Şimdi Ara

Apple Pay Türkiyeye gelirmi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gelmesini en çok istediğim şey apple pay. Siriden bile çok istiyorum bunu. Sizce türkiyeye ne zaman gelir yada gelirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uskudarlii

Beyler gelmesini en çok istediğim şey apple pay. Siriden bile çok istiyorum bunu. Sizce türkiyeye ne zaman gelir yada gelirmi

Tim cook bir söyleşinde Avrupa'ya sene sonunda geleceğini söylemişti ama Türkiye yi bilemicem

• quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

quote:

Beyler gelmesini en çok istediğim şey apple pay. Siriden bile çok istiyorum bunu. Sizce türkiyeye ne zaman gelir yada gelirmi

Tim cook bir söyleşinde Avrupa'ya sene sonunda geleceğini söylemişti ama Türkiye yi bilemicem

Kardeş bilmiyosan niye yorum yapıyosunki :S ben bilenler yorum yapsın diye açtım konuyu .s

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

quote:

Kardeş bilmiyosan niye yorum yapıyosunki :S ben bilenler yorum yapsın diye açtım konuyu .s

Alla alla yasakmı kardeş niye atarlanıyorsun belki Avrupa ya gelirse türkiye de gelir onu çıkarırsın bundan,niye atarlandın anlamadımki sanki hakaret ettim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersins58 -- 9 Mart 2015; 13:22:20 >

• Uskudarlii U kullanıcısına yanıt
    bu ne biçim bakış açısı.
    kaldı ki arkadaş size mantık yürütebileceğiniz bir söyleşiden alıntı vermiş.

hayret bir şeysiniz siz gibiler.
  • Sanirim forumumuza yeni bir troll daha eklendi, size kibarca yorum yapılmış, nedir bu öfke?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu Tim Cook bile bilemez. alt yapı yatırımları henüz başlamadı bile. Türkiye'ye gelene kadar onlar bu teknolojiyi eskitir bile..
  • İş Bankası ile Apple görüşmeleri devam ediyor. Gelecek..

Bu arada Turkcell'de bununla ilgili sistem hazırlığında ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zx6r kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım, Haklısın Tim Cook bile ne zaman geleceğini bilemez. Ama gerçek olan şu ki; yenilenmiş ya da güncellenmiş tüm teknoloji unsurlarından hemen hemen hepsinden yararlanıyoruz. Yakın zamanda bence Apple Pay'de gelecektir. 2015 sonuna kadar kullanıma sunulur. Ama talep beklentinin altında olabilir. Malum burası Türkiye :) Telefon ödeme yapabilir mi nasıl güvenelim deriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion.s -- 9 Mart 2015; 14:08:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion.s

Merhaba arkadaşım, Haklısın Tim Cook bile ne zaman geleceğini bilemez. Ama gerçek olan şu ki; yenilenmiş ya da güncellenmiş tüm teknoloji unsurlarından hemen hemen hepsinden yararlanıyoruz. Yakın zamanda bence Apple Pay'de gelecektir. 2015 sonuna kadar kullanıma sunulur. Ama talep beklentinin altında olabilir. Malum burası Türkiye :) Telefon ödeme yapabilir mi nasıl güvenelim deriz :)

O kadar erken gelmez tahminimce ama burada yaygınlaşmaz. Günümüzde kredi kartlarını atm den kopyalıyorlar ona kim bilir ne yaparlar..
    söz konusu teknoloji bankacılıkla ilgiliyse beklendiğinden daha hızlı gelir türkiye' ye. türkiye bankacılık teknolojisi anlamında dünyada çok iyi yerlerde. bu işte öncü garanti bankası ve işbank olacaktır diye tahmin ediyorum. sistemin türkiye' ye gelmesi apple' dan çok bankaların alt yapısıyla ilgili.
  • Geçin Apple Pay'i NFC'li kredi kartları cebimize girdi de ne oldu?
    Açıkcası ben tercih etmem. Ne kadar alt yapısı sağlam olsada. Oluşan zararı birinin karşılayacağını zannetmiyorum. En iyisi paran varsa harcama yap :) Öyle garip garip işlere bulaşma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarslan724

söz konusu teknoloji bankacılıkla ilgiliyse beklendiğinden daha hızlı gelir türkiye' ye. türkiye bankacılık teknolojisi anlamında dünyada çok iyi yerlerde. bu işte öncü garanti bankası ve işbank olacaktır diye tahmin ediyorum. sistemin türkiye' ye gelmesi apple' dan çok bankaların alt yapısıyla ilgili.

Bankada garanti var paranın başına bir şey geldiği zaman banka sorumlu olur. Dediğin gibi bankacılık gelişti ama diğer sektörler özellikle
    perakendecilik bu iş için uygun mu değil mi tartışılır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion.s

Açıkcası ben tercih etmem. Ne kadar alt yapısı sağlam olsada. Oluşan zararı birinin karşılayacağını zannetmiyorum. En iyisi paran varsa harcama yap :) Öyle garip garip işlere bulaşma :)

Daha bizim milletimiz internet bankacılığından HAVALE EFT yapmaya korkuyor bu sistem biraz zor tutar..
    Doğru söze ne hacet :) EFT ve Havaleden korkuyoruz. Yok şu olacak yok bunu yapıyorlar :) Bankamatikleri hafta sonu kullanmıyoruz mesela :) Neden; Eğer bir problem olursa çözemem diye. Genelde hafta içi kullanılıyor. Sorun olduğunda hemen içeri dalıp görevliyi çağırıyoruz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.