Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.576
Cevap
970
Favori
1.954.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14231424142514261427
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Windows tarafını sevmeme rağmen ufak boyutlu güçlü ve pili uzun giden Windows cihaz yoktu, ben de M3 lü cihazlar çıkarken kısmen ucuza M1 MacBook Pro bulup aldım, oyun oynamadığım için memnunum da ama Windows tarafı 3-4 seneye şu konuda cidden gelişirse sonraki cihazımı yine Windows seçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeito kullanıcısına yanıt

Macbookda pil ömrü ne yaptığına göre çok değişiyor. Mesela safari kullanırsan 12 saatten aşağı bitmiyor genelde, bir tık ağır bir oyun açıyorum neredeyse 2 saatte pil boşalıyor. Premiere falan kullanırken de 4-5 saat gider anca.

• Jeito kullanıcısına yanıt

Tarayıcı olarak safari kullanın, tüm Apple cihazlar için aşırı verimli kendisi. Enerji etkisi anlık tüketilen güce göre sürekli değişiyor pek dikkate almaya gerek yok.

• M4 MacBook Air de 120 hz ekran yada pro daki gibi hoparlör bekliyor musunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt

Ben beklemiyorum çünkü Pro 'ya alternatif olur bu durumda

• M_K_B kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız. 2019 da 3000 dolara aldığım i9 işlemcili 16 inch MacBook u 28000 tl ye sattım.
    M4 işlemcili m4 16 MacBook almayı düşünüyorum nano texture ekleterek.
    MacBook Pro 14 pro yada yeni çıkacak olan MacBook Air 15 de ilgimi çekiyor.yaklasik 30 000 tl daha ucuz bunlar.
    Ama sanırım bu seferki m4 MacBook Pro lar çok çok iyi diyor yorumlarda

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Lenovo, nvidia'nın mediatek ile birlikte geliştirdiği arm cpulu nvidia gpulu çipi laptoplarına getiriyor. Batarya testlerinde armlı windowslar, x86lara kıyasla epey iyi iş çıkarıyordu.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum, brave kullanıyordum ama batarya su gibi bitince safariye geçtim. Şu anlık bir sorun yaşamıyorum.

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt

Windows da da ARM şimdilik olmaz ama, uygulama desteği falan berbat şuan, MacOS bile en azından Apple 4 senedir cihazlarda ARM kullandığı için daha fazla destek alıyor. Bunun çözümü bence ya tüm geliştiricilerin ARM tarafına büyük destek vermesi ki buna çok zaman gerek ya da ara çözüm olarak ARM verimliliğine yakın X86 çip yapacaklar. Intel bu konuda büyük atılım yapmıştı, AMD de cevap vermiş gibi duruyor bakalım sonu ne olacak 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 14 Ocak 2025; 14:43:58 >

Air ile Pro arasındaki fark o zaten. Ekran belki 60Hz olmayabilir yeni Air serisi cihazlar 90Hz gelecek diyenler vardı ama hoparlör gibi konulara hiç ellemezler.

• Justinian J kullanıcısına yanıt

Değer şu saatten sonra çok mecbur değilseniz M2 16GB den aşağı almayın.

Lansmanla berber o günkü dolara göre sitede kur güncellerler her zaman yaptıkları rutin işlem. Büyük ihtimalle martta falan bir Lansman olur MacBook Air ve iPad tanıtımı için. Onun dışında zam yapılacak bir kur artışı yok bence.

• Troy e-store macbook airlerde 6bin, prolarda 10bin öğrenci indirimi diyor, ama öğrenci belgesi yüklenmesi gerekiyor fiyatı görebilmek için galiba. 10bin indirim varsa, M4 Pro 62bine düşecek görünüyor, tüm Pro modellerde aynı miktar indirim varsa.

Akbank 6 taksit var.

Troy sıfır diye açılmış kutu ürün göndermişti bana zamanında, o yüzden mesafeliyim bu firmaya.

• macbook pro m4 işlemci ile

yeni çıakcak m4 işlemcili macbook air arasında ne gibi far olabilir ?

işlemcileri aynı ne fark ediyor ekran mı ?

• MacBook Pro 14 inç ile 15 inç air 16-512 aynı fiyata denk geliyor sanırım. Bu durumda ekran küçüklüğü dezavantajı dışında pro tercih etmemek saçma değil mi?

• jervis kullanıcısına yanıt

Önceki air modelleriyle ekran, hoparlör ve fan farkı var sanırım hocam. Yeni air modelinde geliştirmeler olursa o farklı tabi.

• tech.man kullanıcısına yanıt

Kampanya detayında böyle yazıyor

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• Trakyacopy T kullanıcısına yanıt
    %3 eğitim indirimi zaten vardı. Açılışta sayfanın üstündeki kayan yazılarda doğrudan rakam yasmışlar. 10000e kadar indirim demiyor, mabcook prolarda 10bin indirim diye yazmışlar. Ama Troy firması bu, bunlardan herşey beklenir, şaşırmadım eğer kandırmaca ise.

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SezerBulutt S kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim,

• serkaon S kullanıcısına yanıt

Kullanım amacınıza ve fiyat farkına bağlı biraz hocam. kardeşimde air var bende pro var. ağırlık açısından fark hissediliyor. air daha hafif ve daha ince. fakat ekran ve ses kalitesi olarak pro daha iyi. bende 14 inç var her gün işe git gel taşıyorum pek sıkıntı yaşamadım açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 14231424142514261427
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.