Bildirim
apple macbook var format atıp xp kurdum cdlerı yok web camı internetten nasıl bulup kurabilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mac OS X DVD'sinden Bootcamp Assistant kuracaksın WinXP'ye. O driverları kuruyor zaten. Sonra güncellemelerini kuracaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 17 Şubat 2011; 14:22:31 > -
MacBook'a XP'mi? Hocam naptın sen ya?
Neyse, Google amcaya Bootcamp xp 32 bit driver yaz. 64 bitse onu yazarsın. İnen driverları kurduğun zaman olay hallolur. -
quote:
Orijinalden alıntı: mertgraph1979
MacBook'a XP'mi? Hocam naptın sen ya?
Neyse, Google amcaya Bootcamp xp 32 bit driver yaz. 64 bitse onu yazarsın. İnen driverları kurduğun zaman olay hallolur.
ya arkadaş,adamın işi için kullandığı program xp de çalışıyordur belki.mac gündelik işler için kullanılan bir makine.iş piyasasına girdiğinizde esamesi bile okunmaz. -
haydii :D mac'e windows 7 kuran okudum ama XP kurana ilk defa rastlıyorum.
@onboardx
yaptığın işin niteliğine göre windows veya mac kullanılır. mesela yerli firmaların muhasebe programları genelde XP'den başka yerde çalışmaz. ancak dergi-gazete gibi basın-yayın firmalarında ya da gelişmiş ses stüdyolarında çizim yapma, görüntü ve ses işleme için mac'ten başka bilgisayar kullanılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 17 Şubat 2011; 20:19:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Crosshair
haydii :D mac'e windows 7 kuran okudum ama XP kurana ilk defa rastlıyorum.
@onboardx
yaptığın işin niteliğine göre windows veya mac kullanılır. mesela yerli firmaların muhasebe programları genelde XP'den başka yerde çalışmaz. ancak dergi-gazete gibi basın-yayın firmalarında ya da gelişmiş ses stüdyolarında çizim yapma, görüntü ve ses işleme için mac'ten başka bilgisayar kullanılmaz.
kardeş ben kontrol mühendisiyim.bizim çalıştığımız otomasyon alanında yazılımlar windows tabanlıdır.eğer elimde bir mac olsaydı bende xp kurar öyle kullanabilirdim programlarımı.benim eleştirdiğim nokta,@mertgraph arkadaşın yorumu.sanki mac windows gibi yaygınmış gibi bir tutum içinde olması.yukarıda yazdığım nedenden dolayı insanlar xpde kurar windows nt 4 de kurar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X