Şimdi Ara

Apple İpod touch 3G 8gb JailBreak yapıldı.Buyrun(konu editlenmiştir. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
8.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar çok uğraştım ama yapamadım söylediğiniz herşeyi uyguladım ama 3.1.3ten 3.1.2ye düşüremedim 28 no lu hatayı alıyorum her seferinde bir bendeki ipod 3.1.3 olarak geldi yardımlarınızı bekliyorum
  • hata kodu deilde hatanın kendisini yollarsan sevinirim kardeşim bide fw ye dikkat et 2,1 3.1.2 ile düşürmek istiyorsan ve hata veriryorsa 3,1 3.1.2 ile yap 2,1 ile başlayan ipod touch 2g nin FW yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: liquidity
    itunes um zaten guncel :S

Sizinki eğer 32gb ise hiç bosuna uğraşmayın
    nafile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreocak

hata kodu deilde hatanın kendisini yollarsan sevinirim kardeşim bide fw ye dikkat et 2,1 3.1.2 ile düşürmek istiyorsan ve hata veriryorsa 3,1 3.1.2 ile yap 2,1 ile başlayan ipod touch 2g nin FW yi

her ikisiylede denedim 3. nesilinkiyle hiç olmuyor ama 2.nesilinkiyle tam fromat atarken apple doğruluyor ondan sonra ipod restoreye hazırlanıyor ama sonra tektrar doğrulama yapmaya çalışıyor ama hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

quote:

Orijinalden alıntı: Emreocak

hata kodu deilde hatanın kendisini yollarsan sevinirim kardeşim bide fw ye dikkat et 2,1 3.1.2 ile düşürmek istiyorsan ve hata veriryorsa 3,1 3.1.2 ile yap 2,1 ile başlayan ipod touch 2g nin FW yi

her ikisiylede denedim 3. nesilinkiyle hiç olmuyor ama 2.nesilinkiyle tam fromat atarken apple doğruluyor ondan sonra ipod restoreye hazırlanıyor ama sonra tektrar doğrulama yapmaya çalışıyor ama hata veriyor

http://forum.donanimhaber.com/m_39383847/tm.htm

Hata bumu ?

• hayır o değil bana bilinmeyen bir sorunla karşılaşıldı diyor benim tuhafıma giden cihazın mc model olmasına ve 3.1.3 ile gelmesine rağmen 3 nesil fw lerini kabul etmiyor olması jailbreak yapmaya çalıştığım ipod arkadaşımın bendede 2.nesil var anca 2. nesilin 3.1.3 ile restore atabildim arkadaşımın ipoduna
  • zaten 2,1 3.1.2 ile restore et dmeiştim yani 2g modelin fw siyle enim cihazımda öyle neden kaynakladıgını bilemyorum ama cihaz 3g fakat 3g fw kabul emtiyor ilk geldiginde 3g fw vardı restoreden sonra 2g fw ile fw yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

nafile

nıye ne sorunu var 32 gbların ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

nafile

nıye ne sorunu var 32 gbların ?

Bu islem 3g 32 gbliklara islemiyor.
  • herkese merhaba ben internetten ipod touch 3g 8gb siparişi verdim 3-4 gün içinde elimde olmasını bekliyorum jailbreak ile ilgili bi çok konu okudum bu sitede acemi olmam ve terimler hakkında bilgim olmaması nedeniyle kafam çok karıştı.kendim bulamadım site içinde yada başka cihazıma uygun yerde resimli anlatım tarzında jailbreak yükleme işlemi varmıdır.ilginiz için şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşım ios4 çıktığından beri bu konu ile ilgili araştırma yapıyorum öncelikle bunu belirteyim. Yerli yabancı bütün forumları araştırıyorum.

1-Jailbreak ipod touch 2g mc modeller için ios4 te yapılmıyor.
    2-Sen diyeceksin ki bnm 3g yanlış! 3g 8gb cihazların tümü 2g donanımına sahip bu yüzden 2g kabul etmen lazım.
    3-Jailbreak yapmak için 3.1.3 version olması lazım maximum.
    4-Senin yaptığın gibi downgrade yapmak için kullanıcının SHSH kaydı olması gerekiyor.

Başlığı açarken bazı şeylere dikkat et! Benim shsh kaydım yok 8gb 3g (2g) MC model ipod touch' m var ve bu cihaz için hiçbir şekilde henüz JB yapılamıyor. Lütfen kullanıcıların daha iyi anlayabileceği ve her ihtimali göz önünde bulundurarak aç
    ıklama yap.
  • sa beyler.bana yardımcı olursanız sevinirim.sorunum şu:öncelikle ipod touchum 3G 3.1.3 versiyonu,jailbreak yapmak için 3G 3.1.2 versiyonunu indirdim ama itunes dosya uyuşmuyor dedi.bende 2G 3.1.2yi indiriyim dedim ama bulamıyorum.yardım ederseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.