Şimdi Ara

.::Apple Macbook tavsiyesi::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3000YTL bütçeye Apple Macbook almayı düşünüyorum. Hangi modeli tavsiye edersiniz? Macbookların diğer notebooklardan pek bir eksiği yok gibi. Zaten üzerine Windows'ta kurulabiliyormuş bende o zaman neden Apple olmasın ki dedim. Tasarımı da gayet şık. Beyaz renkli, Q klavyeli benim bütçeme en uygun Macbook hangisi arkadaşlar? yardımcı olavak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

• 3000 ytl civarına Macbook yerine direkt pro modelini alablirsiniz (Macbook pro) Gittigidiyor gibi sitelerden ABD den getirilmiş cihaz satın alabilirsiniz (ABD den getirilmiş cihazların ülkemizde 1 sene garantisi vardır)Bilkomdan çok daha ucuza geliyor bu yöntem ile.
    Ama illaki Macbook diyorsanız geçen hafta tanıtılan yeni versiyondan almanızı tavsiye ederim.
    Beyaz ya'da siyah tercihi sizin olmaz üzere en az 2 gb ram ile satın almanızı tavsiye ederim.

http://www.apple.com/macbook/

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&node=home/shop_mac/family/macbook

Eğer beyaz Macbook'u seçiyorsanız 13 inch 2.4 ghz olanı :
    2.4GHz Intel Core 2 Duo
    2GB memory
    160GB hard drive1
    Double-layer SuperDrive
    Ships: Within 24 hours
    Free Shipping
    $1,299.00

Gayte güzel bir fiyat performansa sahip derim.
    (Bu model standart 2gb ram ile geliyor).GG gibi yerlerden sipariş ile sanırım 1500$ civarlarına ülkemize getirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 3 Mart 2008; 18:11:08 >

• İlgin için çok sağolo arkadaşım. Yurtdışından ürün getirtmek istemiyorum açıkçası. Ürünü İstanbul'dan Apple mağzasından satıl almayı düşünüyorum ve 13" olduğundan dolayı Macbook Pro yerine Macbook düşünüyorum. Bu şartlar altında şimdiki tavsiyeleriniz neler olur acaba? İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • hocam forumda biraz araştır yurt dışından kutulu sıfır ürün getiren arkadaşlar var. 3milyara rahat macbook pro'nun giriş modelini alırsın. türkiye'deki distürübütörlere para yedirmeye gerek yok diye düşünüyorum,ama yinede sen bilirsin.

not: 1 sene garantisi oluyor yurt dışından gelen makinaların.
  • Kendime alacak olsam sizin dedğiniz gibi yapar yurtdışından getirtirdim ancak bu macbooku çok yakın bir arkadaşıma alacağız ve 1-2 hafta içinde elimizde olmasını isteğimiz içn bu kadar acele ediyoruz. Bu nedenle sizden tavsiyem TR'de satılanlardan oldu.
  • macbook'un 2.0 ghzlik modellerinde dvd writer yoktur. bu apple'ın en azından türkiye'de uygulanan politikasıdır. giriş seviyesindeki modellerinde dvd writer yerine combo sürücü kullanıyorlar. ayrıca 2.0 ghzlik modellerde hdd 80 gb ile sınırlı tutuluyor yine. eğer bunlar çok sorun olmaz diyorsanız bilkomu zengin etmeye gerek yok bence giriş seviyesinde modeli alınabilir. eğer bu bizi kesmez derseniz bütçeniz dahilinde 2,16 veya 2,2ghz modellerine bakın.

bir tavsiyemde 512mb x 2 şeklinde gelen rami 1gb x 2 şeklinde değiştirtmeniz ama tavsiyem bunu appleda yaptırtmayın çünkü hem arkadaşım alırken hem ben alırken appleları aradığımızda hepsi farklı fiyatlar söylemişlerdi ve 100$ + kdv gibi bir ücret istiyolardı 1gb ram için (45 ytl civarı heryerde).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple 2020 Macbook Air Laptop
    4 ay önce açıldı
    Ipad Air İçin Kılıf Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.