Şimdi Ara

Apple Lightning kablosu ucu kırıldı Garanti karşılar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NyquistFrequency -- 14 Mayıs 2020; 15:36:21 >

• Bildiğim kadarıyla aksesuarlarda değişimi, gözle görülür fiziki bir darbe belirtisi olmadığı durumlarda oluyor.
    atıyorum kulaklıktan ses gelmiyor görünürde ezilme,kopma,yırtılma yoksa değişiyor aksi halde garanti dışı oluyor.

Sonuç: Karşılamaz.
  • Saki3d kullanıcısına yanıt
    Hocam aylardır buradayım buna benzer bi durum görmedim bi de telefon annemin bayağı narin kullanır cihazı zorlamayla falan olan bir şey değil sabah sabah çok şaşırdım buna benzer durumla karşılaşıp garantiye gönderen var mıdır acaba
  • kulaklıgın beyaz kablosu kopuk şekilde götürdüm içindeki kablolar görünüyordu ses gelmiyor bi tarafından dedim sorgusuz direk sıfır kutulu kulaklık vermişlerdi. ucunu iyice içine sok gerekirse japonla yapıştır şarj etmiyor bu de büyük ihtimal değişir
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    bu fikir güzelmiş beğendim bunu son çare öyle yapalım o zaman kanıtlayamazlar içini açmadıkca
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhathus

bu fikir güzelmiş beğendim bunu son çare öyle yapalım o zaman kanıtlayamazlar içini açmadıkca

hiç uğraşmazlar onun için direk geri dönüşüme gidiyor bu tür ürünler sıfırını alırsınız rahat olun
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    ya zaten 2 lehim tutuyomuş o lehimleri kırıp tekrar lehimlense olur ama senin fikri beğendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kırılmadan çıktıysa ucu . gidip bir göster bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.