Mrhba, Apple ın yeni çıkarttığı mouse u bilenler ... alıcam fiyatı falan herseyı gose aldım yannıs kafama takılan bıkac konu war windows la uyum saglıyor bunu bılıyorum ama kısayollar konusunda kişiselleştirilebiliyormu ?? Bilenler kullananlar warsa memnuniyet veya şikayetlerini yazabilirlerse sevinirim şimdiden teşekkür ayrıca resim ve bilgileride koyuyorum inceleyebilirsiniz....
APPLE Mighty Mouse
Apple Mighty Mouse Karşınızda tekeri yeniden icat eden yenilikçi fare — kaydırma tekerini tabi. Mighty Mouse bir belgenin içinde parmağınızı kaldırmadan istediğiniz şekilde dolaşmanızı sağlayan devrimsel Kaydırma Topu ile geliyor. Tek parça üst gövdesi altındaki dokunmatik teknolojisi ile ister dört tuşlu bir farenin kullanışlılığını isterseniz de tek tuşlu farenin sadeliğini yaşayabilirsiniz.
Kutu İçeriği - Mighty Mouse - Fare yazılımı içeren CD - Basılı ve elektronik dokümantasyon
Mac Sistem Gereksinimleri - Boş USB 1.1 ya da 2.0 kapısı olan bir Macintosh bilgisayar - Mac OS X Tuşları Spotlight, Dashboard ve Exposé'ye tek tuşla erişim ya da uygulamaları çalıştırma amacıyla kişiselleştirme için Mac OS X Tiger sürüm 10.4.2 gereklidir.
PC Sistem Gereksinimleri - Boş USB 1.1 ya da 2.0 kapısı olan bir PC - Windows XP ya da Windows 2000 Windows XP ve 2000 içerisindeki standart giriş sürücüsü ile çalışır. Ek yazılım gerektirmez.