Şimdi Ara

Apple Mecbur Bırakma !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple iPhone 6 kullanıcısıyım iphone 4 serisinden beri bütün modellerini severek kullanıyorum ve genelde tavsiyede de bulunuyorum. Ama şu aralar apple da beni ayar etmeye başladı , durmadan ios güncellemesi geliyor hadi geldi sonra diyosun sonra soruyo bu gece anımsatim mi diye :) Apple sistem tekniği belli şuanda ios güncelleme gönderim bizim halkımızda meraklı olduğu için hemen yükler zaten telefonlarım bu yazılımlar yüzünden ağarlaşıyor , hantallaşıyor benim tavsiyem mecbur kalmadıkça telefonunuzu güncellemeyin diyeceğim ama onu da bi noktadan sonra yine mecbur bırakıyor yani bir iphone modelinin en fazla ömrü güncelleme yaparsanız en fazla 2-3 yıdlır.Güncelleme yapmayın stabil kalsın. Bir çoğunuz biliyodur apple'ın bu oyununu ama bilmeyenler için yazmak istedim .Sevgilerle sağlıcakla kalın...

• garas kullanıcısına yanıt
    Bu Aci Tecrubeye Herkes Sahip Lakin Dusunup Yazmissin Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 4 lü iphone 4 gördüm geçenlerde kablosuz güncelleme özelligi bile yok kafası rahat adamın

• bende güncelleme yapmıyorum artık, yeni iphone alırsam ona da yapmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 2 Şubat 2016; 13:31:38 >
  • Bende iphone 6 kullanıyorum şimdi teşke 8.0 8.2 8.3
    Yazılımlarına dönebilsem

Gerçekten yazılım geldikçe telefonum yavaşlamaya başladı hantal oldu

4-5 ay önce bende her telefon geldiği ios sürümüyle kalmalı diye konu açmıştım geri kafalılar dalga geçiyordu
    O adamlar telefondan giç anlamaz boş laf yapar
    Ya da telefonu ios 9.0 9.1 le almıştır benimki hızlı değişme olmadı
    Sen bilmiyonki biz ios 8 den beri kullanıyoz

• sıfırlanmış 4s aldım yeni. ilk ios deneyimim olacak (daha doğrusu anneme hediye aldım ufak ve seri diye) telefon 8.2 sürümünde geldi ve hemen güncelleme uyarısı geldi indirmiş bile. vazgeç dedim ama ayarlarda bildirimi gitmiyor. yarın birgün yiğenler komşu çocuğu falan alır eline günceller, yokmudur bunu reddetmenin engellemenin yolu
  • 2-3 yıl mı ömrü vay be :) Elimizdeki iPhone 5S'lerin çoktan ölmesi lazımdı ama ilk günkü gibi hâlâ nasıl oluyor bu iş atalım mı şimdi elimizde ceset taşımayalım sen yetkili birine benziyorsun yardım et bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

ios 4 lü iphone 4 gördüm geçenlerde kablosuz güncelleme özelligi bile yok kafası rahat adamın

• quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

2-3 yıl mı ömrü vay be :) Elimizdeki iPhone 5S'lerin çoktan ölmesi lazımdı ama ilk günkü gibi hâlâ nasıl oluyor bu iş atalım mı şimdi elimizde ceset taşımayalım sen yetkili birine benziyorsun yardım et bize.

Bende 5s kullanıcısıyım ama ios 9 a geçince şunu gördüm..
    Bu teli 9 dan yukarı güncellemeyeceksin yoksa harbiden ceset taşırız..
    Hadi en son gelirse 9.4 te kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

2-3 yıl mı ömrü vay be :) Elimizdeki iPhone 5S'lerin çoktan ölmesi lazımdı ama ilk günkü gibi hâlâ nasıl oluyor bu iş atalım mı şimdi elimizde ceset taşımayalım sen yetkili birine benziyorsun yardım et bize.

Bende 5s kullanıcısıyım ama ios 9 a geçince şunu gördüm..
    Bu teli 9 dan yukarı güncellemeyeceksin yoksa harbiden ceset taşırız..
    Hadi en son gelirse 9.4 te kalsın
  • Güncelleme uyarısını kapatmanın bir yolu var mı?

• Hsnyksr H kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.