Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ankaferd16 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.446
Cevap
989
Favori
2.018.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14691470147114721473
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eyvallah! Hayırlı olsun şimdiden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şöyle bişey farkettim ekran ayarlarına bakarken. Cihazın geldiği çözünürlük ekran çözünürlüğü ile eşleşmiyor. Yani 2500 e 1600 ekran var ama ayarlarda çok daha düşük çözünürlükte. Bunu düzeltmeye çalışınca da yazılar pencereler çok küçük kaldı. Nedir bu olay?

• arkadaşlar şu cihaz 2. elde kaça gider?

2024 ağustosta aldım garantisi devam ediyor. çok az kullandım.

52 yazdım 50'ye veririm diye düşündüm ama 2 haftadır ne yazan var ne arayan.

bu imac'lerin 2. elleri çok mu yavaş acaba?

• Evren7 kullanıcısına yanıt

2 hafta birşey değil, ayları bulabilir satılması.

Piyasa tamamen ölü durumda, talep olması için çok düşük fiyat yazılması/çok düşük tekliflere evet denmesi gerekiyor.

Kimse fiyat piyasaya göre "aşırı uygun" değilse peşin parayla birşey almak istemiyor, artı imac zaten talebi az olan birşey ve M4 imac baz model var taksitle alınabilecek seçenek olarak.

Param Güvende ile fiyatı daha da kırıp satabilirsiniz belkli veya bekleyeceksiniz veya satmaktan vazgeçmek diğer seçenek. Peşin birşeyler satmak aşırı zor.

• tech.man kullanıcısına yanıt

dediğiniz gibi nakit yok sanırım insanlarda hocam.

param güvende olarak da bir deneyeyim bakalım talep olacak mı? Dolap'a da ilan koydum orada da 6 taksit satıyor ama orada da hareket yok.

biraz bekletecek sanırım. dediğiniz gibi imac'ler biraz daha yavaş gidebilir notebook'lara göre.

bende biraz üzerine ekleyip s25 ultra almayı düşünüyorum. umarım biz alana kadar fiyatlar fırlamaz. Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

• Macos ekran çözünürlüğü-ölçekleme sistemi esnek değil maalesef ve bir çözümü de yok, olan kısıtlı seçeneklerden birini seçeceksiniz mecburen. 4K monitör var 2K kullanıyorum, 4K ya alınca yazılar çok küçük ve windowstaki gibi yazıları ölçekleme olayı esnek değil. Windows bu konuda çok ileride macos ten.

Bildiğim kadarıyla Macos aslında en yüksek çözünürlüğe göre görüntü üretip, sonra bu görüntüyü topluca dawnscale yapıyor daha alt çözünürlükler için, windowstaki gib metinlerin ayrıca ölçeklenebilmesi olayı yok.

• 
Sayfa: önceki 14691470147114721473
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.