Şimdi Ara

Apple İpod touch 3G 8gb JailBreak yapıldı.Buyrun(konu editlenmiştir. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
8.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emreocak

nerde bi sorun çıkıyo buyrun buraya yazın elimizden geldigince ayrıdmcı olmaya çalışalım

verilen siteden 3.1.2 sürümlü yazıımı indirdim ama itunes bunu ipoda yükletmiyor.sorunum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre571

arkadaşlar ipod touch 3g 3.1.3 versiyonluyum restore çekmek için shitf e bastım indirdiğimn dosyayı seçtim 30 sn sonra filan şöyle bir hata verdi The ipod ''ipod'' cannot be restored at this time because the ipod software uptade server could not be contacted or is temporarily unavailable diyor yardım edin lütfennn

Bu hata bende de vardı bir ara. Sadece bu hatayı çözemediğim için 2 hafta jailbreaksız kaldım.
    Sorun internet bağlantısını kestiğin için.
    Ne kadar yüklemeye çalıştığımız şey eski firmware olsada gene apple'den dosyanın orjinal olup olmadığı kontrolunu yapıyor tahminimce.
    İnterneti bağlayın sorun çözülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: berat23
    quote:

nerde bi sorun çıkıyo buyrun buraya yazın elimizden geldigince ayrıdmcı olmaya çalışalım

verilen siteden 3.1.2 sürümlü yazıımı indirdim ama itunes bunu ipoda yükletmiyor.sorunum bu.

Yükletmiyor diye birşey yok. Biryerde hata yapıyorsunuzdur. Yanlış firmware indirmiş olabilirsiniz.
    Hatanın olduğu scrnshot'ı ekleyebilirmisiniz. Yada ne hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: berat23
    quote:

Yükletmiyor diye birşey yok. Biryerde hata yapıyorsunuzdur. Yanlış firmware indirmiş olabilirsiniz.
    Hatanın olduğu scrnshot'ı ekleyebilirmisiniz. Yada ne hatası veriyor.

Alıntıları Göster
    bu dosyanın adı

Apple İpod touch 3G 8gb JailBreak yapıldı.Buyrun(konu editlenmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: superposition

bu dosyanın adı

Alıntıları Göster
    bu da verdiği hata.

• quote:

Orijinalden alıntı: superposition

bu da verdiği hata.

Alıntıları Göster
    Uçav ve emeği geçen herkese çok teşekkürler. İpod Touch 8 GB 3G (MC...) ye jailbreak yaptım ve şuanda içinde en azından 300 $ lık uygulama var.
    anlatılanlarda eksik hiçbirşey yok bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Met
    Merhaba Arkadaşlar ilk önce Hepinize Teşekkür ediyorum.Bilmeyenleri Bilgilendirdiniz içinç

Ben Daha Bügün İpot touch 3G 8Gb aldım aldıgımda 3.1.2 Sürümü vardı itunesi kurdum ve ipodu pc ye bagladım.jb olayını bilmiyordum.Ve sürümü 3.1.3 e yükselttim keşke yapmasaydım ama cahillik işte yaptık.
    şimdi bu gecici jb olayını okudum buradan aklıma bir soru takıldı.Bu jb olayını yaptık diyelim içine oyun program vs.. yükledim ipod u kapatınca bu uygulamalarda gider mi? eger giderse yapmaya gerek yok sanırsam. yardımcı olursanız Sevinirim.Şimdiden Teşekkürler

Aynı durumdayım offff

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Merhaba Arkadaşlar ilk önce Hepinize Teşekkür ediyorum.Bilmeyenleri Bilgilendirdiniz içinç

Ben Daha Bügün İpot touch 3G 8Gb aldım aldıgımda 3.1.2 Sürümü vardı itunesi kurdum ve ipodu pc ye bagladım.jb olayını bilmiyordum.Ve sürümü 3.1.3 e yükselttim keşke yapmasaydım ama cahillik işte yaptık.
    şimdi bu gecici jb olayını okudum buradan aklıma bir soru takıldı.Bu jb olayını yaptık diyelim içine oyun program vs.. yükledim ipod u kapatınca bu uygulamalarda gider mi? eger giderse yapmaya gerek yok sanırsam. yardımcı olursanız Sevinirim.Şimdiden Teşekkürler

Aynı durumdayım offff

Alıntıları Göster
    beyler ciha3.1.2 yi kurmuyorsa siteden 2g cihazın kini deneyin 2,1 3.1.2 indirip bide onunla deneyin cihazın FW sirümüyle sizinki uyuşmuyor diyor hatada.... ne zamandır giremiyorum biraz gebi yanıt kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Aynı durumdayım offff

Alıntıları Göster
    30. kez yazıyorum beyler lütfen yorumları tamamen okuyun hiç bir şey gitmiyor blackra1n le açıyorsunuz bu kadar hiçbi dosyanız gitmiyor....

