Şimdi Ara

Apple Store GARANTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim sknti iphone 5s touch id calismiyor kasada ortada ezik var yandan bakinca tel egri gozukuyo biraz. Teleservice verdim kullanici hatasi dediler. Apple store gitsem durum ne olur?? Boyle bi durum yasayan varmi? Parmak izi bozuldu sonra 2 ay sonra teli dusurdum kasada ezik oldu. Yardimci olursaniz sevinirim.
     Apple Store GARANTİ Apple Store GARANTİ Apple Store GARANTİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam büyük bir ihtimal avrupa cihazıysa 700-800 tl verin size yeni cihaz verelim derler

• quote:

Orijinalden alıntı: aniloz_

Hocam büyük bir ihtimal avrupa cihazıysa 700-800 tl verin size yeni cihaz verelim derler

Hocam telefon aveadan alinma yurtici

• quote:

Orijinalden alıntı: yaazyoozz

quote:

Orijinalden alıntı: aniloz_

Hocam büyük bir ihtimal avrupa cihazıysa 700-800 tl verin size yeni cihaz verelim derler

Hocam telefon aveadan alinma yurtici

Zorludan randevu alın hocam götürün dediğim gibi olur büyük ihtimalle

• Once kasaya bakarlar hasar yok ise garantiye girer hasar oldugu icin garanti islemine almiyorlar boyle durumda once kullanici hatasina bakarlar

• leyla281 L kullanıcısına yanıt
    Peki sizin basiniza boyle bisimi geldi eminmisiniz. Cunku ankarada oturuyorum. Kasayi problem edip ucretmi cikarirlar??

• İmkansız bosa götürmeyin.Ustune 700 800 isteyip yeni 5S verirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple watch yurtdışı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaazyoozz

Peki sizin basiniza boyle bisimi geldi eminmisiniz. Cunku ankarada oturuyorum. Kasayi problem edip ucretmi cikarirlar??

o kasa nasıl o hale geldi ? kutudan öyle mi çıktı? sen yaptıysan ücretli değişim olur ama yapmadıysan bile ikna edemezsin onları çok zor aldığında öyle çıktıysa aldığın gün gitmeliydin hatta mağazada kontrol etmeliydin. Touch id bozuk olsun olmasın kasa ayvayı yemiş tabi zorludakileri ikna edebilirssen o başka. Geçmiş olsun.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

İmkansız bosa götürmeyin.Ustune 700 800 isteyip yeni 5S verirler

Kardesim hic basiniza geldimi simdi herkese sordum kesin degistirirler diyenler var ucret odersin diyenler var benimde basima ilk defa boyle bisi geldi. Yani sknti bi durum ankaradan gitcem bide randevu alip.

• yaazyoozz kullanıcısına yanıt
    Yok kardesim sen dene bı sansını ama imkansız 0 cihaz vermeleri,kasanın agzına etmisin yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.