklanmış olabilir ?

birde ipod touch için belli bi uygulama sınırı var mı ?
  • İpod Touch 2. gen.'de video çıkışını televizyona verdiğimde 20 saniye kadar TV'de video gözüküyor, sonra ekran kararıp sadece ses geliyor, ne yaptımsa düzelmedi. Çözümünü bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppleDestek

Merhaba arkadaşım,

Yaşamış olduğun sıkıntıyı birçok Touch kullanıcısı yaşamakta. Ama bunların hepsi modem den kaynaklanan sorunlar. Çünkü Apple firmasının üretmiş olduğu bütün Wi-fi özellikli ürünleri 128bit protokolü üzerinden internete bağlanıyor. Fakat çoğumuzun kullandığı modem 64bit le bağlanıyor ve elindeki cihazda sana internet çıkışı vermiyor.

Yani kısaca özetlemem gerekirse aslında bağlantı kuruyoruz ama IP (modemin cihaza atadığı numara) alamadığımız için internete çıkış yapamamaktayız. Bunun için bizim dns i elle yazmamız gerekiyor. Bunu da;

Settings » General » Network » Bağlantı isminizin yanındaki mavi Ok a basın » Ardından DNS kısmına dns i yazın. (Örnek DNS: 4.2.2.2)

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: hasancan

Merhaba ben bundan 1 hafta önce ipod touch'ımı satıp 2. jenerasyon touch'ımı aldım ama dünya genelindeki %90 insanın yaşadığı WPA-PSK şifreli yani bir çok kişinin kullandığı şifreli modeme bağlanamıyorum 'unable to connect' tarzı bir yazı çıkıyor apple'ın sitesinde ve birçok forumda herkes aynı şeyden şikayetçi şifresiz, WEP yada WPA-2 yapınca çalışıyo tık diye giriyor ama WPA'da bağlanmıyor ayrıca sadece buda değil 2. sorun müzik dinlerken birden ana menüye dönüyor müzik duruyor 3.sorun programlar birden açılmamaya başlıyo 4.sorun sleep modundayken bazı şarkılarda atlama yapıyo ama bu saydığım 2. 3. ve 4. sorunlar çok nadir olan soranlar 1. sorun hep var apple neden böyle yaptı anlamadım herkes sadece 2.2'yi bekle diyo çünkü yazılımsal sorunmuş sadece elimde 1 yıllık garanti belgesi faturası mevcut istesem götürürüm ama herkes böyle sorunlar yaşadığı için bekliyorum sizdede böyle sorunlar var mı arkadaşlar?

Usta dediğini yaptım yine olmadı. Sanırım olmuycak hiç bir şekilde...

• ipod nano 4.nesil kullanıyorum update yapmanın ne faydaları war
  • Arkadaşlar Bende ipod nano 2G. var Bugün restore ederken 1439 hatası verdi ve açılmıyor nasıl düzeltebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim..
  • 8 gb ipod touch var bende ilk çıkan modellerden , bunun versiyonunu falan yükseltmek istiyorum sonrada jailbreak yapmak, en son yüklediğim 1.1.4 dü ama 1.1.3 gözüküyor neyse sorun değil sanırım o , bunu en son sürüm neyse onu yapmak istiyorum,
    sorum direkt olarak 2.2 jailbreak yaparsam olur mu? yoksa aşama aşama olarak mı? gidiliyor , nasıl yapacağım?
    aslında şu an bir versiyonundan sorunum yok ama bayağadır mp3 v.s. yüklememiştim çünkü şimdi içinde bilmem kaç gb mp3 var, başka bilgisayardan yüklenmiş olan şimdi benim bilgden yuklersem bir kaç tane hepsi gider diyebayağıdır usb ile pc arasında bağlantı kurmadım, şimdi sarkı atayım dedim, usb bağlayınca tarayıcı resim donanımı olarak buldu neyse,

nasıl yapacağım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: caine_

ipod touch 2g kullanıyorum ve gayet memnunum. ama bi ara 15-16 tane uygulama yüklemiştim appstore dan.bikaç gün geçti aradan uygulamaları açtıktan hemen sonra kapanmaya başladı hepsi kendikendine. sonra hepsini silip baştan bikaçtane uygulama yükledim şimdi çalışıyorlar.. o kapanma neden kaynaklanmış olabilir ?

birde ipod touch için belli bi uygulama sınırı var mı ?

dostum bende de aynı sorun var, ipod touch 1g var bende geçenlerde oldu servise götürdüm bişe diyemediler su sorundan dolayı olabilir diye,restore yap düzelir dediler yaptım düzeldi.virüsten olabileceğini tahmin ediyorum/limewire vs gibi paylaşım programlarından indirilen müzikler sebep olabiliyormuş ama/kullanmıyorum ama öyleymiş...sanırım pc'mdeki virüslerden dolayı olabilir...Ama işin garip kısmı Mac os x gibi virüs tanımayan bi işletim sisteminin üreticisi Apple'in firmayı yok olmaktan kurtaran ürünü olan İpod'da neden virüs gibi birşey söz konusu olabiliyor anlayamıyorum..(eğer ki denildiği gibi virüs kaynaklı bir sorunsal ise bunlar)

Ve de merak ettiğim bir şey: 'Restore yapmanın İpod'a bir zararı var mıdır ? '