• quote:

30. kez yazıyorum beyler lütfen yorumları tamamen okuyun hiç bir şey gitmiyor blackra1n le açıyorsunuz bu kadar hiçbi dosyanız gitmiyor....

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba benim ipod un kutusunda MC086BT/A yazıyor i tunes u kurdum herhangi bir güncelleme yapmadım JB için yapmalımıyım yoksa böyle kalsın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayako

Arkadaşlar merhaba benim ipod un kutusunda MC086BT/A yazıyor i tunes u kurdum herhangi bir güncelleme yapmadım JB için yapmalımıyım yoksa böyle kalsın mı?

Alıntıları Göster
    Mc modellere malesef anlatıgım gibi sıırlı jb yapılabilior yani cihazı kapatıgınız zaman pc den açmanız gerek fw sürümünüz 3.1.2 ise direk başlayın yapmaya 3.1.3 ise düşürmeniz gerekecek yukarda hepsini yazdım bişey olursa burdyaım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucav

black1rain i C: nin içine atın oradan çalıştırın.Ayrıca İLK MESAJ da link verdim Black1rain de DLL ARIZASI alanlar şu linke baksın diye.

Alıntıları Göster
    bu olay wireless olmadan olmuyor sanırımnerden bulcam ben wireless i???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_MV

Wireless'e gerek yok; bilgisayarda internet ve bağlantı kablosu yeterli. İlerde cihaza indirmek istiyorsan uygulamaları o zaman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Wireless'e gerek yok; bilgisayarda internet ve bağlantı kablosu yeterli. İlerde cihaza indirmek istiyorsan uygulamaları o zaman lazım.

yani pc de net varsa usb ile ipod da da mı oluyor ?şayet benim ppc de oyle oluyor lütfen bunda da olsun??:D:D
  • quote:

quote:

quote:

yani pc de net varsa usb ile ipod da da mı oluyor ?şayet benim ppc de oyle oluyor lütfen bunda da olsun??:D:D

Bazı uygulamalarla yapılabiliyor. Uygulamayı bilmiyorum fakat mümkün. Bulursanız lütfen bana da özel mesaj atın uygulamanın adını.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bazı uygulamalarla yapılabiliyor. Uygulamayı bilmiyorum fakat mümkün. Bulursanız lütfen bana da özel mesaj atın uygulamanın adını.

Alıntıları Göster
    malesef blackra1n ve cydia internete bagımlı çalışıyor ya 3G olucak yada Wifi...

• quote:

malesef blackra1n ve cydia internete bagımlı çalışıyor ya 3G olucak yada Wifi...

Alıntıları Göster
    evet belirttiğimi hatırlıyoırum Wİ-Fİ konusunu.

Arkadaşlar tekrar uyarıyorum JB yapıldığında Cihaz ısınacaktır.Normaldir. Şarjınızda kısa gidecektir. Açıkcası benim için şarj önemli. 1500 dolumluk olsa hergün şarj etseniz;

1500/365= 4,000155645425468..... gibi bir süre eder. Yani 4 yıl. JB siz 2 günde bir şarj ederseniz 8 yıl Temel matematik

• quote:

Arkadaşlar tekrar uyarıyorum JB yapıldığında Cihaz ısınacaktır.Normaldir. Şarjınızda kısa gidecektir. Açıkcası benim için şarj önemli. 1500 dolumluk olsa hergün şarj etseniz;

1500/365= 4,000155645425468..... gibi bir süre eder. Yani 4 yıl. JB siz 2 günde bir şarj ederseniz 8 yıl Temel matematik

4 yıl oldukça uzun bir süre. Fırın değilki bu alınca 10-15 yıl kullanasın.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ya beyler yardım edim ituunes e giriyorum shıft+restore diyorum FW yi seçiyorum şu uyarıyı alıyorum
    "The İpod could not be restored because the firmware file is not compatible"
    İngilizcem 0 ne anlama geliyor anlamadım sanırım DFU moda geçemedim 10 sn 2 tuşa basın apple simgesi çıkınca sadece home tuşuna basın diyorsunuz ama 2 sinede basınca anında apple simgesi çıkıyo anlamadım

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    İlk çıktığı hafta aldığım bir PSP'M var Var gel kaç yıllık sen düşün....

Haa comodor 64 ümde var Aralarına birde İTouch 200 sene sonra torunlarım bir apartman alır heralde bunları satarak

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.