Yeni versiyonu berbat bence. Plastik kasaya geçmişler işlemci iyi olsa da grafik çipi berbat, RAM lehimli arttırılmıyor, bataryası da bir Windows klasiği olarak 4-6 saatten fazla gitmez. Bence şuan M1 almaktansa M2 olanlara zorlamak daha mantıklı çünkü M1 eskidi artık ama D14 yerine M1 daha iyidir tabi özellikle Windows isteyen bir işiniz yoksa. Not: eski D14 fena değil, yenisi kötü. |
Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1420. sayfa)
-
-
M4 pro baz modelle benzer olur, sadece ekranı 60hz yaparlar. Tamamen tercih meselesi, ben büyük ekrana bağlarım dediğim için m4 pro 14 inch aldım.
-
Nano texture yansıma yapmayan ekranlı MacBook Pro sadece Apple sitesinde mi satılıyor? Amazon veya Hepsiburada’da göremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 6 Ocak 2025; 18:30:52 > -
Amazon geçen sene sonu fiyatından satıyor stok girmiş, düşünen varsa kaçırmasın.
amazonApple MacBook Pro Laptop, M4 Pro çip, 12 çekirdekli CPU ve 16 çekirdekli GPU’ya sahip: 14.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama; Uzay Siyahıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DLHCCM2J?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_FA3XQPMJJMQ36RKAQ1DT&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_FA3XQPMJJMQ36RKAQ1DT&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_FA3XQPMJJMQ36RKAQ1DT&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 6 Ocak 2025; 20:5:43 >
-
Beyler macde oynadığınız bir oyun var mı önerebileceğiniz? Zaman geçirmek için bişeyler bakıyorum ama macde çalışacak düzgün bi oyun bulamadım valla :)
-
hangi işlemci var?
-
85.500 TL e 9 Taksitle almıştım Aralık ortasından Amazondan şuan PT nakit almak dışında en uygun fiyat sanırım.
-
Herkese merhaba. Günlük kullanım ve Word, excell vb. uygulamalar için MacBook Air m2 16/256 yeterli mi yoksa MacBook Air m3 16/256 mı önerirsiniz? -
Tabi taksit sayısı 6, o ekstra bi kampanyaydı ama daha da zor artık yeni yılla beraber. Anlık olarak 6 taksitle alınabilecek en uygun fiyat, bidaha da zor bulunur zaten. -
M2 air 16 256 iyidir bende kullanıyorum
-
Hepside aynı fiyattan kuveyt'e 12 taksit arada bir stoğa giriyor, kontrol etmek lazım.
-
Bu sorunun cevabı aradaki fiyat farkına göre değişir:
Eğer 4binden az ise fiyat farkı M3, diğer türlü M2 benim görüşüm.
M3 artıları : Raytracing, mesh shading, 256GB ssd olursa iki kat hızlı SSD M2 modele göre. Oyunlar açısından raytracing önemli bir özellik olacak gibi görünüyor bu yıldan itibaren. Oyun önemsiz ise her ikisi de günlük kullanım için fazlasıyla yeterli.
-
Onu gördüm ya, hatta görür görmez “lan kim kullanır kuveyt kredi kartını” da demedim değil :D ama sırf bu işler için bile alınabilir kart. -
EasySMX X05 oyun kolu. Normalde xbox seri 9 kol var, ikinci olarak bunu Temudan söylemiştim.
Temuda fiyatı 600TL civarı kampanya dönemlerinde. Vergisiyle 1000TL civarına geliyor. Temu uygulamasından cashback-kupon-free ürün gibi kampanyalar ile daha uyguna gelebilir.
Kablolu, usb adaptör ile kablosuz ve bluetooth ile kablosuz bağlantı seçenekleri var. Nintendo switch, android, mac, pc... hertürlü cihaza bağlanabiliyor. Arkasında bağlantı türü seçme düğmesi var.
Bluetooth ile bağladım macbook hemen xbox kol olarak tanıdı, kullanıma hazır hale geldi.
İyi bir oyuncu değilim çok değerlendiremem oyun performansı açısından ama fiyatına göre kalitesi ve özellikleri beklediğimden iyi çıktı. USB-c den şarz ediliyor. Uzun vadede ne kadar dayanır bilmiyorum ama 1000TL civarında daha iyi bir alternatif mevcut değil araştırdığım kadarıyla.
-
30.000 TL ye m1 air mı yoksa 26 bin TL’ye d14 13.nesil intel 16gb ram 512 gb ssd mi hocam son olarak seçenekleri buna indirdim karar vermem gerekiyor M1 8 GB 256 GB versiyon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 7 Ocak 2025; 16:10:44 > -
Windows alacaksan D14 alma normal Matebook 14ü al. Ekran kalitesi MacBook ile yarışır, kasası daha kaliteli ve donanım olarak da işlemci biraz daha iyi, dahili grafik çipi çok daha iyi. Onun da İ5 versiyonu 30000 olması gerek.
Uzun pil ömrü arıyorsan ve MacOS tarafına alışma durumun varsa ise M1 al ama onu da mümkünse PT gibi yerlerden öğrenci indirimli al.
-
m4 pro hocam
-
Metro exodus
tomb raider
bende de m4 pro var bunlar yüksek ayarda akıcı oynanıyor. Yakında cyberpunk ve yeni assassins creed oyunu çıkacak.
-
Öğrenci indirimli m1 çok uygun aslında ama taksit yapmıyor çok fazla fark koyuyor hocam
-
Office 365 hesabına üniversite bilgileriyle girdiğimde, ana sayfa üzerinde sağ yukarıya doğru indirme seçeneği çıkıyor. İndirmek istemezsem de tarayıcı üzerinden OneDrive ile birlikte senkronize şekilde kullanabiliyorum. Sizde böyle bir seçenek çıkmıyor mu? Eğer çıkmıyorsa demek ki üniversiteler farklı paketler tercih ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X