Şimdi Ara

Apple store daki stok sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. haftaya New york a gidiyorum. yeni cikan macbook pro retina ekran almak istiyorum. ancak internet sitesine gore ellerinde bu macbook dan yok ve 3-4 haftaya gelecek diyor. bu stok sikintisi sadece online alisveriste mi yasaniyor yoksa new york a gidittigimde apple store a gittigimde bu macbook pro dan bulabilir miyim? yani stoklarda varmidir? bilgisi olan new york da yasayan yada yakin zamanda apple store a giden birileri varsa bana yardimci olurlarsa sevinirim. bu benim icin cok onemli... Saygilarimla...

• Arkadaslar bilgisi olan yok mu?
  • Store pick-up çıkıyor mu? Ona bakın derim. Normalde online alışveriş için 3-4 hafta diyorsa mağazalarda da bulmak güç olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Store pick-up çıkıyor mu? Ona bakın derim. Normalde online alışveriş için 3-4 hafta diyorsa mağazalarda da bulmak güç olacaktır.

pick up cikiyor mu derken neyi kastetdiniz... ancak sunu belirtmeliyim ki dunyanin her tarafindaki apple store larin online sitelerinde stok sikintisi gorunuyor. almanyada ingilterede vebenzeri her ulkenin online sitesinde 3-4 hafta sonra icin stok olacagi gozukuyor.
    Bu konuda kesin bilgisi olan var mi ? arkadaslar cok vaktim yok oradan internete girebilecegimi dusunmuyorum. ve yolculuga stokta olup olmamasina bagli olarak para gorurecegim. yardimci olursaniz sevinirim...
  • burası macbook bölümü değil.. iphone ipad olarak geçiyor

buraya konu açsanız daha yararlı olabilir:
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_493/tt.htm#
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrapolat

quote:

Store pick-up çıkıyor mu? Ona bakın derim. Normalde online alışveriş için 3-4 hafta diyorsa mağazalarda da bulmak güç olacaktır.

pick up cikiyor mu derken neyi kastetdiniz... ancak sunu belirtmeliyim ki dunyanin her tarafindaki apple store larin online sitelerinde stok sikintisi gorunuyor. almanyada ingilterede vebenzeri her ulkenin online sitesinde 3-4 hafta sonra icin stok olacagi gozukuyor.
    Bu konuda kesin bilgisi olan var mi ? arkadaslar cok vaktim yok oradan internete girebilecegimi dusunmuyorum. ve yolculuga stokta olup olmamasina bagli olarak para gorurecegim. yardimci olursaniz sevinirim...

buy now dendiğinde 2 seçenek çıkar yanyana: biri store pickup diğeri online. Mağazadan alacağım dediğinizde size en yakın mağaza için randevu ayarlar. Eğer uygun değilse not available demesi lazım. Bir buy now deyin, dediğimi daha iyi göreceksiniz.

• quote:

quote:

quote:

buy now dendiğinde 2 seçenek çıkar yanyana: biri store pickup diğeri online. Mağazadan alacağım dediğinizde size en yakın mağaza için randevu ayarlar. Eğer uygun değilse not available demesi lazım. Bir buy now deyin, dediğimi daha iyi göreceksiniz.

Malesef pick up secenegi de uygun degil :S peki arkadaslar ozaman sorumu soyle degistiriyim. yakin zaman da apple store a bu konuda danisan oldu mu? yani ne zaman stoklara girecek bu bilgisayar ben 2 gun sonra gidicem 15 gun orada kalacagim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gittiğinde kendin sorarsın.. varsa alırsın, yoksada isim yazdırır beklersin 15 gün içinde gelir heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

gittiğinde kendin sorarsın.. varsa alırsın, yoksada isim yazdırır beklersin 15 gün içinde gelir heralde..

bu 15 gun icerisinde baskalarina bagli oldugum icin ve bir programimiz oldugu icin supheliyim o yuzden telas yapiyorum oyle her an gidemeyebilirim diye :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

gittiğinde kendin sorarsın.. varsa alırsın, yoksada isim yazdırır beklersin 15 gün içinde gelir heralde..

bu 15 gun icerisinde baskalarina bagli oldugum icin ve bir programimiz oldugu icin supheliyim o yuzden telas yapiyorum oyle her an gidemeyebilirim diye :(

hmm anladım dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.