kardeşlerim lütfen okumadan şuraya bi soru yazmayınya 30 kere söyledim hir bir şey gitmiyor kapanınca benim şimdi kapandı birazdan takıcam pc ye black rain i çalıştırıcam 15sn de bitti içindeki her şey duruyo olucak bu kadar...
ucav kardeşim yanlış anlamışım özür dilerim... ne demek yardımcı olmak görevimiz :)
Konu tarafımca editlenmiştir. JB yapımı konusu olarak gösterilmiştir. Kaynak belirtilmiştir. Sanırım sorun olmaz
Peki 3g 32 gb ipod MC modele Geçici de olsa jb yapılır mı?Lütfen biri cvp atsın
arkadaşlar ipod touch 3g 3.1.3 versiyonluyum restore çekmek için shitf e bastım indirdiğimn dosyayı seçtim 30 sn sonra filan şöyle bir hata verdi The ipod ''ipod'' cannot be restored at this time because the ipod software uptade server could not be contacted or is temporarily unavailable diyor yardım edin lütfennn
quote:
Orijinalden alıntı: emre571
arkadaşlar ipod touch 3g 3.1.3 versiyonluyum restore çekmek için shitf e bastım indirdiğimn dosyayı seçtim 30 sn sonra filan şöyle bir hata verdi The ipod ''ipod'' cannot be restored at this time because the ipod software uptade server could not be contacted or is temporarily unavailable diyor yardım edin lütfennn
"iPod restore edilemedi şimdi çünkü iPod yazılım yükleme servisine şuanda erişilemedi/bu sefer kullanılamadı." gibi birşey diyor ama ne manaya geliyor bilmiyorum.
google da araştırdım ama bulamadım işte bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen
kardeşim yazılım uyuşmazlıgı o 3,1 3.1.2 yi indirmeyi dene
ya ikisinide denedim ki o siteden indirdim bir ipod touch 2g 3.1.2 indirdim bide 3g 3.1.2 indirdim ikiside olmadı 2g yi yapınca bu hatayı veriyor The ipod ''ipod'' cannot be restored at this time because the ipod software uptade server could not be contacted or is temporarily unavailable
Sanıyorum ki 32 gb ile 8 gb arasında fark olur.Malum işlemci farkı mevcut. Denemeden birşey diyemeyiz arkadaşlar.
Emre571 sizin probleminize gelince; USB kablonuz orjinal mi? Hİ speed den bağlayınız. Ardından işlemleri basamak basamak sıra sıra yapınız mutlaka bir yeri atlıyorsunuzdur. Klavyeniz Wireless ise kapsama alanında olup olmadığınızı sinyallerinizin gidip gitmediğini kontrol ediniz
usb kablosu orjinal adımları sıra sıra yaptım gereken 3.1.2 yide indirdim shifte basarak itunes açıldı sonra restore dedim ama hata verdi anlamadım bir türlü
tamam kardeşim çok sağol hallettim
bu sorunu hallettim şimdi versiyon 3.1.2 oldu blackraini indirdim dll hatasını çözdüm ipod açık pc ye bağlıyken blackraine tıkladım make it blackrain dedim ipodda itunes işareti çıktı 3 4 dk bekledim bir şey olmadı i tunes geldi restore için olmadı kısacası napacam yardım edermisiniz
nere takıldıgını tam anlamdım kardeşim sen jb yaptın sondan sonra ciahz kapandı onumu açamadın ?
3.1.2 yi indirdim ama itunes bunu yüklemiyor,uyumsuz diyor
jb yapamdım ki 3.1.2 ye düşürdüm herşey tamam pc ye bağladım itunesı kapattım tıkladım jailbreak e ipod dfu mode geçti kaldı blackrain de entering recovery dedi kaldı o da öyle yardım edin arkadaşlar
emre571 arkdaşımız sorunu çözülmüştür herşeyi haletmiştir... oyun uygulama vs atabimektedir artık :) hnayırlı olsun...
biz yapamıyoruz ama
nerde bi sorun çıkıyo buyrun buraya yazın elimizden geldigince ayrıdmcı olmaya çalışalım
black1rain i C: nin içine atın oradan çalıştırın.Ayrıca İLK MESAJ da link verdim Black1rain de DLL ARIZASI alanlar şu linke baksın diye.