Kaliteli ve herşey olsun derseniz Dell DA310 alın bir daha düşünmeyin |
Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1419. sayfa)
-
-
bu bütöemin çok üzerinde ugreen nasıldır peki
-
benim kullandığım bir modeli 6 ay kadar çalıştıktan sonra aralıklı olarak hdmi'dan görüntü vermemeye başladı.
-
baseus lara bakabilirsiniz. ugreen lerde sonradan bozulma şikayeti baseus lara göre daha fazla nedense.
-
1 Seneden fazla süredir kullanıyorum herhangi bir görüntü kaybı vb. durumlar olmadı. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.
amazonUGREEN USB C Yerleştirme İstasyonu 4K 60Hz HDMI HDR 1Gbps Ethernet 100W PD, SD/microSD, 2 USB 3.0 MacBook Air/Pro, iPad, Galaxy S23 vb. için Uyumluhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B093FKT9BF -
maalesef artık satısta değil
-
monitör olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar, samsungun odyssey g3 modelinin yorumları iyi görünüyor, fiyat da uygun gibi, tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
-
40 bin tl kesinlikle 8 ramli cihaza vermeyin.
Pro M4 120 hz promotion ekran, 16 ram, daha iyi ve fanlı işlemci aradaki farka değer. Ayrıca daha güncel bir cihaz.
60 küsür bin beni zorlar derseniz de M4 air bekleyin 16 gb ramli çıkacak baz model. 60 hz ekran olacak ama buna takılmıyorsanız en mantıklısı bu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 5 Ocak 2025; 13:48:55 > -
Peki başka model öneriniz varmı ekranı güzel olan
-
40K üstü para verip sıfır macbook alacaksanız şu andaki en uygun seçenekler :
. M4 air geliyor 2 aya kadar, onu bekleyip ya onu almak ya da o zaman indirim yapılınca 16gb ramlı olarak M3 air almak.
. M4 Pro modeli almak
Windows olarak iyi ekranlı çok sayıda cihaz mevcut, Asus, Lenovo, Huawei, LG, Samsung... OLED ekranlı ultrabook seçenekleri var. Ama bir windows cihaza iyi işlemci, uzun pil süresi, iyi ekran, süper trackpad, hafif kibar ama sağlam alüminyum kasa... bunların hepsini tavizsiz ekleyince fiyat macbook cihazları aratmıyor diye biliyorum.
-
Haklısın, aratmıyor. Teşekkür ederim
-
ben m4 prolu macbook pro için 1 ay önce bunu aldım 8 bine. zam gelmiş
gaming laptopumu da bağlıyorum baya güzel oluyor. memnunum.
-
bu ürün mac air m3 için uygun mudur sıkıntı çıkarır mı bana acaba
amazonUGREEN Revodok 10Gbps USB C Hub HDMI 4K@60Hz USB C Adaptörü 2*USB A 3.2 ve 2*USB C 3.2 PD 100W USB C - USB Adaptörü iPhone 15, iPad Pro/Air, MacBook Pro/Air, Galaxy S24, Steam Deck vesaire.https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Revodok-10Gbps-HDMI-Adapt%C3%B6r%C3%BC/dp/B0D1XLNWP2/ref=pd_ci_mcx_pspc_dp_d_2_t_2?pd_rd_w=mmjlT&content-id=amzn1.sym.a3e4e800-26d4-48b6-973f-77855f2fa193&pf_rd_p=a3e4e800-26d4-48b6-973f-77855f2fa193&pf_rd_r=5DGFCJ5F5Z688SN0E7DB&pd_rd_wg=lkVJs&pd_rd_r=675ef66e-2c71-42d2-a108-c15d1cbff1b8&pd_rd_i=B0D1XLNWP2
-
Çıkarmaz. Sd card ve ethernet ihtiyacınız yok ise çok iyi seçim, usb portları da 10gbps hızında, çoğu cihazda bu hız yok. Bunun revodok pro modeli vardı yılbaşından önce ama amazon satıştan kaldırdı, 30euro sınırına takıldı galiba, onda sd card ve ethernet te mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech.man -- 5 Ocak 2025; 19:46:49 > -
maalesef bu fiyatlara ethernetli olanını bulamadım yoksa ihtiyacım olacak süreç içerisinde
-
quote:
Orijinalden alıntı: nocara
Bence şu saatten sonra hiçbir şekilde m1 alınmaz hocam.20bine Huawei d14 alınır mı peki sizce m1 yerine hocam ?
-
23 model MacBook Pro 13 inç 16/512 garantili cihazım var. Batarya sağlığı %96. Kaça gider benim cihaz arkadaşlar? 15 inclik air modeline geçmeyi planlıyorum da.
16/512 air 15,2 inch m3 60bin.
16/512 m2 pro 16 inch pro versiyonu 70bin. Büyük ekranlı bir mace geçmek istiyorum hangisi mantıklı sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaon -- 6 Ocak 2025; 1:45:8 > -
Tavsiyem eğer nakit alacaksanız paranızı dövize çevirip 15 inch m4 air beklemeniz.
-
M4 MacBook Pro , 16 MacBook Pro almak aşamasındayım ama sizin dediğiniz MacBook Air 15 M4 beklemeye değer mi sizce? Hangi ayda çıkmasını bekliyorsunuz ve güzel yenilikler sunacak mı hiç bilgi var mı. Daha iyi ses sistemi ve ekran gibi mesela
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X