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamweavercs4 -- 14 Ocak 2009; 0:48:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

itunes den ipod a ne yaptıysam resim aktaramadım bunu nasıl çözebilirim

Dostum ipod'unu bağladıgında pcye itunes açılıp solda ipodunun ismi çıktıgında ona tıkla ve photos sekmesine gel 'sync photos from' yazan yerin sagındaki Gözat gibi bir tuş var oraya tıkla atmak istediğin fotografları "fotograflarim" vs . gibi isimlendir ve hep aynı yerde barındır ve atmak istediğin fotografları bugun attım diyelim yarın yeni fotografların oldu onları da muzik gibi sürükle at yapamıyoruz maalesef,atmayı istediğin yeni fotografları da "fotograflarim" vs. diye isimlendirdiğin dosyanın içine bırak ve sync yap tamamdır =)

ve eğer ki ipodda photos içinde farklı klasörler oluşturmak istiyorsan yani hepsi 'photos library' içinde durmasın dersen de "fotograflarim" vs. diye isimlendirmiş oldugun klasörü aç devamında açtığın klasör içinde yeni klasör oluştur fotografları onun içine at ve tekrar sync yap... atıyorum aile ya da arkadaşların fotograflarını ayırmak için bunu yapabilirsin...

Neyse elimden geldiği kadarıyla yardım etmeye çalıştım,umarım işinize yarar...

Saygılarımla,

Okan :)

• quote:

Orjinalden alıntı: faceoff

ıpod da 4gb de albumkapaklarını göstermesi için albüm kapaklarının boyutu ne kadar olmalı

aslında farketmez ama 300 x 300 idealidir ..200 x 200 ya da 250 x250 ,400 x400 bulman sorun değil... ama ideali 300
  • quote:

Orjinalden alıntı: XVIDZ

Merhaba arkadaşlar

Bende bi' tane ipod touch 8GB var. Laptop'um ile şarkıları atıyordum ama 1 ay önce laptopum çalındı. Şu anda ipod içinde 200 tane şarkı bulunmakta ve bunların yedeği de bende yok çalınan laptop ile hepsi gitti.

Ben şimdi diğer bilgisayarıma itunes yükleyip başka şarkılar ipoduma atmak istesem ipoddaki şarkılar silinir mi?

Şimdiden teşekkürler...

İtunes'da bu yazıyor başka pcde de kullanacak mısın falan gibi(tam emin olarak hatırlamıyorum) eğer ki sarkılarını ipodundan dier bilgisayarına aktarmak istersen de böyle birşey yok,Apple'in muziklerin telif haklarını korumak/İllegal olarak kopyalanmasını önlemek amacıyla yaptıgı bir kısıtlama bu...İpod için hayal kırıklıgı bence/160 gb ipod oldugunu düşün taşınabilir hard disk yerine kullanmak istemek elbet ki mantıklı ama maalesef böyle...

Not: 160 gb yok bende, ipod touch 1g 8gb var

Saygılar

• Ben de ipod touch 8gb 2g almayı düşünüyorum(martta).İstanbul sirkeci de ucuz oluormuş.Ama garanti veriolar mı yani bi bozukluk fln çıkar mı? Kaçak mı gelior ? kaçak gelmesi bi sorun yaratır mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bariss93

Ben de ipod touch 8gb 2g almayı düşünüyorum(martta).İstanbul sirkeci de ucuz oluormuş.Ama garanti veriolar mı yani bi bozukluk fln çıkar mı? Kaçak mı gelior ? kaçak gelmesi bi sorun yaratır mı

Alacagın yer hakkında bir fikrim yok ama eğer ki Apple Store/ Teknosa/Bimeks ya da Vatan computer (herneyse) gibi yerlerden almayacaksan sorun olabilir diye düşünüyorum ki benim ipod abd'den geldi, bi ara bi sorun oldu bozuldu servis benden fatura ibrazi istedi ve bi süre sonra direk yeni ipod verdiler...normalde nereden alınırsa alınsın garantisi dünya çapında geçerli ama sana ipod'un cıktıgı/satıldıgı yerden bi fatura veremiyorlarsa ilerde başın agrıyabilir...

Ve de artık 8 gb ucuzladı gibi,ilerde yaşanabilme ihtimali olabilecek sorunları düşünürsen sana garanti sunan bi yerden almanı tavsiye ederim...

Saygılarımla,

Okan

• Apple destek merhaba

Benim 2 sorum olacak:

1-)Kardeşim yeni ipod nano (4g)8 gb aldı.Şimdi bu alete video nasıl atabilirim?Quicktime fln çeviriyor mu?
    2-)Bende ipod mini 4 gb var.İlk çıkanlardan.Şimdi bu aletin şarjı full gösteriyo.Fakat bazen bir şarkı bitmeden kapanıyor.İşin ilginç yanı;elimle ısıttığım yarıya geliyo şarj.Şimdi batarya sorunluysa ne yapmam gerkiyor?

Şimdiden teşekkürler....................

• Merhaba ,
    biliyorum ki ipod touch ta güncelleştirme yapınca veya jailbreak yapınca 200 mb gibi birşey yükleniyor.Her seferinde 200 200 artıyomu yoksa hep 200 mü kalıyo çünkü ozaman hiç 8 gb almanın mantığı yok çünkü yüklene yüklene 1gb de olur 2 gb da olur!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.