Şimdi Ara

Apple Store Banka Kartı Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Apple Store üzerinden MacBook Pro almak için ödeme yaparken banka kartımda yeterli bakiye olmasına rağmen ödeme yönteminin onaylanmamasıyla karşılaştım. Apple Store ödeme sayfasında Kredi Kartı/Banka Kartı şeklinde ödeme seçeneği bulunmasına rağmen Apple'la olan görüşmelerim sonucunda site üzerinden sadece kredi kartıyla alışveriş yapabileceğimi, banka kartıyla ise sanal kart oluşturarak ödeme yapabileceğimi öğrendim. Sorun şu ki Enpara kullanıyorum ve Enpara da dahil olmak üzere hiçbir banka kartına sanal kart tanımlanamıyor. Kredi kartımınsa limiti yeterli olmadığı için ürünü satın alamıyorum. Apple Store ödeme yöntemlerinden hem havale seçeceğini yaklaşık 1,5 ay önce kaldırmış olmaları hem de banka kartı seçeneği yer almasına rağmen banka kartıyla ödeme yapılamamasını Apple gibi büyük bir firma için yetersiz buldum. Eğer sanal kart tanımlanabilen bir banka kartı biliyorsanız bilgilendirirseniz sevinirim. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum hesabında nakit para varsa kredi kartına aktarınca kredi kartında o kadarlık limit açmış olursun bu sayede kredi kartınla alışveriş yapmana olanak sağlar. Yanlış mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Dostum hesabında nakit para varsa kredi kartına aktarınca kredi kartında o kadarlık limit açmış olursun bu sayede kredi kartınla alışveriş yapmana olanak sağlar. Yanlış mıyım?

Bu konuyla ilgili bankamla görüştüm. Öğrenci olduğum için 1000 TL limitli kredi kartım var ve YapıKredi limitin %150'sinden fazla para yatıramayacağımı söyledi. Bu yüzden maalesef yeterli olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Store Ödeme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.