Şimdi Ara

APPLE STORE HAKKINDA BİR SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Konu iphone ile ilgili degil fakat randevu ile ilgili oldugu için buraya yazıyorum. Cuma günü için forumdan bir arkadaş sagolsun randevu verdi. Bilgisayarım bozuldu onu götüreceğim. Daha öncede 2-3 kere bilgisayarı götürmüştüm 4-5 gün orada kalmıstı daha sonra beni mail ile bilgilendirip bilgisayarı alabilirsiniz maili atmışlardı. Fakat simdi kendi hesabımdan randevu almadım forumdan arkadaşın randevusu ile gideceğim. Orada durumu anlatsam bilgisayarı tamir ettikten sonra kendi adresime mail göndertebilirmiyim? Yani bilgisayar benim oldugu icin bana mail gelmesi lazım. İletişim bilgilerini düzenletebilirmiyim? Olmuyorsa hiç bosuna gitmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 15 Şubat 2016; 19:34:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 16 Şubat 2016; 16:18:03 >
  • Orada durumu söyle arkadaşımın hesabından aldık randevuyu ama o maili kullanamıyoruz de hatırladığım kadarıyla düzeltiyorlar yeni mail verebiliyorsun
  • çok zor bir durum değil.Cihazı verirken kendi mailinizi söyleyin hallederler bence.Başka konu olsa sıkıntı cıkarıyolarda bu kadar ufak bir noktada sıkıntı cıkarmazlar heralde
  • @krach55 @darkwood0

Cevaplar icin teşekkürler arkadaşlar. Daha önce yaşamış olan biri varsa yardımcı olsun lütfen

• Upluyorum

• Yardım beyler

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Stres yapma. Gidince o kisinin adiyla check-in yap, masaya otur bekle. Islem yapilirken kendi Apple ID'ni verirsin. Sikinti cikmaz. Zaten bilgisayar seri no.su ile senin Apple ID'ne baglidir. Sistemde de oyle gorunur. Asagidaki sayfadan girip gorebilirsin.

https://supportprofile.apple.com

Ayrica kendi adina randevu almak o kadar da zor degil. 3-4 gun boyunca her gece 01.00'de bilgisayar basina gec. Ertesi gun icin bile denk getirebilirsin. Ben de dun iPhone kulakligimi degistirdim. Cuma basladim, pazar gecesi tutturdum. Pazartesi ve saliya bos yer vardi. Hemen tikladim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Stres yapma. Gidince o kisinin adiyla check-in yap, masaya otur bekle. Islem yapilirken kendi Apple ID'ni verirsin. Sikinti cikmaz. Zaten bilgisayar seri no.su ile senin Apple ID'ne baglidir. Sistemde de oyle gorunur. Asagidaki sayfadan girip gorebilirsin.

https://supportprofile.apple.com

Ayrica kendi adina randevu almak o kadar da zor degil. 3-4 gun boyunca her gece 01.00'de bilgisayar basina gec. Ertesi gun icin bile denk getirebilirsin. Ben de dun iPhone kulakligimi degistirdim. Cuma basladim, pazar gecesi tutturdum. Pazartesi ve saliya bos yer vardi. Hemen tikladim.

Hocam defalarca kez denedım maalesef alamadım. Veren arkadaştan Allah razı olsun bılgısayarın 1 ay garantısı kaldı cok acıldı cidden. İnşallah dedıgınız gıbı kolay olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Hic merak etme, problem olmaz. Randevu Apple ID'si ile servis isleminin yapilacagi Apple ID ayni olmak zorunda degil. Problem yasamazsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Hic merak etme, problem olmaz. Randevu Apple ID'si ile servis isleminin yapilacagi Apple ID ayni olmak zorunda degil. Problem yasamazsin.

Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.