Şimdi Ara

Apple İpod touch 3G 8gb JailBreak yapıldı.Buyrun(konu editlenmiştir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
8.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar ilk önce Hepinize Teşekkür ediyorum.Bilmeyenleri Bilgilendirdiniz içinç

Ben Daha Bügün İpot touch 3G 8Gb aldım aldıgımda 3.1.2 Sürümü vardı itunesi kurdum ve ipodu pc ye bagladım.jb olayını bilmiyordum.Ve sürümü 3.1.3 e yükselttim keşke yapmasaydım ama cahillik işte yaptık.
    şimdi bu gecici jb olayını okudum buradan aklıma bir soru takıldı.Bu jb olayını yaptık diyelim içine oyun program vs.. yükledim ipod u kapatınca bu uygulamalarda gider mi? eger giderse yapmaya gerek yok sanırsam. yardımcı olursanız Sevinirim.Şimdiden Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Met

Merhaba Arkadaşlar ilk önce Hepinize Teşekkür ediyorum.Bilmeyenleri Bilgilendirdiniz içinç

Ben Daha Bügün İpot touch 3G 8Gb aldım aldıgımda 3.1.2 Sürümü vardı itunesi kurdum ve ipodu pc ye bagladım.jb olayını bilmiyordum.Ve sürümü 3.1.3 e yükselttim keşke yapmasaydım ama cahillik işte yaptık.
    şimdi bu gecici jb olayını okudum buradan aklıma bir soru takıldı.Bu jb olayını yaptık diyelim içine oyun program vs.. yükledim ipod u kapatınca bu uygulamalarda gider mi? eger giderse yapmaya gerek yok sanırsam. yardımcı olursanız Sevinirim.Şimdiden Teşekkürler

Gitmez ama kapatırsan eğer açmak için bilgisayara bağlayıp tekrar blackrain ile jb yapman gerekecek. Ayrıca pm attım. Oyunlar falan silinmez yani merak etme. Bekleme modunda tutucaksın aleti kullanmazken.

• bende indirip bir deneyeceğim. Teşekkürler arkadaşlar.Eğer yaparsam detaylı bir rehber hazırlarım.

Not: Touch ımı satmaya karar verdiğim günlerde JB olduğunu söylediniz ya Ne şanslı benden alacak olan kişiye
  • kardeşim 1 sayfa yazı yazmışım önce onu okusanıza bak sonunda ne yazıyo

"usb yi takıp blackra1n e giriyoruz make it ra1n dioruz 10sn sonra çalışıyo herşeyi yerinde hiçbir değişiklik olmadan... "
  • tamamda bize firmware lazımdı onu indirdim o arkadaştan senin anlattığından yağtım zaten sağol valla çalışıyor :D Şuanda Cydia ve ROCK yüklüyorum
  • arkadaşlar aklıma birşey takıldı. Cihazı kapattık diyelim Blakrain i tekrar kuracağız Cydia dan tekrar yüklemeleri mi yapacağız? Eğer öyleyse ben 15 dk dır uğraşıyorum daha kuracak. 10 sn de nasıl olacak bu iş? Cydia dan dönüyor tüm olay ROCK ı neden indirdik peeki?
  • rock bagzı uygulamalar için filan sanırım o konuda bi bilgim yokta
    usb yi takıcaksın açacaksın itunes u restore isticek ona dokunmadan blackra1n i açıcaksın 10 15 sn sonra ituns da ipod restore olmus gibi oluyo cak uyarı filan vermiiyo ipod kilit moduna gçiyo direk anlasın usb yi çekiceksin.
  • Arkadaşlar 3gs 3.1.3 versyonlar için jailbrek ne zaman çıkıyor bir duyumu olan var mı? Birşey bilen yazsın lütfen bu cihaz eğer çıkmayacaksa bir işe yaramayacak:(((
  • geohat yapmış jb 1 2 ay işinde yayınlar büyük ihtimal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreocak

geohat yapmış jb 1 2 ay işinde yayınlar büyük ihtimal...

