Şimdi Ara

Apple Rezilliği... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
9.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben nerdeyim sen nerdesin be ustad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens kirlenmiş yağlanmış olmasın gerçi kontrol etmişsinizdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    bence de, casper dururken
  • Hocam daha fazla uğraşma derim. Tüm gelişmeler ile kanitlariniz ile tüketici hakem heyetine başvurun. Bitsin gitsin.

• dR.cmd kullanıcısına yanıt
    Sirkete faturali, gidemiyorum

• Thenough kullanıcısına yanıt
    Şişirilmiş bir balondur. Ayfonn abeeee.

• Esas şanslı olanlar İstanbul'da oturup Zorlu'dan randevu alabilenler. Peki İstanbul dışında oturanlar ne yapsın? Cihaz arızalanırsa nasıl ulaştıracaklar Apple'a? Adamlar kargo kabul etmiyor. İşi gücü bırakıp İstanbul'a mı gidelim?

Sırf bu yüzden zamanında mavi ekran verip kapanan iPhone 5s'i değiştiremedim.Elimde kaldı öylece.

Ayrıca yetkili servise verseniz bile Apple buna "Yetkisiz müdahale var" deyip cihazı garanti dışı bırakıyor. Bunun gibi konular defalarca kez açıldı buraya. Adamların yetki verdiğin servise cihazı veriyorsun.Yetkili servisde ne halt dönüyorsa artık sağlam cihazı garanti dışı bırakıyorlar.

Bu yüzden doğrudan Apple'a göndermek gerekiyor.
  • adam hakkını istiyor. aynı model telefonlar ışık saçması yaratmıyorsa bu arkadaşın tel değişecek kardeşim. Tr de zaten 2-4 maaş a satılıyor teller. bari hevesini kaçırmayın adamın.

hayır bir de uğraşıp didiniyor kusur için, değişim onayı da alıyor ama illa inat ediyor servis.

bazen hiç üzmeden değişimler yapılabilirken bazen de böyle takoz servislere denk gelmek şans işimi bilemedim.

adam 10 defa göndermiş işte, sorun varsa diyorsa neden sorun yok diye yolluyorsunki geri ?
  • Seni rezil eden Apple değil de servisi sanırım. Farklı bir servis istasyonunu denemeni tavsiye ederim.

• Hardware plus â başvur oraya çıkan Apple kullanıcıları hep Pembe tablo çiziyor.4saate sorunları çözülüyor Direk sıfır cihaz veriliyor sende başvur gerçekleri video ile gostersinler.

• Thenough kullanıcısına yanıt
    Yav he he 7 plus ben de kullanıyorum, telefon aldığımın 2.haftası boya dökmeye başladı kendi kendine sonuç kullanıcı hatası adamların umrunda değil

• Ben götürdüğümde tüm sorunları anlattım anında kamera ekran ve hoparlörler değişti. Kulaklıkda bazen sesi almıyor mikrofonda sorun var sanırım dedi hemen onuda değiştirdiler bakmadılar bile...
    Samsungda birkez başıma olay geldi telefonun kendi fiyatından daha fazla masraf çıkartmışlardı. Ogünden sonra sadece apple...

• Sadece okumaya geldim ama ışık kaynağını görünce kameranın sapıtması yaygın diye duymuştum. Tanıdıklarımda filan da vardı ama ne yaptılar bilmiyorum yalan olmasın şimdi

• Steve Jobs;Telefon çekmiyorsa diğer elinizle kullanın.Diye konuşan firmadan ne bekliyorsun ürettikleri cihazlarda ne inavasyon var ne donanım çağın çok gerisindeler fanboylar paso alkışlıyor zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayni sorundan uc kez servise giden cihaza thh den değişim veya iade karari cikoyor diye biliyorum. Bi arastirin isterseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıdığım apple ürünleri kullananların bir çoğu son zamanda servislerden şikayetçi hep. Sebebide telefonu bozulmadan garanti bitimine az kala değiştirenler yada telefonu bilerek bozup değiştirmeye kalkanlar. Apple da bıktı hatta Türkiyede gelirleride düştü zaten belki onunda etkisi vardır.

• Reis yanlış anlama ama şu kameranı bi gözlük beziyle silip tekrar aynı fotoları çekip atabilir misin?

• Laazzz kullanıcısına yanıt
    Telefon her sekilde apple onarim merkezine gidiyor, yani kendisine, bu yuzden sorunum kendisi ile

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Boyle bir konum oldugunu bilmiyordum, dedigin yere nasil ulasabilirim

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Son derece haklisiniz ama ben degisim diye diretmedim, kamera degisseydi benim kamera sorunum coktan duzelmisti, diger iki sorunu kanitlayamadigim icin sineme cekerdim, degisim istisnasini alinca sevindim diger problemler de gider diye ama sonuc sifir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.