Şimdi Ara

Apple Store iPad almak istiyorum ama ödeme olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple Store iPad almak istiyorum ama ödeme olmuyor

7.nesil iPad alacaktım lakin görseldeki hatayı verdi. Acaba stok yok mu diye Macbook deneyim dedim onda da aynı hatayı verdi. Kartta iPad için yeterli limit var. Apple Store u aradım onay vermeniz gerekiyor diyor. Neye onay vercem 3d security sayfası gelmiyor ki. Siparişi tamamla diyorum 5 saniye bekliyor bu sayfaya atıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kart bilgilerinizin bir kısmı gözüküyor görseli düzenleyin bence ayrıca banka kartı ile mi deniyorsunuz

• isimsiz canlı İ kullanıcısına yanıt
    Evet hocam enpara banka kartı ile denedim. Arkadaşımda alcaktı işbankası ile denedi olmadı. Acaba sitede mi sorun var. Kart bilgileri için uyarmışsınız teşekkür ederim ama bişey yapamazlar heralde tarih ve son 4 hane gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeveloperAli -- 26 Mayıs 2020; 18:6:19 >
  • Hocam apple.com.tr banka kartı kabul etmiyor. Ben de yaşadım aynısını 1 ay önce. Destek ekibi alacağım ürün limitinde kredi kartım olmaması durumunda internet bankacılığından sanal kart oluşturup o şekilde almamı tavsiye etti ve öyle deneyince ödemeyi kabul etti. Sanal kart oluşturma imkanınız varsa öyle halledin derim.
  • Hydros kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam o zaman kredi kartı olan bir arkadaşımızdan yardım alalım. Çünkü sanal kart oluşturmayı göremedim ben enparada. Sağ olasınız

• DeveloperAli kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı durum benim de başıma geldi büyük bir alışveriş yaptığınız taktirde banka direk onay vermiyor. Ben ödeme yap tuşuna basar basmaz on saniye içerisinde bankamdan arandım. Tutarı söyleyerek bu alışverişi siz mi yapıyorsunuz diye sordu evetse biri hayırsa iki tıklayın dedi biri tıkladım ödemeyi tekrar deneyin dedi denedim oldu yani banka sizi arayacak ya da mesaj yazacak. Son zamanda sim kart değişikliği yaptıysanız ve bunu bankadan onaylamadıysanız arama ya da mesaj ne yazıkki gelmiyor bankadan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.