Zaten 1-2 aya 4.0 çıkacak. Eğer yaptıysa bu ayı sonuna çıkar.
  • Beyler adamlar acık acık yazmıslar, dev team blogtan okudum az once

İpod Touch 1g bütün seriler
    İpod Touch 2g MB ile başlayan modelller(Yani ilk Çıkanları) jaılbreak yapılabiliyor.

Bu donanımlar uzerınde ıstedıgınız fırmware ı jb yapabilirsiniz. Dev Team en son 3.1.3 u detsekleyen JB yazlımını cıkardı. Yani Suanda Itouch 2g 3.1.3 fw sıne sahıp bir cihaz jb yapılabilir.

İpod Touch 2g MC modeler ve İpod Touch 3g henuz kırılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snr_silencer -- 11 Nisan 2010; 15:28:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snr_silencer

Beyler adamlar acık acık yazmıslar, dev team blogtan okudum az once

İpod Touch 1g bütün seriler
    İpod Touch 2g MB ile başlayan modelller(Yani ilk Çıkanları) jaılbreak yapılabiliyor.

Bu donanımlar uzerınde ıstedıgınız fırmware ı jb yapabilirsiniz. Dev Team en son 3.1.3 u detsekleyen JB yazlımını cıkardı. Yani Suanda Itouch 2g 3.1.3 fw sıne sahıp bir cihaz jb yapılabilir.

İpod Touch 2g MC modeler ve İpod Touch 3g henuz kırılmadı.

Peki 3.1.2 3g 3gbler jb olabiliyor mu?
  • yANLIŞ BİLİYORSUNUZ!

benim ipod touch ım 3g 8gb MC model.

Şuanda Jail Break li. HENÜZ KIRILMADI DİYE BİRŞEY YOK. SAdece kapandığında tekrardan JB yapmanız gerekmekte. Hepsi bukadar. Bekleme modunda bırakırsanız hiç bir şey olmuyor zaten.
  • Hm peki arkadaşlar JB olayını tamamen kaldırmak için İ tunes tan restore dememiz açılışta DFU yu kapatır mı?

Malum ürün satılıkta şuanda alacak kişiye söyleyeceğim elbet istemezse fabrika ayarına döndürüp teslim edeceğim.
  • evet dfu ya al orjinal restore çek bitti eskisi gibi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucav

yANLIŞ BİLİYORSUNUZ!

benim ipod touch ım 3g 8gb MC model.

Şuanda Jail Break li. HENÜZ KIRILMADI DİYE BİRŞEY YOK. SAdece kapandığında tekrardan JB yapmanız gerekmekte. Hepsi bukadar. Bekleme modunda bırakırsanız hiç bir şey olmuyor zaten.

neyi yanlış biliyoruz kardeşim 1 sayfa açıklama yapmışım onların bahsettigi untreth JB sürekli olan...
  • Emreocak senin dediğin yöntemle kırdım.Arkadaşların bahsettiği şey genel olarak anlaşılıyor. 3g İ touch için henüz JB mümkün değil deniyor. Şuanda Kalıcı olmayan JB yapılabiliyor. Uygulama yükleniyor. Yani JB mümkün. Mümkün değil demelerine yanlış dedim.

Sağolasın senin dediğin yöntemi kullanarak kırdım senin yanlışın yok
  • kalıcı olmayan JB'lerde diyelimki dışardayken pil bitti kapandı güzelim alet.. sıfırlandı, içindeki bütün programlar gitti, içindeki bütün notlar fln ne varsa gitti yani öyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkyerguney
    kalıcı olmayan JB'lerde diyelimki dışardayken pil bitti kapandı güzelim alet.. sıfırlandı, içindeki bütün programlar gitti, içindeki bütün notlar fln ne varsa gitti yani öyle mi ?

Pc ye baglayip restore etmeden blackra1n ile jb yaparsan icindeki hicbirsey silinmez.
  • Arkadaşlar Emre 'nin yaptığı işlem biraz daha detaylı olarak

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=38829160
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.