Şimdi Ara

APPLE Mighty Mouse !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrhba, Apple ın yeni çıkarttığı mouse u bilenler ... alıcam fiyatı falan herseyı gose aldım yannıs kafama takılan bıkac konu war windows la uyum saglıyor bunu bılıyorum ama kısayollar konusunda kişiselleştirilebiliyormu ??
    Bilenler kullananlar warsa memnuniyet veya şikayetlerini yazabilirlerse sevinirim şimdiden teşekkür ayrıca resim ve bilgileride koyuyorum inceleyebilirsiniz....

APPLE Mighty Mouse

Apple Mighty Mouse
    Karşınızda tekeri yeniden icat eden yenilikçi fare — kaydırma tekerini tabi. Mighty Mouse bir belgenin içinde parmağınızı kaldırmadan istediğiniz şekilde dolaşmanızı sağlayan devrimsel Kaydırma Topu ile geliyor. Tek parça üst gövdesi altındaki dokunmatik teknolojisi ile ister dört tuşlu bir farenin kullanışlılığını isterseniz de tek tuşlu farenin sadeliğini yaşayabilirsiniz.

Kutu İçeriği
    - Mighty Mouse
    - Fare yazılımı içeren CD
    - Basılı ve elektronik dokümantasyon

Mac Sistem Gereksinimleri
    - Boş USB 1.1 ya da 2.0 kapısı olan bir Macintosh bilgisayar
    - Mac OS X
    Tuşları Spotlight, Dashboard ve Exposé'ye tek tuşla erişim ya da uygulamaları çalıştırma amacıyla kişiselleştirme için Mac OS X Tiger sürüm 10.4.2 gereklidir.

PC Sistem Gereksinimleri
    - Boş USB 1.1 ya da 2.0 kapısı olan bir PC
    - Windows XP ya da Windows 2000
    Windows XP ve 2000 içerisindeki standart giriş sürücüsü ile çalışır. Ek yazılım gerektirmez.

Daha Detaylı Bilgi İçin:

LİNK/Tanıtım Sayfası:http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/wa/urunDetails?urun_id=MA086ZM%2FA
    LİNK/Resim Galerisi:http://www.apple.com/mightymouse/gallery/

Mouse 80YTL+KDV Bilgilerinize...

Şimdiden ilgi,alakanıza teşekkür ediyorum yardım ederseniz sevinirim...

• globalplayboy ha?
  • Gerçekten süper bi fare ama bilkom gene fiyat konusunda yapmış yapacağını.
  • Yeni aldim bi tane 75 kaada; pcde calistiramadim duzgun. Cok guzel alet. var mi bunun bi surucusu felan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.